Je, ako ne pretjeraš s količinom kelja.
Bez banane je apsolutno preodurno.
Je, ako ne pretjeraš s količinom kelja.
stavila sam psiha na krajukuki » wrote: Je, ako ne pretjeraš s količinom kelja.I blitva je ok. I prokulice.
Bez banane je apsolutno preodurno.
-u lonac staviš kuhati narezani krumpir i razrezan kelj (velike listove pojedinačno perem i mičem žile, žuto srce usred glavice prerežem na nekoliko dijelova)Sašenka » wrote:Pok, pok![]()
Imam jedan problem i trebam vašu pomoćJa mrzim kelj, nisam ga jela već godinama, otkad sam odrasla dovoljno da odgurnem tanjur i kažem mami neću
E sad, trebala bih malo zdravije jesti, te čušpajze i takve stvari pa sam danas nadobudno kupila kelj. Ali, ja nemam pojma kako bih to skuhala, a da bude fino. Dobro, ne mora biti baš turbo fino, ali da bude podnošljivo. Imate li kakav dobar recept?
Morticia » wrote:Mirza, evo te na tv-u!!!
Htjela sam i ja pitat "gdje, gdjeMegalodona wrote:di je mirza na tv-u? :baba:
Megalodona wrote:nego, jesam li glupa? jel to bio mirza na tv-u i onda je mortiša išla zajebavaz m.zu?
trebalo mi je samo par minuta da skužim, roditelji će mi bit ponosni kako inteligentno dijete imaju![]()
sumamed, ne jebi me, ima nuspojave
ŠtaaaaMegalodona » wrote:blažena dejzi, upravo me obavijestila što je na hrt-u 2, pink panter i glupi inspektor
sad se neću dalje sramotit
ma to je opisno, potpuno subjektivno, nisam znala kako se piše [kluzo]m.za » wrote: Štaaaa![]()
Ako pitaš Morticiju to sam navodno ja, a na Asocijacijama sam nekidan vidjela da je i Blaze imala asocijacijuAli ne na mene
Users browsing this forum: Baidu [Spider], ClaudeBot and 0 guests