Mister(azil)ije! Prvi volumen
Meni je misterija zašto su za 1. sezonu Lie to Me (utvrđujem gradivo
) sve i jedni titlovi rastureni vremenski. Ovo mi se nikad nije dogodilo. Prvo su usklađeni, pa urane sekundu, pa rane tri sekunde, pa 7, jednom sam ih pomakla za 15 sekundi i još su išli prerano, pa sam opsovala i odustala.
Frame rate titlova i filma ti je drukčiji, a običan delay titlova tu ne pomaže.kuki » wrote:Meni je misterija zašto su za 1. sezonu Lie to Me (utvrđujem gradivo) sve i jedni titlovi rastureni vremenski. Ovo mi se nikad nije dogodilo. Prvo su usklađeni, pa urane sekundu, pa rane tri sekunde, pa 7, jednom sam ih pomakla za 15 sekundi i još su išli prerano, pa sam opsovala i odustala.
Biti i mniti svemiropolisno
Sljedeći misterij. Kakvu točno korist ima i tko je ima od neistaknutih/krivih cijena u dućanima? Kvartovska Diona to prakticira naveliko, jako malo toga kupujem tamo i cijene na polici i kasi se redovno razlikuju, i hrpa artikala na policama jednostavno nema cijenu. Prvih par puta sam mislila da je slučajno, a onda sam objasnila prodavačici par sitnica iz zakona i rekla nek mi naplati cijenu s police i hvala, neću jeftiniji proizvod, hoću ovaj.
A rekla bih da nisu baš toliko glupe da bi bila greška, previše je toga. Ali ne kužim.
A rekla bih da nisu baš toliko glupe da bi bila greška, previše je toga. Ali ne kužim.
Lord Byron » wrote: Za tvoje dobro?
Volim ovaj forum.
Večeras mi je sve ludo zabavno, a samo sam malo ruma stavila u sir. Koji mi je?
-
Almost Rosey
Kaže urban dictionary:kuki » wrote:A kad sam već čuđenje u svijetu, otkud je krenulo ovo bitch please? Nisam to čula nikad, i sad odjednom ODASVUD.
a phrase originally used by pimps in the 70's used to express disbelief and authority towards one with the audacity to try your ass. Also said to stupid people who dare try you
jesu, svemirski su glupe. a vlasnicima ocigledno ne smeta. vjerojatno su retardirani. kod mene u kvartu ista stvar, neistaknute cijene ili pobrkane cijene (u frizideru su artikli poslagani tako i tako, a cijene ispod su samo nabacane bez ikakvog reda. naravno da cijene za ono sto ja odlucim kupiti - nema.kuki » wrote:Sljedeći misterij. Kakvu točno korist ima i tko je ima od neistaknutih/krivih cijena u dućanima? Kvartovska Diona to prakticira naveliko, jako malo toga kupujem tamo i cijene na polici i kasi se redovno razlikuju, i hrpa artikala na policama jednostavno nema cijenu. Prvih par puta sam mislila da je slučajno, a onda sam objasnila prodavačici par sitnica iz zakona i rekla nek mi naplati cijenu s police i hvala, neću jeftiniji proizvod, hoću ovaj.
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
Neimanje cijene me strasno uzruja. Nedavno sam kupovala farbu za kosu i nema cijene, znam koliko bi trebala kostati, jel kupujem dugo istu, no od ducana do ducana...
potrazim prodavacicu, isprica se i posalje me na onaj cijenomat, ispod kojeg drzis barkod i onda ti ocita cijenu. Idem po nadlak, opet ista prica, tu sam sam se vec naljutila.
Kao nedavno su sve stalaze reorganizirali itd. pa ono jebote jel ti ne ide na zifce da te dnevno milijon osoba pita isto pitanje? Isla ih je odmah stampati.
Meni nije nebitno jel nadlak kosta 2, 5 ili 9 eura.
Meni nije nebitno jel nadlak kosta 2, 5 ili 9 eura.
čišćenje snijega.
očito meni i susjedu do trenutka za počet čistit snijeg nije sličan.
na primjer, kad nam baš napada snijeg, kao zadnjih tjedan dana.
jel ispada tip peder ako mu ja moram čistit pred vratima, dva puta?
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
..a dva puta je dva puta.Pješčana » wrote:..
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Veliš, napokon je naučio prepoznavati neprobavljivi bućkuriš.Morticia » wrote:Možda nije stvar u Koli nego u tvom želucu?
Svatko u životu ima određen broj nečega...udisaja, otkucaja srca, treptaja oka, sati sanjanja, minuta u tramvaju, litara prolivenih suza, pojedenih jaja, ugriza komaraca, bočica coca-cole...Izgleda da ti je istekla norma za coca-colu i moraš naći drugi bućkuriš s kojim ti je brojčanik još u minusu.ElliQuinn » wrote:Coca-cola. Jedan gutljaj tog napitka i zlo mi je. Do prije godinu dana bila je pitka. Ne razumijem što se promijenilo.
možda si ispucala svoje kokakole, kao što se može ispucati orgazmeElliQuinn » wrote:Coca-cola. Jedan gutljaj tog napitka i zlo mi je. Do prije godinu dana bila je pitka. Ne razumijem što se promijenilo.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
- Beta ženka
Meni nije jasna ova boldana rečenica.Pješčana » wrote:čišćenje snijega.
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
-
- Information
-