i u mene snjegić
al nema ga puno
bila je mećava, trajala možda 20ak minuta, što je palo...palo je, nekih 2-3cm možda!
Ne na tu, pokati!Zekoslawa » wrote: A, ti onda priko Boraje do Splita.
Nije baš na pola puta.Zekoslawa » wrote: O, pokati, to je već na po puta do Zagreba, nije to malo sjevernije.
Nisam provjeravala.
kuki wrote:Ja više neću čitat ovaj topik jer se moja retardiranost osjeća izazvanom i onda meni iza leđa radi užasna sranja koja otkrijem tek kasnije. Isuse.![]()
što je učinila?kuki » wrote:Ja više neću čitat ovaj topik jer se moja retardiranost osjeća izazvanom i onda meni iza leđa radi užasna sranja koja otkrijem tek kasnije. Isuse.
ja sam neki dan kuhala vodu za čaj na ploči koja nije bila upaljena!kuki » wrote:Nije ugasila pećnicu.Sva sreća da jedem po noći pa sam shvatila da je u kuhinji malo prevruće.
Desilo mi se više puta.kuki » wrote:Nije ugasila pećnicu.![]()
I to mi se desilo, s poklopcem i bez. A sin mi jednom nije skinuo poklopac jer nije ni skužio da je tamo i pokušao skuhati hrenovke.AdMulica wrote:
konačno sam shvatila sa sam upalila drugu pločuna kojoj je stajao poklopac za ploču
![]()
čitav je posmeđio, bacila sam ga u smeće poslije!
I ja sam primjetila da malo odudara.kuki » wrote:Nisu ga zamijenili u rodilištu.![]()
Okej, liče na tebe oboje, ali sad je potvrđeno. Jedino je mala prerazumna.
Ovo ti je idealna prilika za one građevinske zahvate o kojima smo pričale.baja » wrote: da je ne planiramo rasturiti, kuću, zapomagala bi![]()
ne znamo što je u zidu, popucale su instalacije centralnog, vodomjer, tko zna što je s bojlerom...
...nakon tri sata grijanja kaljevom temperatura se digla na 3 ...
Nije mi te žao.kuki wrote:Nego, pitanje. Ako mi promoče nove waterproof čizme koje su koštale daleko previše da bi promakale u narednih osam do deset godina, jel se mogu žalit upravi vodovoda ili imam neku bolju opciju?
Jebi se, nisi ni ti bila udana u mojim godinama.Tupelo » wrote: Ko ti kriv kad si išla lopatat snijeg pred zgradom.
Da sam u tvojim godinama lopatala snijeg, teško da bih se dobro udala.kuki » wrote: Jebi se, nisi ni ti bila udana u mojim godinama.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests