kuham, nemam vremena, dva kruha ispekla, sarma se kuha, klincima radim čufte, a veš se neće sam stavit ni prat ni peglat. A još moram usisavat, a nisam vodu od zadnji put bacila. Mrzim tooooo!!!
Nitko se ovdje gutanjem ne bavi profesionalno, molim lijepo!
Ja ništa ne radim. Samo sjedim i trkeljam. Nema ni ručka. Trebale su bit lazanje al sam urekla jer sam komentirala da će, ako zatrkeljam, biti samo bolonjez i pašta.Vodena » wrote:![]()
kuham, nemam vremena, dva kruha ispekla, sarma se kuha, klincima radim čufte, a veš se neće sam stavit ni prat ni peglat. A još moram usisavat, a nisam vodu od zadnji put bacila. Mrzim tooooo!!!![]()
![]()
Kako stvari za sad stoje, neće bit ni bolonjeza. Samo pašta.
Al i to bi trebalo skuhat
Evo pašta je u gore kutiji, dobar tek
baja » wrote: štas' dereš?
meni su cijevi pukle na kući pa se ne derem
ovoliko![]()
preskoči usisavanje![]()
ili ga dodijeli djeci
ajme još da cijevi puknuuuu, nisi ostavila grijanje na minimalno???
Nama se to desilo lani kod staraca u kući. (koju inače pazimo)
Pretpostavljam da je pašti istekao rok ili čekaš još koji dan???m.za » wrote: Ja ništa ne radim. Samo sjedim i trkeljam. Nema ni ručka. Trebale su bit lazanje al sam urekla jer sam komentirala da će, ako zatrkeljam, biti samo bolonjez i pašta.
Kako stvari za sad stoje, neće bit ni bolonjeza. Samo pašta.
Al i to bi trebalo skuhat![]()
Evo pašta je u gore kutiji, dobar tek![]()
Sjetila sam te jučer, radila sam generalku kuinje (tamo gdje rijetko radim, na polici sa začinima i čajevima) i našla dvije kutije molim lijepo čaja iz Njemačke a rok istekao 2009. godine.
Čini mi se da su ga klinci neki dan kuhali.
E sad, ovo je još veća sramota od one Tupeline.
Znate ono meso kad sam čistila škrinje???
Mislim da sam u onom lanjskom (možda i kojem predlanjskom) uspjela pokloniti jednu ladicu friške piletine.
Barem par komada friških picekof.
Inače bilo mesa pune tačke.
Znate ono meso kad sam čistila škrinje???
Mislim da sam u onom lanjskom (možda i kojem predlanjskom) uspjela pokloniti jednu ladicu friške piletine.
Inače bilo mesa pune tačke.
Morticia » wrote:Jel' itko do vas bio na Silbi?
Al' u zadnjih par godina, a ne 1980., kad ste imale 30.
molit ću lijepo, meni bez nule.
Nisam nikad bila.
moj muž i brat mu su skuhali baki boju za jaja umjesto čajaVodena » wrote: Sjetila sam te jučer, radila sam generalku kuinje (tamo gdje rijetko radim, na polici sa začinima i čajevima) i našla dvije kutije molim lijepo čaja iz Njemačke a rok istekao 2009. godine.
Čini mi se da su ga klinci neki dan kuhali.
tata im je donio, također iz inostranstva, neke neviđene boje koje su bile u vrećicama nalik čajnim
Malo smo u kurcu, čini se.Morticia » wrote:Gdje smo, šta smo?
Bijah prije par godina. Što te zanima?Morticia » wrote:Jel' itko do vas bio na Silbi?
Al' u zadnjih par godina, a ne 1980., kad ste imale 30.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
sad me ova silba sjetila na radetovu pjesmu ''imam pjesmu za tebe''. 
a ta pjesma me podsjeca na susak.

jaaaa bih na suuuusaaaaak!!!

a ta pjesma me podsjeca na susak.
jaaaa bih na suuuusaaaaak!!!

how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
Ako ne putujete u najgužvovitije doba ljeta, vjerujem da vam može biti sasvim lijepo.Morticia » wrote:Kako je?
Razmišljala sam malo, Vis nam je možda ipak predaleko za putovati s malom, još je dosta nestrpljiva i nervozna u stolici.
Silba mi se čini zanimljivo.
Pješčana plaža s jedna strane, oblutci s druge strane otoka... komarci na vrhu... milina...
Fora je Silba jako, ali nisam bio neko duže vrijeme, pristali smo, prespavali, kratko razgledali. Nema tonobila.Morticia » wrote:Kako je?
Razmišljala sam malo, Vis nam je možda ipak predaleko za putovati s malom, još je dosta nestrpljiva i nervozna u stolici.
Silba mi se čini zanimljivo.
Imaš mali toranj koji je sagradio neki kapetan, zavjetovao se sagraditi svojoj dragoj kuću s tornjem kad se vrati, da može gledati Silbu i more. Vratio se nakon puno godina, a draga se u međuvremenu udala za drugoga.
Fala. 
Jedino me malo muči taj prijevoz, tj. to što nema auta na otoku.
Kako da dofuram sve stvari do dolje?
A toga ima tona.
Za nas dvoje stvarno lako, meni je dosta tri badića i ručnik, al' za malu ima toga.
Ima li neki katamaran koji vozi ili tako nešto?
Jel' postoji dućan u mjestu, u kojem se mogu nabaviti sve potrebne namirnice?
A toga ima tona.
Za nas dvoje stvarno lako, meni je dosta tri badića i ručnik, al' za malu ima toga.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Uuuu, mrtvo pijano. Bar je meni bilo. Ajme što smo učinili tom mjestu. Skiper nam se hrvao sa psom, a on je bio najtrezniji od svih nas.Morticia » wrote:Kako je na Susku?
divno. ali kad je toplo. za zimu ne znam.
odi kad bude za kupanje, umret ces od divote i pijeska. a plicak veliiiiiik, ne moras se bojat' da ce ti se dijete utopit'.
prosetajte po otoku (van samog mjesta mislim), super je, na nekim mjestima zbog trstike pomislis da si na nekoj egzoticnoj lokaciji. i posjetite groblje, imaju prestrasne retusirane fotke i svi imaju isto prezime.
samo obavezno ponesi ili iznajmi suncobran i opskrbi se kremom i pokrivalima, tamo se lako moze izgorjeti.
ja sam se kupala u uvali bok, to je uvala juznija od one prve. u drugim uvalicama nisam bila, za to uglavnom treba imati barku. do uvale bok se dodje ili obalom (dio se mora prehodati po stijenama i plicaku, ali to nije problem) ili stazom prek' otoka.
ja sam isla katamaranom iz malog losinja. nadam se da cu jednom moci i barkom. onak' dodjes daleko od obale i plopnes iz barke u plicak.
odi kad bude za kupanje, umret ces od divote i pijeska. a plicak veliiiiiik, ne moras se bojat' da ce ti se dijete utopit'.
ja sam se kupala u uvali bok, to je uvala juznija od one prve. u drugim uvalicama nisam bila, za to uglavnom treba imati barku. do uvale bok se dodje ili obalom (dio se mora prehodati po stijenama i plicaku, ali to nije problem) ili stazom prek' otoka.
ja sam isla katamaranom iz malog losinja. nadam se da cu jednom moci i barkom. onak' dodjes daleko od obale i plopnes iz barke u plicak.
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
Ima dućan i sve možeš prehodati. Nude se i neka kolica od domaćina i tako. Na mjesnom groblju ima kapelica sa vrlo zanimljivom legendom...pitaj nekoga, prilično je vampirska....Morticia » wrote:Fala.
A toga ima tona.
Ponesi udicu, napravi ješku i vadi iz mora ručak ili večeru...
Ne, ne vozi katamaran. Lokalci obično plivaju do Rijeke ili Zadra.Morticia » wrote: Ima li neki katamaran koji vozi ili tako nešto?
Nema dućana, ali imaš sajam gdje lokalno stanovništvo mijenja ribu i vino za perlice i ogledalca.
-
- Information
-