Nisam li rekao? Dobra su stvar sise. Posebno u glumica.The black orchid (1958)
Stari crno-bijeli film Martina Ritta.
Sophia Loren je udovica sitnog kriminalca, ima sina teenagera i grizodušje zbog muževe smrti. Ali tu je Anthony Quinn koji je privučen njezinom osobnošću (i sisama) i jedina prepreka sretnoj vezi je njegova kćer...
Zadnje što smo pogledali i šta mislimo o tome?
I ja to kažem. Ali, štovateljima Allena izgleda nije dovoljno dubok.
Mene samo zanima jel se isplati gledati Titanic? Imao sam priliku tri-četiri puta, ali uvijek sam odustao prije samog čina gledanja.
Neki kažu da je dobar, a drugi da je sranje.
Ne znam, nisam neki štovatelj Allena pa i nemam baš s čime usporediti, ja to onako, po osjećaju.Emericzy » wrote: I ja to kažem. Ali, štovateljima Allena izgleda nije dovoljno dubok.
Ne mora mi svaki film biti dubok da bih u njemu uživala.
Nego, gledala sinoć The Iron Lady.
Bože, ona je BOŽANSTVENA.
Ne znam da li je ikad postojala bolja glumica od nje, a ako i jest nekad danas ne postoji.
Nevjerojatno kako sama iznosi cijeli dosadnjikav film, stvarno je zadovoljstvo gledati je.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Summertime
Čekao me na lageru već ravno godinu dana, konačno sam ga sinoć pogledala.
Vizualno jako lijep, ali pomalo monoton. Ne shvaćam tu dramu. Ona je Amerikanka, pa je uštogljena. On je Talijan koji će je naučiti kako se živi.
Očekivala sam više.
P. S. Nikad ne bih sama putovala, baš mi je otužno bilo gledati je kako sama pije kavu.
Čekao me na lageru već ravno godinu dana, konačno sam ga sinoć pogledala.
Vizualno jako lijep, ali pomalo monoton. Ne shvaćam tu dramu. Ona je Amerikanka, pa je uštogljena. On je Talijan koji će je naučiti kako se živi.
Očekivala sam više.
P. S. Nikad ne bih sama putovala, baš mi je otužno bilo gledati je kako sama pije kavu.
I jedno je i drugo. Prilično veličanstveno sranje. Meni nije ni najmanje žao što sam ga gledao, iako ne bih izgubio ništa da nisam.judolino » wrote:Mene samo zanima jel se isplati gledati Titanic? Imao sam priliku tri-četiri puta, ali uvijek sam odustao prije samog čina gledanja.
- Nikolajevna
Dakle, judolino, pogledaj Titanic, zabavi se, a zatim nikom ni u ludilu ne priznaj da si se zabavio. 
Kaj ti misliš o meni? Nisam ja takav podli igrač.Nikolajevna » wrote:Dakle, judolino, pogledaj Titanic, zabavi se, a zatim nikom ni u ludilu ne priznaj da si se zabavio.
Mislim da ću taj brod ipak propustiti.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 883 times
- Been thanked: 1687 times
Ni meni se taj film ne sviđa. Pretenciozno smeće.
Potpisi su za budale.
Martovske ide. Tipičan Clooney. Počinje davati svim svojim filmovima neki osobni pečat, određeno kadriranje, određene boje, duge pauze između dijaloga... ne znam koliko vama paše, ali meni je sve draži. Scenarij sjajan, po knjizi. Odlično je skinuo Obamine govore. Glumačka ekipa izvrsna. Krajnji rezultat - eh, neloš. Ne znam, unatoč izvrsnim glumcima, dobrim scenama i tome što čitavo vrijeme drži gledatelje zainteresiranima, fali mu ono nešto da bude zaista dobar film. Mislim, dobar je, ali nije Dobar. I baš vam nekako bude žao što nije. Jer je mogao biti.
gonj špadi
Ja sam uživala u Titanicu. Na, onak, isti način kao i u Spidermanu 1.judolino » wrote:Mene samo zanima jel se isplati gledati Titanic? Imao sam priliku tri-četiri puta, ali uvijek sam odustao prije samog čina gledanja.
Zabafaaaaaa.
Nek(v)arljiva.
-
Almost Rosey
E, ovo moram pogledatMorticia » wrote:Nego, gledala sinoć The Iron Lady.
Bože, ona je BOŽANSTVENA.![]()
![]()
Ne znam da li je ikad postojala bolja glumica od nje, a ako i jest nekad danas ne postoji.
Nevjerojatno kako sama iznosi cijeli dosadnjikav film, stvarno je zadovoljstvo gledati je.![]()
OT, Mujeres al borde de un ataque de nervios.
Jebo majku, Pedro
Mislim, ne znam, bit će ja nisam tankoćutna da oćutim njegov genije, ali osim par zanimljivih kadrova, meni film nije ništa rekao. Nisam čula ni vidjela ni osjetila. Cijeli je film kulisa, maketa, minijatura nekih kvaziemocija i poluodnosa i štatijaznam, teatar sapunice. Sviđaju mi se boje i teksture, kadar, pozicije. Ali radnja, priča, poruka, mačku o rep
Ajajaj
To mi je prvi Almodovar (možda mu je to i prvi film
Al da me ubiješ, niti znam više o čemu se radilo, a još manje ima li poruke
Šteta da ti se ne sviđa.
Sad bi ga baš htjela ponovo pogledati.
-
Almost Rosey
m.za » wrote: Ajajaj
A ono, ludilo, neuroze (jer, božemprosti, ako nije histerično, nije pravo žensko
S obzirom na seksualnu orijentaciju....šablonskiAlmost Rosey » wrote:što je najgore, vjerojatno mu to ne predstavlja neku uvredu
![]()
A ono, ludilo, neuroze (jer, božemprosti, ako nije histerično, nije pravo žensko), muškarci koji zakuvaju pizdariju, pokvareni telefoni, Edip i Elektra u svakom drugom kadru. Također, falusi, mnogo njih.
(ali s više poštovanja prema ženama za većinu filmova tog doba, da me se krivo ne shvati)
A došla sam tu zapravo, potaknuta vašim komentarima na film, napisati da sam pogledala Ponoć u Parizu. No, zaboravih u međuvremenu :lako se dekoncentrira: :fpalm:
Ja sam štovatelj Allena i film mi je preodličan. Sve je dobro: priča, fotografija divno prenaglašena, gluma, romantičarski duh, duhovitost, glazba....ma sve
Vicky CB me nije baš nešto oduševio, bojala sam se da će ovo biti sličan film.
No ovaj mi je genijalan.
Nisam znala da Owen Wilson zapravo glumi Allena koji glumi Gila
i odlično ga je skinuo (gestikulacija, govor, držanje, a pogotovo sako od tvida usred ljeta s mrvu predugim rukavima
)
Super je kako neki ljudi tek kod Allena postanu glumci i volim kako na puno neprepoznatih WA ukazuje iz godine u godinu.
Hemingway (ne znam ime glumcu
) je od li čan. Možda i najbolja scena mi je njegov monolog u autu s Gilom
Adrien Brody je fenomenalan Dali
, čak i sliče.
I mislim da je baš Ponoć onaj pravi Woodie Allen, tj. ono što ga je učinilo Allenom, tako da mi nije jasno kako i zašto "štovatelji" ne cijene ovaj film.
Ovo je ako mene pitaš pravi stari on, samo što radnja nije u NY nego u njegovom broju 2 - staroj Europi
Emericzy wrote: I ja to kažem. Ali, štovateljima Allena izgleda nije dovoljno dubok.![]()
Ja sam štovatelj Allena i film mi je preodličan. Sve je dobro: priča, fotografija divno prenaglašena, gluma, romantičarski duh, duhovitost, glazba....ma sve
Vicky CB me nije baš nešto oduševio, bojala sam se da će ovo biti sličan film.
No ovaj mi je genijalan.
Nisam znala da Owen Wilson zapravo glumi Allena koji glumi Gila
Super je kako neki ljudi tek kod Allena postanu glumci i volim kako na puno neprepoznatih WA ukazuje iz godine u godinu.
Hemingway (ne znam ime glumcu
Adrien Brody je fenomenalan Dali
I mislim da je baš Ponoć onaj pravi Woodie Allen, tj. ono što ga je učinilo Allenom, tako da mi nije jasno kako i zašto "štovatelji" ne cijene ovaj film.
Ovo je ako mene pitaš pravi stari on, samo što radnja nije u NY nego u njegovom broju 2 - staroj Europi
Potpisujem!
Nego, tko bi rekao da će taj šupak Fox tak dobro odglumiti (i pjevati)? Sjećam ga se samo iz crnačkih komedija za kmice i one koji se takvima osjećaju.
zar nije Fox glumio u Građanima opasnih namjera?
http://www.imdb.com/title/tt1197624/
meni je taj film bio ok, osim kraja koji je maestralno zasran
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Nisu građanininini, nego građaninininin.Pješčana » wrote:zar nije Fox glumio u Građanima opasnih namjera?
To sam zaboravio, dobar je bio tamo.
Meni ni kraj nije loš, a film mi je jako dobar.
Ja sam tu tek prvu suzu pustilaMorticia » wrote:Stigla sam do scene kad mu se brat utopio i tu sam ugasila tv.
A baš, baš sam bila skeptična. Sreća da je nosio naočale 95% filma pa me nije podsjećao na sebejudolino wrote: Potpisujem!
Nego, tko bi rekao da će taj šupak Fox tak dobro odglumiti (i pjevati)? Sjećam ga se samo iz crnačkih komedija za kmice i one koji se takvima osjećaju.
Ma odličan je tip, svaka čast
A autobiografske filmove nećete komentirat
edit: čekaj, šta Foxx pjeva?
Mislim da je pisalo da su sve original recordings
I ne znam dal sam dobro ubrala, al na kraju odjavne špice pisalo je da je RC imao 12 djece
Pa što ne bi bilo?Pješčana » wrote:ma, molim te.
jel moralo biti tako destruktivno na kraju?
Jebate, jedan film od milijun holivudskih filmova nema hepi end. Linčujmo režisera, ajmo Bili Bob, Pegi Sju, svi po duplonke u kamp kućice...
-
- Information
-