a ne može tako, sad pojedi do krajaTupelo » wrote:
Vidim, tebe još nije salmonela odnijela.![]()
Poše, morat ću i ja još četvero rodit.
Pogotovo nakon sranja koje sam jučer napravila, a koje mi je zbilja neugodno podijeliti čak i s vama i čak i nakon svih pizdarija koje sam ovdje napisala.
Nitko se ovdje gutanjem ne bavi profesionalno, molim lijepo!
Ne brini za toTupelo » wrote:
Mirzo, nadam se da me nikad nećeš u goste zvat.
AdMulica » wrote: mirzo :facep alm:
jel tebi izazov napravit kolač od proizvoda kojima je istekao rok trajanja pa onda gledat oćete svi preživit? nešto ko ruski rulet? :mi sli:
Pa ne radim od pokvarenih proizvoda, samo ako malo (khm) prođu rok trajanja.
Evo, torta je od 500g mascarponea (prošao rok skoro odavno), 200g krem sira (prošao rok odavno), 200g abc sira (zamisli: nije! prošao rok).
U potpuno normalnom stanju su bili, organoleptički savršeni
(znam da kad svježem pak siru prođe rok onda je to neupotrebljivo, to bacam i bez otvaranja, ali ovi "trajni" mogu trajat. Bar kod mene
Jedino me iznenadio mileram od Megglea
On je bio najmlađi expired proizvod (samo par dana), u njega nisam ni sumnjala. Živo sranje, samo da vam kažem, nemojte to kupovat
Ne znam od čega to rade, ali imalo je okus po zgorenoj plastici
Inače redovito kupujem samo Vindijin, ne sjećam se više zašto sam se odlučilla kupit ovaj
Kantica od litre :tužni:
E, i on mi je sjebao koncept, jer onda nisam imala šta stavit za gornji sloj. Mislim da ću napravit neki karamel preljev.
Ok, napisat ću, ali molim vas da me ne osuđujete.
Ovo zbilja nije moj najblistaviji trenutak, no vodile su me dobre namjere.
Došlo je vrijeme da Punkerici uvedem meso u dohranu. I već dva mjeseca tražim skroz skroz skroz domaće piceke. Jebiga, studirala sam veterinu, vidjela što im se sve daje i čime se sve tretiraju i zbilja želim dijete poštedjeti tog smeća koliko god dugo budem mogla.
Nakon dva mjeseca traženja na sve strane, napokon sam našla dobro meso i skroz se raspametila.
Pa sam odmah rekla da uzimam 10 pilića.
Nisam pitala koliko su teški.
Uglavnom, jučer je žena dostavila 30 kila piletine
i to naplatila 850 kuna.
Moja stara ih je trančirala do jedan ujutro.
Muž ne zna kamo će sa sobom od radosti. A ja ne znam kamo ću s tolikom piletinom.
Morat ću je držati kod staraca u škrinji i biti sretna što i ja, skup s njima, nisam završila u toj škrinji.
Ovo zbilja nije moj najblistaviji trenutak, no vodile su me dobre namjere.
Došlo je vrijeme da Punkerici uvedem meso u dohranu. I već dva mjeseca tražim skroz skroz skroz domaće piceke. Jebiga, studirala sam veterinu, vidjela što im se sve daje i čime se sve tretiraju i zbilja želim dijete poštedjeti tog smeća koliko god dugo budem mogla.
Nakon dva mjeseca traženja na sve strane, napokon sam našla dobro meso i skroz se raspametila.
Pa sam odmah rekla da uzimam 10 pilića.
Nisam pitala koliko su teški.
Uglavnom, jučer je žena dostavila 30 kila piletine
Moja stara ih je trančirala do jedan ujutro.
Muž ne zna kamo će sa sobom od radosti. A ja ne znam kamo ću s tolikom piletinom.
Morat ću je držati kod staraca u škrinji i biti sretna što i ja, skup s njima, nisam završila u toj škrinji.
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
a samo šmizla jede piletinu?Morticia » wrote:Pa stvarno ne znam koliko će šmizli trebat da pojede 30 kila piletine.
Jojschmokljan » wrote:Je li ovo tema na kojoj se hvalimo svojim higijenskim navikama?
Sjeti se kako je završilo kad si zadnji put sličnim pitanjem doprinio temi
Čestitamo
Lako za doručak... mogla bi ostati bez glave kad joj muž otkine.
Ovo s pilićima mi nije uopće nešto strašno, pa to je kao da je kupila komad svinjčeta i puknula ga u duboko. Sad bar nemaju frku s traženjem ekološki uzgojenih piletova. Cijelu godinu.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
trančiranje je svakako među najgadnijim kuhinjskim rabotamaTupelo » wrote:Moja stara ih je trančirala do jedan ujutro.![]()
a još kad me mačka krene umilno salijetati da bacim koji komadić na pod...
zato teletinu zamrznem u komadima što mi omogući rezanje šnicli kirurškom preciznošću
Mi smo zadnji put naručili i više od 30 kila mesa, 30 kila je bilo samo teletine, plus par kila junetine i nešto piceka.
Al' nama je to bilo za cijelu zimu, za svih nas, ne samo za malu.

Al' nama je to bilo za cijelu zimu, za svih nas, ne samo za malu.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Ovo zvuči kao neki herpofilski sleng zaMorticia » wrote:Šta ja znam, Tupelo je rekla da nabavlja meso za šmizlu.
"kupio sam štakore za pitona"
Ne samo to, i dostavlja po kućamaschmokljan » wrote:Tupelo, baviš li se preprodajom?
- schmokljan
Ovo je trkeljanje, jebo te pokvareni sir i pripadajuća mu torta!m.za » wrote: Joj![]()
Sjeti se kako je završilo kad si zadnji put sličnim pitanjem doprinio temi![]()
Čestitamo
pa da. ne kužim gdje je problem, jedino ako su svi vegetarijancivrrrlet » wrote:
Lako za doručak... mogla bi ostati bez glave kad joj muž otkine.
Ovo s pilićima mi nije uopće nešto strašno, pa to je kao da je kupila komad svinjčeta i puknula ga u duboko. Sad bar nemaju frku s traženjem ekološki uzgojenih piletova. Cijelu godinu.
Moja božanstvena torta tj. Festival pokvarenih sireva bude tako dobra da čovjeku dođe da se njome i namaže
-
- Information
-