Nitko se ovdje gutanjem ne bavi profesionalno, molim lijepo!
Hvala
Vidiš koja dobra ideja, a i jeftinije je, bolje kupit bocu cuge nego bezveze mi plinski bojler vrti ko blesav po ovoj zimiPješčana » wrote:ali nisam se propila, grijem se.
Mulica se zaljubilaAdMulica » wrote:čim ja nađem dečka na forumu, ti mi ga pobrišeš?![]()
Life is short. Smile while you still have teeth.
Gnjusno.
Gnjusno.
Gnjusno.
Zašto nitko ne traži lijek/oružje protiv hladnih fronti? Jeb'o ih penicilin. Ovo je važnije.
Ili zašto ne izbrišu Sibir s lica zemlje ili ga se već nekako riješe?
Jebote.
Piše da će padati do ponedjeljka.
Meni je svega dosta.
Ne zajebavam se.
Da mogu, legla bih u krevet i probudila se u ožujku.
Ne mogu više. Brijem da se neću zgrijati do ljeta. Veli muž da se smrzavam "iz glave" budući da kuću ne napuštam čak ni kad moram. Ok, možda je tako
, ali meni je zbilja zima i nikako da se ugrijem.
I plače mi se.
I sere mi se od pogleda na ovo bijelo govno koje opet pada i koje će uskoro postati smeđe i gnjusno.

Gnjusno.
Gnjusno.
Zašto nitko ne traži lijek/oružje protiv hladnih fronti? Jeb'o ih penicilin. Ovo je važnije.
Ili zašto ne izbrišu Sibir s lica zemlje ili ga se već nekako riješe?
Jebote.
Meni je svega dosta.
Ne zajebavam se.
Ne mogu više. Brijem da se neću zgrijati do ljeta. Veli muž da se smrzavam "iz glave" budući da kuću ne napuštam čak ni kad moram. Ok, možda je tako
I plače mi se.
I sere mi se od pogleda na ovo bijelo govno koje opet pada i koje će uskoro postati smeđe i gnjusno.
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
Nigdje nikoga
Čini mi se da čak i Mortiša radi.

Čini mi se da čak i Mortiša radi.
Evo ti, plači. Plač je dobar. Kako je lijepo kad za tobom plaču.Ajvi » wrote:Otišao je na brod. Obrisala sam djeci suze, obukla majicu koja miriše na njega i otvorila pivo.
Tupelče, 'naš kaj ja radim kad se smrznem (što je nekoliko puta dnevno :zimogrozan:)? Odem zapaliti cigaretu vani. Da da. Onda se smrznem do kraja, ali kad se vratim mi je toplo. Ista stvar je sa kupanjem u moru zimi, iako vjerujem da to isto nikad nisi probala.Tupelo wrote:Gnjusno.
Gnjusno.
Gnjusno.
Ili zašto ne izbrišu Sibir s lica zemlje ili ga se već nekako riješe?![]()
Jebote.![]()
![]()
![]()
Meni je svega dosta.
Ne zajebavam se.
Ne mogu više. Brijem da se neću zgrijati do ljeta. Veli muž da se smrzavam "iz glave" budući da kuću ne napuštam čak ni kad moram. Ok, možda je tako, ali meni je zbilja zima i nikako da se ugrijem.
I plače mi se.
![]()
Ajde, probaj. Odi van, napravi grudu, baci je u zrak, ulovi nosom, i tako tri puta. Vidjet ćeš da će ti biti puno bolje. Možeš se i slikati i pokazati mužu koji će biti ponosan i dobiti ćeš ponosni seks.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
a gdje su ti kolege?Morticia » wrote:Bože, koje mrtvilo, šta je ovo?
Evo, obavila sam posao za danas, sad me slobodno možete zabavljat do 4.
Meni.Glo » wrote:zašto bi mijenjale naslov? i kome je on zapravo bitan?
I ne bi bilo prvi put da se gutanjima mijenja naslov koji nije zadovoljio istančan ukus gutačica.
Mislim, imamo mi ovdje i neke kriterije, šta ti misliš?
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Pa morat ću danas izaći van iz kuće budući da mi je muž kupio samo doručak. Rekla sam mu da kupi i rižu za ručak, no gadvrrrlet » wrote:Ajde, probaj. Odi van, napravi grudu, baci je u zrak, ulovi nosom, i tako tri puta. Vidjet ćeš da će ti biti puno bolje. Možeš se i slikati i pokazati mužu koji će biti ponosan i dobiti ćeš ponosni seks.
Bavim se idejom da rižu naručim onlajn iz Konzuma. Trebam još samo dodati namirnica u vrijednosti 480 kuna i dobri ljudi iz Konzuma će mi donijeti rižu doma :trlja ruke: :domišljata:
a domišljatostiTupelo » wrote:Pa morat ću danas izaći van iz kuće budući da mi je muž kupio samo doručak. Rekla sam mu da kupi i rižu za ručak, no gadje namjerno nije kupio nego je rekao da odem sama po nju kad Kuki dođe.
![]()
Bavim se idejom da rižu naručim onlajn iz Konzuma. Trebam još samo dodati namirnica u vrijednosti 480 kuna i dobri ljudi iz Konzuma će mi donijeti rižu doma :trlja ruke: :domišljata:
-
- Information
-