Toplana je u kurcu. Imaju nekakav kvar. Nisu ugasili grijanje, ali su ga spustili na minimum.
Hladno mi je!!!
Zvala sam ih
Ako ne bude, morat ću s Punkericom do mojih ili muževih.
Baš su našli vrijeme za kvarove. Zli ljudi.
Ak' je neka treš klima neće raditi, a ako je japanska i dođe oko soma eura, pali. Mi smo u uredu upalili Toshibu da pomogne radijatorima.Tupelo » wrote:Imamo klimu. Razmišljam da je upalim.
Nisam sigurna koliko mi je pametno upaliti je budući da je ovakav minus vani.![]()
Kaj misliš, može li joj kaj biti ako je upogonim?
drvena, drvena je najboljaVodena wrote:Imamo četiri lopate, one široke za snijeg, iz iskustva mogu reći da su najbolje plastične, jer se limene vijaju ak ima puno toga, al plastična kad pukne pukne, moš je jebat
dobrodošlam.d. wrote:![]()
Toshiba je.vrrrlet » wrote:
Ak' je neka treš klima neće raditi, a ako je japanska i dođe oko soma eura, pali. Mi smo u uredu upalili Toshibu da pomogne radijatorima.
nisam znala da neka klima ne bi radila po zimi.Tupelo » wrote:Imamo klimu. Razmišljam da je upalim.
Nisam sigurna koliko mi je pametno upaliti je budući da je ovakav minus vani.![]()
Kaj misliš, može li joj kaj biti ako je upogonim?
Tupelo, tebi je svaki dan najhladniji danTupelo » wrote:
Jebote, čini mi se da je danas najhladniji dan do sada.
Fala svima na stručnoj pomoći.
EDIT: vanjska jedinica proizvodi čudan zvuk.![]()
Istina.Ruralna » wrote:Tupelo, tebi je svaki dan najhladniji dan
Pa da, neki tečaj samoodrživosti u otežanim životnim uvjetima. Znam da bi se domah zapisala za taj tečajbaja » wrote:
netko je ovdje spomenuo, ne mogu naći post, kako lako civilizacija kolapsira - malo jači snijeg i bura - eto katastrofe
morale bi se početi okupljati na sjela i učiti mijesiti kruhove, plesti čarape i đempere....![]()
![]()
Kupka, mačak, kupka. Valjda ima tople vode.Hekatonhir » wrote:I meni je hladno za popizdit. Imam dojam da mi radijatori uopće ne rade.
moj muž me smatrao poremećenom kad sam naručila drva za kuću iz koje smo upravo selili vanPješčana » wrote:možda nemaju zaliha za ložiti,a za vikend se sprema još hladnije, pa štede
Na biciklu je zapravo vruće, hladno je samo prvih par minuta. I ne vozim ga po bljuzgi, ovaj tjedan nema bicikla.ElliQuinn » wrote: Čeličenje na biciklu i hladnoći nije pomoglo?
Koliko je puhalo bez prestanka, tjedan dana?Morticia » wrote:Tupelo, klima ti proizvodi čudne zvukove zato što je ovo prvi put da si je uključila.
Meni je baš ok, ugodno, danas malo zatoplilo u Ri i ne puše.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests