ovo ti je pismena predajaaryna » wrote: jedino što saznam je ovako usmenom predajom.
btw, dobrodošla
to se prištekam na poslu.*jezebel* » wrote:a kak' ti radi kompjuter? na navijanje?
to ti je meni sve isto, vi ste svi meni kao pravi živi ljudi.
nemojte tako naglo, bit će vam žao kad se otkopate. a morat ćete i na posao.
Kome su bespotrebni? Djeci? Ne bih rekla... Možda ne trebaju trajati 10 dana, ali tako im dobro dođu da napune baterije...Ajvi » wrote:A djeca će nadoknaditi školu. Skratit će im proljetne praznike koji su ionako bespotrebni.
al ti nisi dalmatinkaTupelo » wrote:Dobar dan.![]()
Crko mi bijo telefon. Jebeš telefon, ali onda nema ni neta.![]()
Pa sam zvala službu za korisnike.
Pa sam im se krvi napila.
Sve je bilo sjajno dok mi nisu rekli da služba koja meni treba, a koja radi dijagnostiku, nema telefon.
Hej, u T-comu imaju službu koja nema telefon.![]()
![]()
Nakon tako glupe glupe glupe laži, jednostavno sam se morala napit krvi sirotoj operaterki.![]()
Nakon pola sata ugodnog trolanja nesnalažljive Vande, služba bez telefona naglo je dobila telefon.I vraćen mi je net.
Nadam se da Vanda nije Betina frendica.![]()
Rođena sam u Splitu.AdMulica » wrote:al ti nisi dalmatinka
Svi Vrrrleti su čudna bića.
Pa nije im nećak.ElliQuinn » wrote: Džaba mu što voli skijati kad još nijedno nemoćno starče u Splitu i okolici nije spasio.
O, spašavao je on ljude iz autobusa u provaliji, a spašavao je i po snijegu, voli on spašavati. Sada spašava sebe, pa nema vremena za Splićane.ElliQuinn » wrote: Džaba mu što voli skijati kad još nijedno nemoćno starče u Splitu i okolici nije spasio.
Ja sam Ličanka.aryna » wrote: s vama splićanima stalno problemi: te vam pada snijeg, te vam ne radi telefon. jebeno ste problematični. sad će tebi morat vojska doći ukopčavati telefon.
Users browsing this forum: Bing [Bot], ClaudeBot and 0 guests