A što je onda?ex anais » wrote:
Pa ja cijelo vrijeme govorim da postoji nešto između sirotinje i srednjeg sloja. Nije bome ni srednji sloj.
Standard, plaće, klase...
Mislim da ću sanjati Lidl.
Sjećam se branja kamilice s babom, prije nego su od tog polja napravili parkiralište kraj Jazina.
@Herp, reče Glo što je. Srednji sloj neće znatno oštetiti ni da uzme jednom godišnje tu kurčevu maglicu.
Mene hoće. 
disklejmer: ne shvatiti maglicu doslovno.
Sjećam se branja kamilice s babom, prije nego su od tog polja napravili parkiralište kraj Jazina.
@Herp, reče Glo što je. Srednji sloj neće znatno oštetiti ni da uzme jednom godišnje tu kurčevu maglicu.
disklejmer: ne shvatiti maglicu doslovno.
Ovdje se lijepo vidi da srednji sloj trkelja o svojim stvarcicama. Da smo sirotinja ili izrabljivani sljakeri ne bi tu sad seruckali vec bi netko dignuo temu o najboljim i najkvalitetnijim tariguz novinama,npr. Ili bi se netko pozalio kako mu je poslodavac dao cipelom u dupe ili,ako je Tahi,zviznuo samar ili rezuckao prste jer tu lamentira o SS-u. Dakle, svi smo mi SS. 
Vidi, vidi...Glo » wrote:
niži sloj, ili niži srednji sloj.
inače, globalizacija pojela i jede sve one slojeve između najvišeg i najnižeg.
Žemski post, a nije o guz papiru i maglicama.
Svaka čast, drugarice, red je bio da netko na temi progovori - o temi.
A najluđe u svemu je što tu globalističku priču puše i oni koji još sad imaju love, a sutra će se tući za koru kruha.
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Ma je liiii, ima se za novine? Il se druži s buržujima koji ih kupuju, a?karambol » wrote:Ovdje se lijepo vidi da srednji sloj trkelja o svojim stvarcicama. Da smo sirotinja ili izrabljivani sljakeri ne bi tu sad seruckali vec bi netko dignuo temu o najboljim i najkvalitetnijim tariguz novinama,npr. Ili bi se netko pozalio kako mu je poslodavac dao cipelom u dupe ili,ako je Tahi,zviznuo samar ili rezuckao prste jer tu lamentira o SS-u. Dakle, svi smo mi SS.
Šta je, kamenje vam više nije dobro?
Dođe se do malo para i odma se fantazira. Čuj, novine. Ae.
Heil Hilfiger!karambol » wrote:Ovdje se lijepo vidi da srednji sloj trkelja o svojim stvarcicama. Da smo sirotinja ili izrabljivani sljakeri ne bi tu sad seruckali vec bi netko dignuo temu o najboljim i najkvalitetnijim tariguz novinama,npr. Ili bi se netko pozalio kako mu je poslodavac dao cipelom u dupe ili,ako je Tahi,zviznuo samar ili rezuckao prste jer tu lamentira o SS-u. Dakle, svi smo mi SS.
E, da je sad onijeh knjiga na ćirilici koje su završile u kontejnerima...nina williams » wrote:
Ma je liiii, ima se za novine? Il se druži s buržujima koji ih kupuju, a?
Šta je, kamenje vam više nije dobro?
Dođe se do malo para i odma se fantazira. Čuj, novine. Ae.
Počinjem kužit zašto je judolino uvijek obitavao na KZB tamo.
But don't wait up
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Oprosti, novine su 7 kn, a wc papir iste kvalitete možeš naći za istu cijenu.karambol » wrote:Ovdje se lijepo vidi da srednji sloj trkelja o svojim stvarcicama. Da smo sirotinja ili izrabljivani sljakeri ne bi tu sad seruckali vec bi netko dignuo temu o najboljim i najkvalitetnijim tariguz novinama,npr. Ili bi se netko pozalio kako mu je poslodavac dao cipelom u dupe ili,ako je Tahi,zviznuo samar ili rezuckao prste jer tu lamentira o SS-u. Dakle, svi smo mi SS.
- nina williams
Još jedan aristokrat. To se ložilo. Skuva se ručak i ugrije soba na dva toma enciklopedije.judolino » wrote: E, da je sad onijeh knjiga na ćirilici koje su završeli u kontejnerima...
Mah, vidim ja da s bogatunima pričam.
Ja još nisam skužio, možeš li pojasniti?A.P. » wrote:Počinjem kužit zašto je judolino uvijek obitavao na KZB tamo.
A ne, peći se ložilo Titom, partijom & Marxom...nina williams » wrote:
Još jedan aristokrat. To se ložilo. Skuva se ručak i ugrije soba na dva toma enciklopedije.
Mah, vidim ja da s bogatunima pričam.
Zasto nema onog starog Vjesnika? Koji idiot se dosjetio novog formata? Onaj stari je bio multifunkcionalan.judolino » wrote: E, da je sad onijeh knjiga na ćirilici koje su završile u kontejnerima...
Vratite Vjesniku format, vratite secer u zvake...itd
E,a sto se moze citati na wc papiru? Ha? Ha? Ha?
Kupiš kuhinjski za istu cijenu pa možeš gledati žirafe.
- nina williams
E pa nije.judolino » wrote: A ne, peći se ložilo Titom, partijom & Marxom...
P.S. Znam ja da ti misliš da se ja zajebajem, i dobro je da to misliš, al...ja sam crnohumorno ozbiljna bila i kod kamenje i kod loženja.
Inače, o ložačima knjiga (ako nije rad topline) samo najgore.
To kratko traje. Nije sranje, ako ti noge ne utrnu od koljena nanize,a za to su potrebne novine koje prvo citas...citas...citas...pa onda koristis za konacnu namjenu.
I, koje su najbolje?karambol » wrote:
To kratko traje. Nije sranje, ako ti noge ne utrnu od koljena nanize,a za to su potrebne novine koje prvo citas...citas...citas...pa onda koristis za konacnu namjenu.
A staznamja? Ja sam SS. Kupujem one role u boji ili s kamilicom. To sam nekad radio i Vjesnik je bio zakon. Pokrijes se dok citas spustenih gaca, a on grije po nogama, velik je bio s puno slova i uvijek ga je bilo dovoljno.ex anais » wrote:
I, koje su najbolje?
Toliko će ti se svidjeti da ćeš odmah poželjeti od nje napraviti haljinu. Neka se vidi 'ko ima za fini materijal.kukuriku » wrote:
Viš, dobra ideja, mogal bi kupit zewa wc papir. Đava odnija šparanje, nek i ja jedan dan serem ko miljoner!!!
edit: kaki jedan, vjerojatno će mi potrajat i više dana. ha, vrlika?
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Zašto bi baš mene bog ubijo? Zašto si takav?vrrrlet » wrote:
Pa napraviš višeslojno, bogteubijo. Za završni sloj možeš upotrijebiti kerumove vrećice, da te štiti od vode i pokaže eleganciju i imućstvo.
Pa šta sad što sam bogata, bitno je da nisam zla.
Nek(v)arljiva.
-
- Information
-