Sve dobre vijesti.
guGutanje
Ajvi » wrote: Onaj ne može na brod danas. Ne voze autobusi, avioni, brodovi, vlakovi.
bajo, čestitam na novom poslu!
kod nas dere bura nemilice!
meg ti je glupa!!! :xlux:
Ja sam jučer išla s posla dva sata i dvadeset minuta pješke. Vozili su tramvaji. Ali bilo je lijepo vani, nije mi se dalo u njih uć.dejzi » wrote:Bajo!
Cimer je danas išo na poso pješke. Veli da nije lud vucarat se autom. Ne znam, meni luđe djeluje šetat pola sata, al bolje da niš ne govorim.
Kome ja dajem da mi čuva dijete.kuki » wrote: Ja sam jučer išla s posla dva sata i dvadeset minuta pješke. Vozili su tramvaji. Ali bilo je lijepo vani, nije mi se dalo u njih uć.
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
Oduzmi joj dijete, ta će ti ga naučit' uživanju u snijegu. Vratiti ćeš se jednog dana doma, a djetetu će ti curiti snijeg iz nosa... a već će biti kasno. Reći će ti: ... mama... ja... ja skijam. Dignuti ćeš mu nogavice, a noge će mu biti pune pancerica!
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Lakše bih podnijela da mi Punkerica postane desničarka koja sluša cajke i želi se udat za nogometaša.

...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
Punkerica i to DesničarkaTupelo » wrote:Lakše bih podnijela da mi Punkerica postane desničarka koja sluša cajke i želi se udat za nogometaša.
hvala jošjedanred svima
kužim ga totalnodejzi wrote:Veli da nije lud vucarat se autom
radije bi puzala nego vozila po ovome
Da, ali ti nemaš prijatelja.AdMulica » wrote:ja imam mista u inbokasu
Tako ti je to u životu, tko ima previše, dat će mu se, a tko ima malo, ostati će bez ičeg.
pa ono, mogu mi i neprijatelji slat!vrrrlet » wrote:
Da, ali ti nemaš prijatelja.
Tako ti je to u životu, tko ima previše, dat će mu se, a tko ima malo, ostati će bez ičeg.
to je čak bolje nego da se chatamo na forumu...na pm-u mu/joj slobodno mogu opsovat rodno stablo! a ode se pm-ovi ne mogu prijavit!
bi li mi ti bio prijatelj?
Joj, ja ti se ne palim na sise, nego na ljepotice u licu i nogama. A da je to istina i kod tebe, opet ti ne bih bio prijatelj, upravo zbog te istine.AdMulica » wrote: pa ono, mogu mi i neprijatelji slat!
to je čak bolje nego da se chatamo na forumu...na pm-u mu/joj slobodno mogu opsovat rodno stablo! a ode se pm-ovi ne mogu prijavit!
bi li mi ti bio prijatelj?imam sise!
bil mi onda bio dobar neprijatelj?vrrrlet » wrote:
Joj, ja ti se ne palim na sise, nego na ljepotice u licu i nogama. A da je to istina i kod tebe, opet ti ne bih bio prijatelj, upravo zbog te istine.
e da, može li se ipka prijavit pm ikako? i to od moderatora?
jez mi je poslala mrziteljski pm!
bila je jako jako vulgarna!
strUh me!
ne mozes. ali ja mogu tebe zbog isticanja ustaskog znakovlja.AdMulica » wrote: bil mi onda bio dobar neprijatelj?
e da, može li se ipka prijavit pm ikako? i to od moderatora?
jez mi je poslala mrziteljski pm!
bila je jako jako vulgarna!
strUh me!
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
ovo nije tvoj pdf mrziteljice moje juhe!
ne moš me kartonirat!

evo te opet diram tamo di najviše boli!
pati, kuvam bolju juhu od tebe!
tosatna si*jezebel* » wrote:ne stavljaj vise tu sliku, zivota ti. opet moram na wc, a nemam dost' tp-a.
aj ća odavde, dižeš mi šifce
-
- Information
-