Stvarno se ne ljutim, a još manje znam koje sve opcije postoje.
Četeri, zbor!
Što reći? Diktatura.ElliQuinn » wrote:Jade, neću ti nick promijeniti u "...". Moja slobodna administratorska procjena.
Ne trebam Hekov broj, hvala.ElliQuinn » wrote: Totalno. No, postoji način da sve bude po tvom. Doduše, Hekov broj morat ćeš iskopati sama. Ne dam.
Pretpostavljam da to nije išlo meniMorticia » wrote:Mene samo zanima koliko ti uistinu imaš klonova.
Nemam klonove, imam samo ovaj nick.
Prije sat-dva registrirala sam novi, ali mi ga je Elli (bez razloga i povoda) deformirala.
tako si skromna. zasto ne zatrazis inbox od dva milijuna poruka, sljasteci potpis i helikopter? 
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
Ajme, šljašteći potpis!!!*jezebel* » wrote:tako si skromna. zasto ne zatrazis inbox od dva milijuna poruka, sljasteci potpis i helikopter?
Može li se to dobit?
Nek(v)arljiva.
Šta nije tamo konstruktivna?
Ne treba, bit će dovoljno da svatko od nas moderatora zavrne rukave i napravi po nekoliko aliasa, te zatrolava svoj PDF do temelja. Naravno, klonovi moraju biti pametniji od nas, tako da okuražimo naše vjerne čitatelje da se registriraju i besplatno nas educiraju o svemu ikad. Isto tako, time pomažemo klonovima da im se inbokasi napune sisama ter da se ogrebu za pokoji snošaj, elokvencijom i promućurnošću. To je najmanje što možemo napraviti za ovaj jadni i napaćeni forum. I naše klonove. I slonove. I sebe.Ze. » wrote:Da raspišemo natječaj za kojega?
Skinheadsi, takav si!
Tako je, treba proglasit regulu po kojoj moderator mora imat barem 3 trol aliasa mjesečno i sa svakim dogurati bar do 100 postova, po mogućnosti na jednom te istom topicu (kojeg je sam otvorio).Chiro » wrote:
Ne treba, bit će dovoljno da svatko od nas moderatora zavrne rukave i napravi po nekoliko aliasa, te zatrolava svoj PDF do temelja. Naravno, klonovi moraju biti pametniji od nas, tako da okuražimo naše vjerne čitatelje da se registriraju i besplatno nas educiraju o svemu ikad. Isto tako, time pomažemo klonovima da im se inbokasi napune sisama ter da se ogrebu za pokoji snošaj, elokvencijom i promućurnošću. To je najmanje što možemo napraviti za ovaj jadni i napaćeni forum. I naše klonove. I slonove. I sebe.
citiram elli s moderatorskog (jer na njemu ne mogu pisati), samo da mogu napisati: slažem seElliQuinn » wrote: Osoba koja, prema mojoj procjeni ima još desetak klonova u pričuvi, a vjerojatno i više, te pazi s kojeg se IP-a registrira nije dobronamjerna.
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
+1ElliQuinn » wrote: Osoba koja, prema mojoj procjeni ima još desetak klonova u pričuvi, a vjerojatno i više, te pazi s kojeg se IP-a registrira nije dobronamjerna.
-
- Information
-