Četeri, zbor!
Jade nije registrirala ništa osim sebe.m.za » wrote:A čuj, ako je Jade osobno registrirala sve kl..... članove koji su tu registrirani ove godine, onda je jasno da može sa sigurnošću tvrditi da nema novih ljudi
Samo kad me se banira ja otvaram klona iz kojeg pišem dok ban ne prođe.
No, kako bana na Trkeljanju nema ni za koga osim za mene, to je OK.
A što, da su US bili npr. nejebičari, onda bi im imala što pričati?nina williams » wrote:Aj nemojte Priroda prirodnjacima, odma će se neko osjetit nepozvan.
Uf, meni jest. Nisam uopće ulazila recimo na US radi naslova. Ono, šta ću ja s njima pričat, kad im ništa ne znam reć? I tako, bilo je još tih pedeefova na koje nisam ulazila upravo radi tog.
Ruku na srce, i ovdje je tako. Nemam kućnih ljubimaca, djece i tako to, šta ću tamo.
Pa ne zalaziš na drčinu i ljubimce jer nemaš što pričati, zvali se oni ovako ili onako.
- esmerallda
Ljubazno molim administraciju da forumasici odgovori na postavljeno pitanje.Nikolajevna » wrote:Ma čekaj, jesu li Jade i esqella ista osoba ili sam nešto krivo shvatila? Dajte, nemojte da ja uvijek sve zadnja saznam!
Ujedno molim da se negdje napisu svi moji klonovi registrirani na trkeljanju kako se forumasi ne bi dovodili u zabludu.
Moze i u zasebnu temu ako to nekog veseli i zabavlja.
Unaprijed zahvaljujem.
- esmerallda
Zasto mislis da mi je obraz ukaljan?Jade » wrote:Cijenim da ti je obraz ukaljan doživotno (i posthumno).
Čak i da suvlasnici zvaničnim aktom potvrde da nisi Jade forumaši im neće vjerovati.
Ljubazno molim administraciju da javno utvrdi i dokaže da BoDerek nije pijani klon forumašice Nikolajevne. Hvala.Nikolajevna » wrote: Razgovaram i ja sa svojim klonovima BoDerek i Lordom Byronom.![]()
- esmerallda
Nemam problema sa tim da mi se kaze izravno da volim sve sto vole mladi i dopisivanje sa samom sobom na forumima.Jade » wrote: Isusebože, neizravno ti je rečeno da si jedini permabanirani član na forum koji nema permaban.
Misliš oni koji bi išli kopati po kodu zato da bi netko mogao imati nick od 48 znakova?Jade » wrote:Programeri su uvijek tu, bez njih nema foruma.
Noup, mislim da nemamo takvih.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Ne znam čega ima i čega nema, al' vjerujem da ćeš preživjeti i bez toga. 
Osim ako negdje postoji forum na kojem adminitratori i programeri svakom korisniku udovoljavaju i mijenjaju nick, potpis, sve ikad, kad i kako hoće.
Osim ako negdje postoji forum na kojem adminitratori i programeri svakom korisniku udovoljavaju i mijenjaju nick, potpis, sve ikad, kad i kako hoće.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Pa nisam znala da nemaš.
Naj se ljutit od ranog jutra...
-
- Information
-