Kakav kreacionist, pobogu, to je biologija...a unda » wrote: ..pf. kreacionist. dosla tiranosaurica rex i izlegla..pile.
Nego, zar je igdje precizirano što mora biti u jajetu, ha? Nije za tebe filozofija.
Kakav kreacionist, pobogu, to je biologija...a unda » wrote: ..pf. kreacionist. dosla tiranosaurica rex i izlegla..pile.
dimnjak » wrote: pa klikni na tvoj nick u kvotu pa ce te mali ljubicasti odvesti do posta
ijako si jako pametan te estetsko-egzistencijalistički, kao i ontološko-gnoseološki potkovan, ne ignoriraš me, ne voliš zauzete, pa si stoga potpuno nezanimljiv.Hekatonhir » wrote:
Jaje je starije od kokoši. Gmazovi su stariji od ptica, a legu jaja.
Time sam odgovorio ne samo na tvoje estetsko-egzistencijalističke dvojbe nego i na prastaro ontološko-gnoseološko pitanje.
To je bila karikatura na ovo da nije s moje strane fer tražiti odgovor:
dimnjak » wrote: ......
i da nije fer od nje traziti bilo kakve odgovore jer bi je se dovelo u jako nezavidnu i neugodnu poziciju, a vjerujem da to nije nikom u cilju.
Potkovan? Pa nisam ti ja Bandić, upotrijebi neku drugu metaforu.kukuriku » wrote:
ijako si jako pametan te estetsko-egzistencijalistički, kao i ontološko-gnoseološki potkovan, ne ignoriraš me, ne voliš zauzete, pa si stoga potpuno nezanimljiv.
sve ok.m.za » wrote: To je bila karikatura na ovo da nije s moje strane fer tražiti odgovor:
Možda sam ja malo pre danas, pa nisam najbolji sugovornik. Najmanje želim da se sad tu natežemo (mada je jasno da sam sama počela, znam).
nije za tebe kontinuitet. nikakav.Hekatonhir » wrote:
Kakav kreacionist, pobogu, to je biologija.
Nego, zar je igdje precizirano što mora biti u jajetu, ha? Nije za tebe filozofija.
Ne želiš pušiti banane? Eto, ni ja. I onda ljudi kažu da je to čudno.Hekatonhir » wrote:
Potkovan? Pa nisam ti ja Bandić, upotrijebi neku drugu metaforu.
A za to ti vjerujem. Svima su danas nezanimljivi pametni, učeni i moralni ljudi, što me dovodi do onog Vrrrletovog posta upućenog Schmokljanu. Pa se kupim prije nego što popušim bananu.
kazu da se od toga moze oslijepiti
To kažeš zato što nisi probala one koje ostaviš na radijatoru da se osuše pa ih zamotaš u rizlu.
eto ga!Hekatonhir » wrote:
To kažeš zato što nisi probala one koje ostaviš na radijatoru da se osuše pa ih zamotaš u rizlu.
Pratio sam te do Zenona...a unda » wrote: nije za tebe kontinuitet. nikakav.![]()
os da crtam? oda dinosaurica, oda ona okolo. i, dodje joj. snese, polegne, odgustera jaje. iz jajeta pocne kuckat. probije se jaje i dinosaurica ocekuje dinosaurica, kad ono..pile.
ko si ti?..pita dinosaurica pile. ja sam pile, a kad narastem bit cu kokos. a ko si ti? ..upita pile dinosauricu.
pa, jebesmisve, nisam vise ni sama sigurna. mos me zvat zenon, ako oces...kaze dinosaurica.
dobro, zenon, a kako sam ja dosla ovdje?..upita pile.
da ti kazem, ne bi mi vjerovala..vjerovalo..sto god da jesi (postoji i verzija..ako ti kazem, morat cu te ubit). znas sta. idem ja svojim putem, a ti svojim. ovo se nije desilo, ok? ustvari, zaista, ovo se do sada nikada nije desilo, a i nece, dakle, nema nikakvog razloga da se uopce i desilo..kaze dinosaurica.
dobro..kaze pile..onda sam ja prva kokos uopce i kad narastem nosit cu jaja, ja cu bit prije jaja, a ti pivaj borbene, zenone.
eto, tako je to bilo..
Trebao si do kraja.Hekatonhir » wrote: Pratio sam te do Zenona.
ma ona je postosjeca. onaj njen avatar, to ti je preneseno znacenje. ona ti otkine, posjece post, tutne ga pod ruku i doma s njim..
srecom da ga imam jos u c/p
Ne, frend mi ima ćuku koji se tako zove. A čim je on u igri, nema ni Ahila, ni strijele, ni kornjače. Bacim mu kost, i on miran.
Xklonka » wrote: Trebao si do kraja.
Radi takvih postova treba otvoriti Trkeljanja.Šteta da ih samo mi čitamo.
sori. misla sam da ćeš skužit da vas zajebavamdimnjak » wrote: srecom da ga imam jos u c/p
daleko do toga. mislim svadjanja
ozbijno.
sori ak je tak iko protumacio.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests