Ajme, trudna siiii!!!!
Koliki ti je BHCG???
Jesam, trudna sam, potvrđujem, oćeš preporučeno ovjereno kod javnog bilježnikaAdMulica » wrote:daj sašice potvrdi!!!
jel to to??? baš si trudna? nema više jesi-nisi??? ja ne kužim te pojmove, a već sam meg poslala histerični sms
Što se uzv-a tiče, gestacijska vrećica se vidi tek oko 6-og tjedna, a tu negdje se javljaju i otkucaji srca.Sašenka » wrote:
Osjećam se presretno, još sam malo zabrinuta što će UZV reći, ali to je valjda normalnoŠefica me zatrpala poslom, a ja se samo smješkam
Sašenka » wrote:
Jesam, trudna sam, potvrđujem, oćeš preporučeno ovjereno kod javnog bilježnika : o Poše, tebi uvijek sve treba posebno crtati :gig gle:
Pa mislim da neće niti mene naručivati na pregled prije, rekla mi je sestra u bolnici da sam sad trudna 4 tjedna + 1 dan, onda ću valjda još pričekati za UZV 2 tjedna, vidjet ću.Tupelo » wrote:
Što se uzv-a tiče, gestacijska vrećica se vidi tek oko 6-og tjedna, a tu negdje se javljaju i otkucaji srca.
Sad sam išla pogledati svoje papire.
Da, bila sam 6 tjedana trudna kad su mi vidjeli gestacijsku i odjek ploda.
Prije toga sam bila s 4 tjedna i nije se vidjelo ništa. Imala sam samo pozitivan test i betu, no na UZV se nije moglo ništa vidjeti.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests