Oh, gle!Beta ženka » wrote:Gle, iskreno mislim da si glupava
Sovin pjev.
Baš bi me to moglo spriječitiBoDerek » wrote:Jebovas, mirza se nakon potresa više nije javljala kolko vidim![]()
Da ne leži zatrpana negdje?
edit: sad tek vidim da je pisala po drugim temicama.Pardon : o
Ma tko bi to platio...baja » wrote: obzirom da ste ti i đepika usamljeni istomišljenici na ovoj temi, predlažem jednu ozbiljnu znanstvenu analizu![]()
pretpostavljam da ćeš ti raditi na terenu i slati podatke
Hello, "ona-kojoj-nick-savršeno-odgovara-a-nije-grad"Tupelo wrote:
Oh, gle!
Sovin pjev.
![]()
Nisam ni mislila da možeš bolje od ovoga.Beta ženka » wrote:Hello, "ona-kojoj-nick-savršeno-odgovara-a-nije-grad"
Pa vidiš, meni je smiješno da se baš ti javiš s određivanjem "sove i žabe", nakon predivnih napisa koje sam pročitala o tvojim mudrim moderatorskim potezima. Nije da ih se moglo izbjeći (nažalost) jer inače ne pratim tvoj lik i djelo - potpuno si mi nezanimljiva, sori.Tupelo » wrote:
Nisam ni mislila da možeš bolje od ovoga.
Za ovim nevještim "ugrizom" posežu samo iznimno nemaštoviti trolčići i srodna im braća.
Ipak, vjerujem da bi čak i tebe bilo sram kad bi vidjela tko je sve koristio ovu domišljatuigru riječima.
A možda i ne bi.
Mah, koga briga.
Beta ženka » wrote:Pa vidiš, meni je smiješno da se baš ti javiš s određivanjem "sove i žabe", nakon predivnih napisa koje sam pročitala o tvojim mudrim moderatorskim potezima.
Šuti.AdMulica » wrote:![]()
![]()
![]()
znaš, malo me brine to što beta ni tebe ne podnosi
ono, da tebe voli, rekla bi aj super - bar nisam na istom nivou ka i tupelo! ovako uviđam da sam nekim ljudima jednako nepodnošljiva ko i ti...i onda se pari ko da smo nas dvi jednako nepodnošljive...i ono...ubija me to
ma, lako ćemo za pare
..i ja sam dugo vremena za sebe mislio da sam iznimno hipersenzibilan, ali..radilo se samo o zivcanosti.m.za » wrote:..
Ne znam, izgleda da nitko nije osjetio osim meneZnam da sam hipersenzibilna, ali toliko
![]()
A možda mi je proklijalo ono expired tijesto pa udara na halucinacije
..:
..sori, nisam vidio. aj, pls, seli post, kopiraj pa seli, ne seli..kako god oces..Pješčana » wrote:unda, imaš temu o ovome kod Lastana
Users browsing this forum: ClaudeBot and 10 guests