Dalmoši/Tovari

Sve od javnog i tajnog interesa
Tupelo

Post 05 Feb 2012, 10:50

Beta ženka » wrote:Gle, iskreno mislim da si glupava
Oh, gle!
Sovin pjev.

:serek:

...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
Silajn

Post 05 Feb 2012, 10:58

Vedro, bura, more tamno plavo :cerek:, snješko ostao bez šešira, ali je postojan. Svuda je poledica, mislim da ću u sutrašnje dnevne aktivnosti sat vremena ranije Image
ali

Post 05 Feb 2012, 11:42

BoDerek » wrote:Jebovas, mirza se nakon potresa više nije javljala kolko vidim :eek:
Da ne leži zatrpana negdje?

edit: sad tek vidim da je pisala po drugim temicama. :rofl: Pardon : o
Baš bi me to moglo spriječiti :D

Ne znam, izgleda da nitko nije osjetio osim mene :ne zna: Znam da sam hipersenzibilna, ali toliko :S
A možda mi je proklijalo ono expired tijesto pa udara na halucinacije :rofl:

edit: zaboravila sam pošto sam došla :zubo:

Sunce sija ko tepsija :cerek: :cerek: :cerek:
Beta ženka

Post 05 Feb 2012, 12:19

baja » wrote: obzirom da ste ti i đepika usamljeni istomišljenici na ovoj temi, predlažem jednu ozbiljnu znanstvenu analizu :o
pretpostavljam da ćeš ti raditi na terenu i slati podatke :D
Ma tko bi to platio... :o

Tupelo wrote:
Oh, gle!
Sovin pjev.

Hello, "ona-kojoj-nick-savršeno-odgovara-a-nije-grad" :w
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Tupelo

Post 05 Feb 2012, 12:38

Beta ženka » wrote:Hello, "ona-kojoj-nick-savršeno-odgovara-a-nije-grad" :w
Nisam ni mislila da možeš bolje od ovoga.
Za ovim nevještim "ugrizom" posežu samo iznimno nemaštoviti trolčići i srodna im braća.
Ipak, vjerujem da bi čak i tebe bilo sram kad bi vidjela tko je sve koristio ovu domišljatu :rofl: igru riječima.

A možda i ne bi.
Mah, koga briga. :hekla:
Beta ženka

Post 05 Feb 2012, 12:47

Tupelo » wrote:
Nisam ni mislila da možeš bolje od ovoga.
Za ovim nevještim "ugrizom" posežu samo iznimno nemaštoviti trolčići i srodna im braća.
Ipak, vjerujem da bi čak i tebe bilo sram kad bi vidjela tko je sve koristio ovu domišljatu :rofl: igru riječima.

A možda i ne bi.
Mah, koga briga. :hekla:
Pa vidiš, meni je smiješno da se baš ti javiš s određivanjem "sove i žabe", nakon predivnih napisa koje sam pročitala o tvojim mudrim moderatorskim potezima. Nije da ih se moglo izbjeći (nažalost) jer inače ne pratim tvoj lik i djelo - potpuno si mi nezanimljiva, sori. :ne zna: Tako da - da, nemam pojma tko je koristio tu igru riječi - i ne zanima me. :zubeki:

Pozdrav.
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Tupelo

Post 05 Feb 2012, 12:59

Beta ženka » wrote:Pa vidiš, meni je smiješno da se baš ti javiš s određivanjem "sove i žabe", nakon predivnih napisa koje sam pročitala o tvojim mudrim moderatorskim potezima.
:rofl:

Dirljivo je gledati te koliko se trudiš.
Žao mi je što ti čak ni obična trolba ne polazi za rukom. :grli:

Ajd, sramoti se dalje, šta ću ti ja. :ne zna:
Mulica

Post 05 Feb 2012, 13:27

Tupelo » wrote:
Oh, gle!
Sovin pjev.

:cerek: :cerek: :cerek:

znaš, malo me brine to što beta ni tebe ne podnosi :misli:
ono, da tebe voli, rekla bi aj super - bar nisam na istom nivou ka i tupelo! ovako uviđam da sam nekim ljudima jednako nepodnošljiva ko i ti...i onda se pari ko da smo nas dvi jednako nepodnošljive...i ono...ubija me to :mama:
meg ti je glupa!!! :xlux:
Tupelo

Post 05 Feb 2012, 13:31

AdMulica » wrote: :cerek: :cerek: :cerek:

znaš, malo me brine to što beta ni tebe ne podnosi :misli:
ono, da tebe voli, rekla bi aj super - bar nisam na istom nivou ka i tupelo! ovako uviđam da sam nekim ljudima jednako nepodnošljiva ko i ti...i onda se pari ko da smo nas dvi jednako nepodnošljive...i ono...ubija me to :mama:
Šuti.
Niko nesme da mi te bije.
To je moj posao. :kava:
Mulica

Post 05 Feb 2012, 13:34

Tupelo » wrote:
Šuti.
Niko nesme da mi te bije.
To je moj posao. :kava:
i volim kad kažeš da sam samo tvoja :cerek:

jedva se čekam odselit u zg da me verbalno zlostavljaš :xlux: :bliss:
baja

Post 05 Feb 2012, 13:37

Beta ženka » wrote:
Ma tko bi to platio... :o
ma, lako ćemo za pare :cerek:

nego, u tu analizu bi svakako trebalo među ulazne vrijednosti uvrstiti i predrasude; to ti je kad nakon lošeg iskustva u službi za pretplatnike (što je samo po sebi stresno iskustvo) godinama kasnije proglasiš čitavu jednu regiju retardiranom zato što se ne znaju nositi sa, za to podneblje, izvanrednim vremenskim okolnostima

molim, nema na čemu :D

Beto, pretjeruješ, vrlo
lucca

Post 05 Feb 2012, 13:53

Baš bi me to moglo spriječiti :D

Ne znam, izgleda da nitko nije osjetio osim mene :ne zna: Znam da sam hipersenzibilna, ali toliko :S

:rofl: :rofl: :rofl:
Playlife

Post 05 Feb 2012, 16:56

.beeeta, nije mogla da se svlada, pa mi je rekla, iako sam mlada, ja sam spremna na sve, dođi okrpi me, i ja san doša i okrpija san je.. paaaarampapapararam.. :jumping:
ombia

Post 05 Feb 2012, 16:59

Ova tema ima pun kuki citanja a i postova, mimo nje pise se jos uglavnom na chatu. Dakle. :E
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 05 Feb 2012, 17:39

m.za » wrote:..

..:
..i ja sam dugo vremena za sebe mislio da sam iznimno hipersenzibilan, ali..radilo se samo o zivcanosti. :zubo:
ipak, osim sto sam skakao po noci misleci da je potres kad bi tramvaj ili vlak prosao u blizini (ok, nakon 95. sam mislio i da mozda neki tenk oda iza kantuna, ono nesto kao oni japanci na okinavi sta su tek prije dvadesetak godina doznali da je rat zavrsio.. :zubo: ), dosta sam potresa ne samo osjetio, nego i predosjetio i to ne samo ovdan, u blizini.
ali, izgubio sam taj talent i..nije mi zao. :D

ali, sa ovim snjeznim frkama (samo cekam kad ce se neko pojavit iz vlade i rec kao onaj u dip impaktu, biblijsku recenicu..ali, vode su se povukle :zubo: ), kad se misli da tesko da moze bit gore, nije da mi nije palo na pamet da bi mogao sad i jedan potres opalit.

za svaki slucaj, evo ti link. nema nista tamo..nema ni na medjunarodnim.. http://www.gfz.hr/seizmologija/izvjestaji.php.
nije valjda da si cula onaj sa krka?
ombia

Post 05 Feb 2012, 18:28

:rofl: :rofl: :rofl:
Morticia

Post 06 Feb 2012, 09:15

Mirza, svaka čast, osjetila si potres na Filipinima. :S :S :S

:rofl:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Bios
slučajna nakupina stanica

Post 06 Feb 2012, 10:55

Upravo to čitam i mislim da bi tog, tog, ne znam što bih rekla da ne uvrijedim kakvu životinjicu, trebalo puknit zaleđenom lopatom po labrnji, pa mu onda reći da se smije.
Maštam ... :lux:
Jebeš čovika koji nije reka i poreka.
Zekoslawa

Post 06 Feb 2012, 10:56

Ovaj... Pa da, ja danas nemam faksa. Odnosno, nema ispita, predavanja ionako nema. Recimo, Ekonomija radi, mi ne. Zašto, ne znam. Mislim da je to najvećim dijelom zbog velikog broja Imoćana i ekipe. Kao i velikog broja gostujućih profesora iz Mostara i tako to. :D

Bakica mi je natjerala suze na oči. :) Ova lažljiva gamad: :snajper:
ali

Post 06 Feb 2012, 10:59

Ma ljudi su stoka :E

(To mi postaje omiljena konstatacija u zadnje vrijeme)

Ne mislim na Dalmatince :D
Općenito.

A Kerum?
Što reći?

Možda do sad nije jednostavno bilo prilike, ali sad je definitivno pokazao koliko mu je, kao jednom gradonačelniku, stalo do grada i građana.
Nije on gradonačelnik zbog njih, nego zbog urbanističkog plana. Ok, to smo već znali :rolleyes:
Ali da nema potrebe ni odglumit nešto reda radi, nego kontra :confused:
:uvik kontra uvik kontra..:

Splićani :grli:
Mulica

Post 06 Feb 2012, 13:34

ajme, jadna baka :(

a ova gamad glupa...kriste, ja bi ih zatvorila! :mad: koji kurac ih ne zatvore? pa postoje kazne za one koji lažno svjedoče, koji se zajebavaju s hitnim pozivima policiji i sl...a kazna za ovakvu sebičnu stoku ne postoji? :mad: zatrpala bi im kuću snijegom pa neka ga čiste četkicom za zube :gaah:
Pješčana

Post 06 Feb 2012, 17:33

unda, imaš temu o ovome kod Lastana
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Zekoslawa

Post 06 Feb 2012, 17:35

E, jeb' se, unda, ja taman tila napisati kako me veseli što ni sutra nemam faksa, sad me sram nakon ovog tvog traktata. :D

Ipak, moram priznati da me fascinira jedna stvar. Kažu splitska bolnica pretrpana, polomilo ih se štatijaznam koliko, opsadno stanje... U isto vrijeme u Šibeniku život pomalo teče dalje, takvih problema nema, skoro da se nijedan sudar nije dogodio... A kako i bi? Tri dana već pojedini auti stoje parkirani i nitko ih ne otkopava ispod pola metra snijega. Ne, lažem, više od pola metra. Ralice su nabacale još toliko kad su raskrčile cestu. Ali nitko ne jebe živu silu. Jel nas zatrpalo? A je, brate mili. Ništa, čekat ćemo da se otopi. Jel ne možeš šetati po nogostupu? Pa ništa, šetat ćeš po cesti. Nije moj posao, ima tko će. :D Ispred zgrade prokopao svatko ispred svoga portuna, važno da se može proći. Kad prođeš te barikade, nekako ćeš se već dokopati ceste, a tamo ima mjesta i za pješake i za aute koji prolaze naizmjenično u dva smjera. Sve jednom trakom koju je raskopala ralica još u petak. :D
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 06 Feb 2012, 17:36

Pješčana » wrote:unda, imaš temu o ovome kod Lastana
..sori, nisam vidio. aj, pls, seli post, kopiraj pa seli, ne seli..kako god oces.. :zubo:
  • Information