A ovo za prirodnjake, dakle dobivaju pdf, samo još ne znamo kako ćemo ga zvati? Ma dajte, ja ne bih tu sad dramila oko toga što je Svijet oko nas kao "kopiran" s forumhaera. Taj naslov najbolje odgovara karakteru podforuma. S vremenom se može i mijenjati, to je najmanja stvar. Žalosno je da nešto stoji na mjestu samo zato što smo slabo kreativni. Elli, Priroda prirodnjacima i tako te stvari možda i nije loše, ali kad smo već krenuli prema tome da bude manje takvih opisnih naslova, odnosno, da se trudimo biti precizni, to bi mi nekako odskakalo. Rekosmo da je za PZ još rano, e onda ne znam što nam preostaje nego kakav okolišni naziv.
Tehnikalije foruma - tekuća pitanja
A nitko ništa. Stalo je na onome što smo pričali na temi i to je to.
A ovo za prirodnjake, dakle dobivaju pdf, samo još ne znamo kako ćemo ga zvati? Ma dajte, ja ne bih tu sad dramila oko toga što je Svijet oko nas kao "kopiran" s forumhaera. Taj naslov najbolje odgovara karakteru podforuma. S vremenom se može i mijenjati, to je najmanja stvar. Žalosno je da nešto stoji na mjestu samo zato što smo slabo kreativni. Elli, Priroda prirodnjacima i tako te stvari možda i nije loše, ali kad smo već krenuli prema tome da bude manje takvih opisnih naslova, odnosno, da se trudimo biti precizni, to bi mi nekako odskakalo. Rekosmo da je za PZ još rano, e onda ne znam što nam preostaje nego kakav okolišni naziv.
Ma ne znam, ja polazim od sebe.
Nikad mi na fhru nije bilo bitno kako se zove neki pdf niti sam posebno obraćala pozornost na opis istog.
Ako je sadržaj bio ono što me zanima pisala sam, ako nije nisam, al' definitivno me sam naslov nije ni privukao ni odbio od nekog pdfa.
Nikad mi na fhru nije bilo bitno kako se zove neki pdf niti sam posebno obraćala pozornost na opis istog.
Ako je sadržaj bio ono što me zanima pisala sam, ako nije nisam, al' definitivno me sam naslov nije ni privukao ni odbio od nekog pdfa.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
- Nikolajevna
Pa da, osim toga ne bi bio kopiran s forumaera, pa to je kultna dječja enciklopedija Školske knjige.Zekoslawa » wrote: Ma dajte, ja ne bih tu sad dramila oko toga što je Svijet oko nas kao "kopiran" s forumhaera.
Za koju su mnoga djeca (a ne samo ja) mislila da se zove Svjeto Konas.
Ako vam je već do originalnosti.
Morticia » wrote:Ma ne znam, ja polazim od sebe.
Ima istine u tome, ali nama se dogodilo nešto drugo. Naime, ima foruma na kojima se otvore novi pdf-ovi za koje se očekuje da bi trebalo biti interesa i za koje je nekako "normalno" da postoje. Tako možeš vidjeti npr. podforum Jezik ili Jezik i književnost ili tako neku varijaciju na temu sa sve skupa pet tema. Mi smo radili nešto drugačije. Rekla bih čak da smo poprilično inertni kad treba otvoriti nešto novo i sve nešto gledamo zanima li to koga i hoće li biti deset ili dvadeset tema. To je okej za neke opskurnije podforume, ali za ove neke "glavne", tipa jedan prirodnjački ne treba se nešto puno misliti. Neka postoji, pa makar i s deset tema. Nikad ne znaš kad će interes narasti. Ono, kao da nam treba unajmiti prostor za otvoriti podforum.
E sad, nije loše to što nastojimo ne biti pretenciozni pa opaliti kakav znanstveni naslov na tematiku koja bogami znanstvena nije. Zašto da lažemo sami sebe i zašto da plašimo ljude. Ali, s obzirom na to da će nam to biti jedini podforum toga tipa, mislim da nije previše bitno i da će se ljudi nekako voditi tom tvojom računicom.
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Aj nemojte Priroda prirodnjacima, odma će se neko osjetit nepozvan.
Ruku na srce, i ovdje je tako. Nemam kućnih ljubimaca, djece, i tako to, šta ću tamo.
Uf, meni jest. Nisam uopće ulazila, recimo, na US radi naslova. Ono, šta ću ja s njima pričat, kad im ništa ne znam reć? I tako, bilo je još tih pedeefova na koje nisam ulazila upravo radi tog.Morticia » wrote: Nikad mi na fhru nije bilo bitno kako se zove neki pdf niti sam posebno obraćala pozornost na opis istog.
Ruku na srce, i ovdje je tako. Nemam kućnih ljubimaca, djece, i tako to, šta ću tamo.
Pa to da.Zekoslawa » wrote: A što, da su US bili npr. nejebičari, onda bi im imala što pričati?![]()
Pa ne zalaziš na drčinu i ljubimce jer nemaš što pričati, zvali se oni ovako ili onako.
Sadržaj je presudan, a ne naslovi.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
- nina williams
Ma ne bi, pa stvar je u tom da nemam njihove probleme, ma kolko sad ovo glupo zvučalo. Nit sam ih ikad i imala.Zekoslawa » wrote: A što, da su US bili npr. nejebičari, onda bi im imala što pričati?![]()
Sad te ne kontam. Ja sam htjela reć da o toj problematici ne znam ni beknut. A nemam ni nekih pitanja, pa ne kužim šta bi tamo išla.Zekoslawa » wrote:Pa ne zalaziš na drčinu i ljubimce jer nemaš što pričati, zvali se oni ovako ili onako.
Deder razradi to boldano. Zašto ljudovi inače iđu na pedeefove? Pa valjda moraš imat neki interes. Mimo trolanja, ofkors.
Ma uopće te ne berem, to ti oću reć.
Pa Morti je rekla da joj nije bitan naslov, dakle hoće li se pdf o djeci zvati Dječji kutak ili pak RiD jer ondje je tematika koju rado čita. Iz onoga što si ti rekla ispalo je kao da ti je bitan naslov da te privuče, a zapravo si rekla isto što i ona. Ma šta ja znam, ovdje nitko nikoga ne bere. 
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 860 times
- Been thanked: 1651 times
Dobro, koje naslove onda predlažete? Što za društvene, a što za prirodne/formalne znanosti?
Potpisi su za budale.
Ma ne (to ti zamjeramZekoslawa » wrote: A šta se ti smiješ, što sam te svrstala među Rodzille?
Ma opizdi nešto po svom mišljenju i bok.Hekatonhir » wrote:Dobro, koje naslove onda predlažete? Što za društvene, a što za prirodne/formalne znanosti?
Daj molim te, k'o da sam ja nekog pitala kad sam stavljala nazive.
O, šefe, nije te zameo snijeg.Hekatonhir » wrote:Dobro, koje naslove onda predlažete? Što za društvene, a što za prirodne/formalne znanosti?
Pa, zar dobivamo i društvene? Za njih jednostavno "Društvo". To sam već obrazlagala zašto. Za prirodne pak Svijet oko nas ako tkogod ne smisli što bolje.
- Stitch
- Head Honcho
To sam i namjeravao, ali moram pitati.Morticia » wrote:
Ma opizdi nešto po svom mišljenju i bok.
Daj molim te, k'o da sam ja nekog pitala kad sam stavljala nazive. .o :hitler:
Potpisi su za budale.
Prekasno je i za to, prerasli smo i to...Morticia » wrote:
Ma ne (to ti zamjeram![]()
), nego zato što smo trekeljanje trebali nazvati jebe lud zbunjenog.
Ma dobro, da skratimo, nina se došla pohvaliti da ne zna što je nejebica, lako njoj za naslove.
- Stitch
- Head Honcho
Dobro. Kratko, jasno i jednostavno.Zekoslawa » wrote: O, šefe, nije te zameo snijeg.
Pa, zar dobivamo i društvene? Za njih jednostavno "Društvo". To sam već obrazlagala zašto. Za prirodne pak Svijet oko nas ako tkogod ne smisli što bolje.
A snijeg me nije zameo. Nego, ono... Imao sam društvo.
Potpisi su za budale.
- nina williams
A jok, bitan mi je naslov. Hoću reć da sam možda i sasvim fajn mogla divanit na US-u, jer je vrlo vjerojatno da se oni ne bave samo&jedino&uvijek usamljenim srcima, al to neću nikad saznat.Zekoslawa » wrote:Pa Morti je rekla da joj nije bitan naslov, dakle hoće li se pdf o djeci zvati Dječji kutak ili pak RiD jer ondje je tematika koju rado čita. Iz onoga što si ti rekla ispalo je kao da ti je bitan naslov da te privuče, a zapravo si rekla isto što i ona.
S druge strane, prirodne znanosti moraju svakog bar malo zanimat. Ono, moraju, ja jednostavno ne znam nikog kog bar nešto ne zanima otalen. Taka smo čeljad i nije to do nekakve izvitoperenosti moje perspektive bla-truć.
To je tako i gotovo. Nemojte me zahebavat.
I zato taj PDF mora imat svima privlačan naslov. To ja čisto radi dobrobiti voruma pišem, pa ne znam kako to ne uviđate.
E to.Zekoslawa » wrote:Ma šta ja znam, ovdje nitko nikoga ne bere.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Da vidim, dakle. Imat ćemo Svijet oko nas s temama koje naginju prirodnim znanostima ili objašnjenju nekih nedoumica kroz prirodne znanosti. Od fizike do ekologije, otprilike i još malo šire, jer nisu u pitanju strogo znanstvene rasprave.
Postaje li nam Okrugli stol onda Društvo? Ili da PRiG preimenujemo u PRDiG?
Postaje li nam Okrugli stol onda Društvo? Ili da PRiG preimenujemo u PRDiG?
- Stitch
- Head Honcho
Da, ni meni nije jasno kako su to zamislili. 
Potpisi su za budale.
- nina williams
Eto, prodano. Što se mene tiče.ElliQuinn » wrote:Da vidim, dakle. Imat ćemo Svijet oko nas s temama koje naginju prirodnim znanostima ili objašnjenju nekih nedoumica kroz prirodne znanosti. Od fizike do ekologije, otprilike i još malo šire, jer nisu u pitanju strogo znanstvene rasprave.
Ovo nikako. Ako išta, treba im izbacit 'i', pa nek budu prgavci.ElliQuinn » wrote:Postaje li nam Okrugli stol onda Društvo? Ili da PRiG preimenujemo u PRDiG?
Nije bitno kako smo mi zamislili.Hekatonhir » wrote:Da, ni meni nije jasno kako su to zamislili.
Jesi li ti išta zamislio?
-
- Information
-