Drugi summit Nesvrstanih

Stare teme i začeci foruma
nina williams
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Post 06 Feb 2012, 02:55

Zekoslawa » wrote: Ali da se njega istrolati. Tematski, mislim. Samo trebaš pogoditi. I ne očekivati dijalog. Pripremiš se na propovijed i bok. :D Jel sad vidiš koliko je Lastan velik? On će ti svaku rečenicu izdvojiti i odgovoriti na nju. Znaš koji je to posao? Da samo stavlja quote tagove, to je pola ure posla. Hrobi to skrati koliko može. Uostalom, nino, nisi ovdje bitna ti, ovo radimo zbog trkeljanja. :cerek:
Ma znam ja da se da, problem i jest što je tako jednostavno. Nema tu truda, ako si kontra njega...već je istrolan. I ondak on počne u 2 kartice teksta olfo umotano objašnjavat kako su svi drugi jadni i glupi...i šta da čovjeka odvedem u ban, a samo sam ga htjela pitat nešto bezvezno...nije to gušt. A malo me i sramota.

Zekoslawa

Post 06 Feb 2012, 03:03

nina williams » wrote: Ma znam ja da se da, problem i jest što je tako jednostavno. Nema tu truda, ako si kontra njega...već je istrolan. I ondak on počne u 2 kartice teksta olfo umotano objašnjavat kako su svi drugi jadni i glupi...i šta da čovjeka odvedem u ban, a samo sam ga htjela pitat nešto bezvezno...nije to gušt. A malo me i sramota.
A dobro, nije baš posve tako. Jer Hrobi nije baš tipičan trol po tom pitanju. U te dvije stranice teksta što pljucka po svemu i svačemu nađe se hrpa korisnih i kvalitetnih informacija. Njegova je erudicija ponekad zapanjujuća. Da nije selektivnoga čitanja i tako tih stvari, bio bi ga pravi užitak čitati. Nekad i jest, ovisno o čemu se radi. No da, ne znaš se zabavljati, nino. Uopće ne znaš. :cerek:

Ne znam, onda ništa, nemamo koga trolati. :tuzni:
nina williams

Post 06 Feb 2012, 03:22

Zekoslawa » wrote: A dobro, nije baš posve tako. Jer Hrobi nije baš tipičan trol po tom pitanju. U te dvije stranice teksta što pljucka po svemu i svačemu nađe se hrpa korisnih i kvalitetnih informacija. Njegova je erudicija ponekad zapanjujuća. Da nije selektivnoga čitanja i tako tih stvari, bio bi ga pravi užitak čitati. Nekad i jest, ovisno o čemu se radi.

Uf, to baš mrzim, kad neko udara ko maksim po diviziji. Mislim ono, šta me briga za stvar X, ako o Y-u pričamo, de budi u stanju raspravljat o temi, a ne fascinirat čitateljstvo kinđurijama. To svako može, al trebaš bit pristojan i držat se teme. Il otvorit novu, ako treba.
Zekoslawa » wrote:No da, ne znaš se zabavljati, nino. Uopće ne znaš. :cerek:
Jes, ima nešto u tom. Većinu tog što napišem ozbiljno mislim, jedino imam problem što raja misli da se šprdam. Ne znam zašto. :ne zna:
Zekoslawa » wrote:Ne znam, onda ništa, nemamo koga trolati. :tuzni:
Trebam otvorit temu samo za to. Ondak ću imat legitimitet za ozbiljno trolanje. :rofl:

Joj, iđem u krpe, već mi se oči sklapaju, a i budalim sve u 16.
Ajte laku noć.
:w
Zekoslawa

Post 06 Feb 2012, 03:24

Noćca, idem ja trolati Jadu. :rofl:

(Ae, dobro kažeš, ne moš ti parit ozbiljna, ali pažljivijim čitanjem malo drugačije to izgleda. Sutra ću ti otvoriti temu za formalne debate, pa trolaj koga oš. :D)
Tea Tree

Post 06 Feb 2012, 03:25

Otvori Ickea. :zubo:
nina williams

Post 06 Feb 2012, 08:49

Šta je, treća smjena spava?
Neka, neka, i ja bi da mogu. :zubo:
Zekoslawa

Post 06 Feb 2012, 08:58

Tko spava? :confused:
Bogami, ja nisam ni zaspala. Eto, to se meni dogodi ako kojim slučajem odspavam malo prije ponoći. Probudim se, pa idem leći u svoju uobičajenu uru i onda brojim zvizde do ujutro. U kurac sve. Sad ću ići čistiti po kući. :rolleyes:
nina williams

Post 06 Feb 2012, 09:28

Pa đe si ti, nisam te vidjela...ima par sati. :zubo:
Zekoslawa wrote: Sutra ću ti otvoriti temu za formalne debate, pa trolaj koga oš. :D)
Šta je ovo? :misli:
I kad se se otvorit? :klopa:
Jel to sutra bilo kao danas (6.2.) il kao sutra (7.2.)? :misli:
(Nikad ne znam šta ljudi misle kad kažu 'sutra' iza ponoći. Jednom sam zato bezveze na poso došla. Ah. :zubo: )
Nikolajevna

Post 06 Feb 2012, 09:35

nina williams » wrote: Majketiga, evo prvorazredne koljačine, otvorim temu Što vam je bolje cigarete ili lula?
Eh... pojma nemaš.
Treba otvorit temu Tko više košta porezne obveznike - pušači ili pretili?
Onda slušaš stampedo debelih na pušače a ovi ne mogu uteć jer se zakašlju čim naprave korak. :zubo:
Zekoslawa

Post 06 Feb 2012, 09:40

nina williams » wrote:Pa đe si ti, nisam te vidjela...ima par sati. :zubo:

Šta je ovo? :misli:
I kad se se otvorit? :klopa:
Jel to sutra bilo kao danas (6.2.) il kao sutra (7.2.)? :misli:
(Nikad ne znam šta ljudi misle kad kažu 'sutra' iza ponoći. Jednom sam zato bezveze na poso došla. Ah. :zubo: )
Ooooo, poštovanje! :D Kako smo jutros? :D

Sutra je 6.2., bogati. Jel ja idem leći nakon negdi 3, 4, 5, 6? Idem. E, onda je sutra ono kad se ja naspavam. Šta mene briga šta netko počinje brojiti sate iza ponoći.

A formalne debate... Pa rekla si da ti treba jedna tema na kojoj ćeš pokazati svu raskoš svoga trolerskog talenta, ovako si sputana. E pa onda ćeš dobiti temu na kojoj ćeš trolati koga oćeš, šta drugo da radim s tobom? :D
vrrrlet

Post 06 Feb 2012, 09:43

Nikolajevna » wrote:
Eh... pojma nemaš.
Onda slušaš stampedo debelih na pušače a ovi ne mogu uteć jer se zakašlju čim naprave korak. :zubo:
Mama ti se zakašlje na tati. :durica:
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
nina williams

Post 06 Feb 2012, 09:56

Nikolajevna » wrote:
Eh... pojma nemaš.
[gsm-on]
Sedam posto proračuna mi punimo, čini se meni. Seeee-dam. Ne vidim da se iko bio se voljan odreć te šuške i objeručke prihvatit neminovan bankrot države koji bi, očito je, uslijedio.
:kava: :kava: :kava:
[glupo-svađalački-mod-off]
:rofl:
Zekoslawa wrote: Ooooo, poštovanje! :D Kako smo jutros?
Neispavano, a šta misliš? :zubo: Ko i vaik. :rofl:
Zekoslawa wrote:E pa onda ćeš dobiti temu na kojoj ćeš trolati koga oćeš, šta drugo da radim s tobom? :D
Ajmeee, već treperim. :cerek:
nina williams

Post 06 Feb 2012, 23:07

Zekoslawa » wrote:
Sutra je 6.2., bogati. Jel ja idem leći nakon negdi 3, 4, 5, 6? Idem. E, onda je sutra ono kad se ja naspavam. Šta mene briga šta netko počinje brojiti sate iza ponoći.

A formalne debate... Pa rekla si da ti treba jedna tema na kojoj ćeš pokazati svu raskoš svoga trolerskog talenta, ovako si sputana. E pa onda ćeš dobiti temu na kojoj ćeš trolati koga oćeš, šta drugo da radim s tobom? :D
Bump
:ceka:

Šta je ovo bilo, navlakuša neka, a?
Pih.
:tuzni:

:zubo:
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 07 Feb 2012, 10:17

Nina, za kaznu joj zatrolaj cijeli podforum. :unda:
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
nina williams

Post 07 Feb 2012, 17:17

E pa, da znaš, baš bi i mogla. :E
Al Pješčana je pošten ljud i nije ništa kriva. :tuzni:
kukuriku

Post 07 Feb 2012, 18:09

Nikolajevna » wrote:
Eh... pojma nemaš.
jeben li ti temu na kojoj nemam nikog za napast. :gaah:
nemere!
Nek(v)arljiva.
nina williams

Post 07 Feb 2012, 19:42

A nu tebe militantne. :eek:

A kakve bi ti? :raspa: Aj da začmemo kakvu drvlje-kamenje temicu. :E
Nikolajevna

Post 07 Feb 2012, 20:13

nina williams » wrote: Aj da začmemo kakvu drvlje-kamenje temicu. :E
Twilight/HP/LOTR fanovi – izgubljeno djetinjstvo ili obična nejebica?

Zekoslawa

Post 07 Feb 2012, 21:31

nina williams » wrote: Bump
:ceka:

Šta je ovo bilo, navlakuša neka, a?
Pih.
:tuzni:

A šta bi ti, da i trolam umjesto tebe? :zubo:
Eno, ima Hrobi jednu novu. Trči istrolati ono dok se ne zatvori. :D
nina williams

Post 07 Feb 2012, 22:20

Nikolajevna » wrote:
Twilight/HP/LOTR fanovi – izgubljeno djetinjstvo ili obična nejebica?

Prvo sam se mislila šta je HP i bila gotovo sigurna da ne more bit Hrvatska pošta. I ondak, dok sam pisala ovi post, ošinu me da to mora da bidne Heri Poter. :lux: Gledala ja nekoliko filmova, baš su mi umiljati.
Za taj tvajlajt sam i dalje u nedoumici jel Zona sumraka il ono s vampirima. Tipujem na prvo, jer o drugom ne znam ništa.
LOTR mnogo volem u knjigama, pročitala ja to sve mnoštvo puta. I Hobita i Silmarilion i onu Đecu od Hurina, sve men to super, iako su ove zadnje dvi kanda malo dosadnjikave, pravo onako pate od nekih biblijskih komplekasa. (Joj, mnogo mi se sviđaju komplekasi. :rofl: ) Filmove ne volem. Crtića se još pomalo bojim, iako ga tu i tamo pogledam.

Sve u svemu, zrela sam i potkovata za temu i svađu, otvarajte! :mirko:
Mic-mic-mic-mic.
: miš na šljivi :
Zekoslawa wrote: A šta bi ti, da i trolam umjesto tebe? :zubo:
Eno, ima Hrobi jednu novu. Trči istrolati ono dok se ne zatvori. :D
Ma vidi je, promolila njuškicom na mjesto zločina. Ti si meni obećala temu, nemoj mi sad tu cile-mile. :mad:

P.S. Oni Thor, to vam nisam ja, nemojte da vas zbuni to što momak pametno djeluje. :o
Pješčana

Post 07 Feb 2012, 22:26

ko bi to tija trolat po mom pdfu? :ceka:

nego, i meni fali svađalačka tema.
sad imamo dovoljno članova za razmahivanje :zubo:
no, sjetila sam se nečeg drugog, pa idem otvoriti.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
nina williams

Post 07 Feb 2012, 22:27

Pješčana » wrote:ko bi to tija trolat po mom pdfu? :ceka:

nego, i meni fali svađalačka tema.
sad imamo dovoljno članova za razmahivanje :zubo:
Sumoderatorica ti. :o
Dolazi vamo i nagovara na grijeh.

Namjesto da počme nagovarat na blud.
Ma šta da ti pričam.
Zekoslawa

Post 07 Feb 2012, 22:49

nina williams » wrote:

Ma vidi je, promolila njuškicom na mjesto zločina. Ti si meni obećala temu, nemoj mi sad tu cile-mile. :mad:

P.S. Oni Thor, to vam nisam ja, nemojte da vas zbuni to što momak pametno djeluje. :o
A o čemu ću otvorit temu, jadna ti sam? Evo reci, ja ću otvorit, oću, majke mi. Nemoj se derat, danas sam bila u doktora za oči, štono reče jedna baba kad nije imala kartu u busu. :D

Otog HP-a, Acera, Toshibu ili kako se već zove, to si otvarajte sami, nemam ja pojma o tome. Vampire još manje. A LOTR gledala sam prvi dio u kinu i od svega upamtila kako mi je bila puknuta stolica i kako sam u puš-pauzi slomila lavandin u WC-u. Nije to moj resor. :D
nina williams

Post 07 Feb 2012, 23:57

Zekoslawa » wrote: A o čemu ću otvorit temu, jadna ti sam? Evo reci, ja ću otvorit, oću, majke mi. Nemoj se derat, danas sam bila u doktora za oči, štono reče jedna baba kad nije imala kartu u busu. :D
Eh, da ti ja znam reć, otvorila bi ja to i sama. :rofl:

Baba mi se mnogo sviđa. :rofl:
Almost Rosey

Post 08 Feb 2012, 09:49

Moram na faks.
Odumrijet ću :mama:
  • Information