Meni je taj film bio odličan, najviše zato što je epidemija prikazana realistično i glavna glumica ne spasi cijeli svijet kao što je inače običaj. Atmosfera je lijepo mračna i sumorna.Morticia » wrote:Contagion
Onako... Dosadnjikavo.
Puno jakih glumačkih imena, ali ni oni ne izvlače film.
Pretpostavljam da je lako moguće da je meni mozak otrovan prenapuhanim, bombastičnim filmovima na sličnu tematiku pa me zbog toga ovaj potpuni izostanak akcije i drame ostavio poprilično ravnodušnom.
Zadnje što smo pogledali i šta mislimo o tome?
Biti i mniti svemiropolisno
- Maleficent
I meni je jako zgodna. Jer ne izgleda kao Barbie, bar ne predugo. A i kao takva je super. 
Pa da, slazem se s tobom, donekle.JPK » wrote: Meni je taj film bio odličan, najviše zato što je epidemija prikazana realistično i glavna glumica ne spasi cijeli svijet kao što je inače običaj. Atmosfera je lijepo mračna i sumorna.
Napisala sam vec, mozak mi je ispran. Placem da konacno hocu neki realistican film, a onda kad ga dobijem sipak.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Gle, ajmo ovak: Nemoj ga gledat. Lovu i/ili vrijeme budemo potrošili na pivu. A pljuvat me možeš nekim drugim povodom. Kužiš, film je skroz OK ali da je vrijedan nekog velikog posebnog truda e da bi se gledao, jok. Nije.judolino » wrote:Film bum pogledal kad bude prilike, ali samo zato što se tebi svidio, pa da te mogu pohvalit ili popljuvat. Inače čisto sumnjam da bih ga poželio gledati.
Morticia » wrote:A meni je recimo ona bas jako zgodna. Tip.
Ok, sasvim mi je jasno da takav tip zene nije svakome po ukusu, al' meni je uf.
Da, kužim što hoćete reći. Čak se i slažem. Ali pisao sam o konvencionalnoj ljepoti. Staviš ih na glasovanje generalnom puku i 85% će reći da je Šveđanka komad, a Amerikanka nije. (Ili koje su već nacionalnosti, ne znam.) Taj mi se obrat baš dopao. Inače bi po tradiciji Šveđani stavili za tu ulogu Mirelu Holy, a Amerikanci Kim Kardashian.Maleficent » wrote:I meni je jako zgodna. Jer ne izgleda kao Barbie, bar ne predugo. A i kao takva je super.
sinoc pogledala tadicev san o ruzi.
nelos film. svidja mi se: kjaroskuro, efektna upotreba ''ruze'' i ''cvjetnoga'', scena u kojoj pistolj kao da je dobacen (odnosno kao da mu je sam dosao), kako se na cudne nacine novac provlaci kroz film, simpaticne scene s purgerima (franjo majetic
). kraj malo prenagao, previse odrezan za moj ukus. i ne svidja mi se svrsetak sam po sebi al' jbg tko sam ja da sudim ako je to redateljevo konacno podcrtavanje propasti glavnog lika ili sto je vec mislio… 
btw, uopce nisam skuzila da je ono anja sovagovic.
nelos film. svidja mi se: kjaroskuro, efektna upotreba ''ruze'' i ''cvjetnoga'', scena u kojoj pistolj kao da je dobacen (odnosno kao da mu je sam dosao), kako se na cudne nacine novac provlaci kroz film, simpaticne scene s purgerima (franjo majetic
btw, uopce nisam skuzila da je ono anja sovagovic.
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
Nau jur tokin brader!Emericzy » wrote: Gle, ajmo ovak: Nemoj ga gledat. Lovu i/ili vrijeme budemo potrošili na pivu. A pljuvat me možeš nekim drugim povodom. Kužiš, film je skroz OK ali da je vrijedan nekog velikog posebnog truda e da bi se gledao, jok. Nije.
Jebo filmove, ajmo pit!
BTW, gajim neku peverznu sklonost ka darkericama, a imam dojam da bi Mirela nakon moje francuske obrade izgledala ko Marijana Petir, samo s križem naopačke... :ubija kurcem ko rambo zihericom:Emericzy wrote:
Da, kužim što hoćete reći. Čak se i slažem. Ali pisao sam o konvencionalnoj ljepoti. Staviš ih na glasovanje generalnom puku i 85% će reći da je Šveđanka komad, a Amerikanka nije. (Ili koje su već nacionalnosti, ne znam.) Taj mi se obrat baš dopao. Inače bi po tradiciji Šveđani stavili za tu ulogu Mirelu Holy, a Amerikanci Kim Kardashian.
Znam da nisam normalan, ali strgo bi Mirelu ko beba zvečku. Jebite me, ginem za tim lešinama zvanim darkerice.
Odlično napravljen, odlični glumci, ali je opet o ubojicama i psihopatima. Ja popizdim od toga. PRESTANITE više raditi filmove o mentalno bolesnim ljudima. Koji je kurac u tome zanimljiv? Na uši mi to više ide, kao što su mi u Jugi na uši išli filmovi o partizanima. Jebala vas umjetnost. Ne bi prepoznali umjetnost da ju u vlastitim gaćama nađete. Marš, idite peći hamburgere; budite malo korisni. (To ja producentima, scenaristima i redateljima, da me krivo ne razumijete.)Jade » wrote:No country for old men
Mračan, težak film. Dobra glumačka podjela (Bardem, T. Lee Jones, Josh Brolin), dobar scenarij, atmosfera, odsustvo glazbe... Nije među najboljim od Coena, ali je tu negdje.
Ma znam. I opraštam im jer su genijalci. Ali svejedno naričem. Kao Hus nad hrvatskim jezikom u Plešite sa zvijezdama. Ili Pjevajte; ne znam više.Jade » wrote:Imaš pravo, ali to su Coeni. Fargo, Big Lebowski, O brother where art thou, Barton Fink, Miller's crossing, The man who wasn't there....Tko o čemu, oni o ubojicama i psihopatima.
Ali Big Lebowski nije bio ni psihopat ni ubojica. Samo zgubidan i jebivetar.Imaš pravo, ali to su Coeni. Fargo, Big Lebowski, O brother where art thou, Barton Fink, Miller's crossing, The man who wasn't there....Tko o čemu, oni o ubojicama i psihopatima.
pogledala Arsen Lupon
ne znam, nije mi baš sjeo.
Kristin Scott Thomas je lijepa ko slika, govori vrancuski, ali zaplet je teško pratiti, svakih 15 min sam imala
moment i na kraju je sve otišlo u tropenis
ne znam, nije mi baš sjeo.
Kristin Scott Thomas je lijepa ko slika, govori vrancuski, ali zaplet je teško pratiti, svakih 15 min sam imala
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Pogledala No Strings Attached. Bolje bi mi bilo da sam gledala u zid tih sat i nesto.
Uopce mi nije jasno da se takvi kliseji jos snimaju. I k tome od svih lijepih zena, oni uzmu ovo da glumi seks simbola? Bila je lijepa dok nije postala anoreksicna.
http://www.whyfame.com/gossip/2008/june ... in_428.jpg
Uopce mi nije jasno da se takvi kliseji jos snimaju. I k tome od svih lijepih zena, oni uzmu ovo da glumi seks simbola? Bila je lijepa dok nije postala anoreksicna.
http://www.whyfame.com/gossip/2008/june ... in_428.jpg
Onda sam linkala krivu sliku, mislila sam na Portmanicu. Slicne su mi i obje bezsisate. I kad sam utipkala n.portman i anoreksicna medju prvih par slika je ta koju sam linkala.
Evo prave
http://cdn.buzznet.com/media-cdn/jj1/he ... tattoo.jpg
http://cdn.buzznet.com/media-cdn/jj1/he ... -store.jpg
Evo prave
http://cdn.buzznet.com/media-cdn/jj1/he ... tattoo.jpg
http://cdn.buzznet.com/media-cdn/jj1/he ... -store.jpg
Nema nista, ja sam tako izgledala sa 10 godina. Mimo toga film je bljak.Nisu bezsisate! Portman ima vrlo lijepe sise (doduše nevelike).
Al ne znam gdje ti ovdje vidis ista, a grudnjak je prazan. Prazan.
http://newspaper.li/static/be2485f799a6 ... e37faa.jpg
http://assets3.moviereporter.net/assets ... 1295607537
http://www.joblo.com/video/media/screen ... ached1.jpg
Imala je dekolte dok ga nije sredila anoreksijom, ovo je 60A grudnjak?
http://cdn.springboard.gorillanation.co ... 7077_1.jpg
Gle ak snime film o fatalnoj privlacnosti i zivotinjskoj strasti onda nek ne stave to izgladnjelo dijete za glavnu glumicu. Protiv gl. glumca nemam nis.
Ja sam nju voljela sve dok nije to napravila od sebe. Steta lijepe zene.
A lako je naci bila sto s vecim dekoltetom od njenog, nije bas da moram traziti filmove.
Ja sam nju voljela sve dok nije to napravila od sebe. Steta lijepe zene.
A lako je naci bila sto s vecim dekoltetom od njenog, nije bas da moram traziti filmove.
Pa nije film dokumentarac o dojenju petorki pa da bi žena trebala imat vimenaombia » wrote:Gle ak snime film o fatalnoj privlacnosti i zivotinjskoj strasti onda nek ne stave to izgladnjelo dijete za glavnu glumicu.
Valjda i žena s manjim cicama može kod nekog izazvati požudu
Nisu mi velike lijepe. Lijepe su mi njene prije nego se svela na 40 kila s krevetom. Kao Padme je bila krasna.Male sise su napetije od velikih.![]()
Koliko je Scarlett Johansson bila ljepša prije raznih operativnih tretmana...A sad? Jedna od milijun sličnih.
Sta je Scarlett operirala?
Ma pusti ju. Vidis da trola bezveze.Nije off ako podastriješ slike.
Scarlett je povećala sise i nešto s ustima uradila da bi bila sličnija Marylin.
I, da bi ostala OT, tko ju je gledao kao curicu u drami Roberta Redforda The Horse Whisperer?
Nego jesi gledala taj film s kojim sam se opako zeznula?
I ne vidi ti se fotka iz posta.
Je Scarlett sam gledala u tom filmu, a zasto hoce izgledati kao Merlinka?
Raspravljao bih i sisama na filmu, ali me rasprava o Lynchu iscrpila i nemam snage.
Dobra su stvar sise.
Posebno u glumica.
Glumica mora biti silno jako genijalno dobra da opravda odsustvo dobrih sisa. Ili mora biti tip (kajjaznam, kakva je nekad bila Audrey Hepburn a sad je Audrey Tautou) koji uopće ne povezuješ sa sisama pa njihova veličina postane irelevantna.
Žene tipa Keire Knightley, Natalie Portman i Scarlet Johanssen nisu taj tip. Povezuju se sa sisama. I onda sise bolno fale ako ih nema.
Dobra su stvar sise.
Glumica mora biti silno jako genijalno dobra da opravda odsustvo dobrih sisa. Ili mora biti tip (kajjaznam, kakva je nekad bila Audrey Hepburn a sad je Audrey Tautou) koji uopće ne povezuješ sa sisama pa njihova veličina postane irelevantna.
Žene tipa Keire Knightley, Natalie Portman i Scarlet Johanssen nisu taj tip. Povezuju se sa sisama. I onda sise bolno fale ako ih nema.
Ponoć u Parizu
Divan, vizualno božanstven, nepretenciozan i pitak film.
War horse

Dosadno, patatično, plošno.
Divan, vizualno božanstven, nepretenciozan i pitak film.
War horse
Dosadno, patatično, plošno.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
-
- Information
-