: sve za vorum, vorum nizašto; bolje dummy, nego pakt; Hajduk živi vječno :
Drugi summit Nesvrstanih
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
I? Oće li to? Šta ste sad utekli, đe se dummy testira? Oćem i ja tamo. Oćem i ja bit dummy.

- nina williams
Ajebote, pa đe baš IT? 
Tamo ne znam kolko ne znam, mogla si tako i na Modu i kozmetiku otić.
: trubadur, al, ono, totalni :
Tamo ne znam kolko ne znam, mogla si tako i na Modu i kozmetiku otić.
: trubadur, al, ono, totalni :
- nina williams
Ma gle, il Ctrl+Atl+Del il čekić, ja drukčije ne znam.
Al to ti ovdje mogu reć, tamo bi mislili da trolam.
A ja ozbiljna, al, eto, neshvaćena.
A ja ozbiljna, al, eto, neshvaćena.
- nina williams
Eto sad.m.za » wrote:Dobro, jesi ti uopće pročitala moj problem
Nesvaćena, velim ja, al niko me ne obadaje.
Jebo te autluk, da te ne jebo, kažem ti da znam jedino za Ctrl, Alt, Del il čekić, to ti je moj krajnji doseg, de mi vjeruuuuj.
: ćukomater :
Ne znam, ono fakat-fakat ne znam, ništa o kompjuterima, autluku, a ni o češnjaku.
- nina williams
Samo da znate, ja sad odo po kesten pire u kog ću nakrkat orahe i šlag.
Prodavači hlača se već veselenina williams » wrote:Samo da znate, ja sad odo po kesten pire u kog ću nakrkat orahe i šlag.
- nina williams
Seks.m.za » wrote:Ok, a koje je vaše područje
Piše ti na naslovnici.
Ja ti o tome sve znam.
Zato su me i metnili tamo.
Jemam viška. Navrati ako ti se oće. U međuvremenu sam otkrila i nekakve čokoladne mrvice, bile su pored oraha. I njizi sam tutnula unutra.sabaa wrote: Sad mi se jede kesten pire.
Koga sam vraga tu dosla.![]()
Neka, i oni su ljudi.m.za wrote: Prodavači hlača se već vesele![]()
Manuelno u Outlook opcijama iskljuciti online modus. To prvo. Dalje iskljuciti komp ter internet kabel iscupati i sacekati par minuta tako i onda ponovo ukljuciti komp i biti offline.
U offline verziji se mail da izbrisati ili "pomaknuti".
Dogadja mi se cesce sa velikim mailovima.
Tek nakon ovoga vratiti kabel i u opcijama vratiti online modus.
Samo to sam čekala. I ja ću.nina williams » wrote:Samo da znate, ja sad odo po kesten pire u kog ću nakrkat orahe i šlag.
Da ne bi.ombia » wrote:Manuelno u Outlook opcijama iskljuciti online modus. To prvo. Dalje iskljuciti komp ter internet kabel iscupati i sacekati par minuta tako i onda ponovo ukljuciti komp i biti offline.
Isključi ti komp
Nikad poštenih trolova od vas...nina williams » wrote:I? Oće li to? Šta ste sad utekli, đe se dummy testira? Oćem i ja tamo. Oćem i ja bit dummy.
![]()
Jesam lijepo rekla što vam je činiti? Doći doli u mene na MKJ i trolati Lastana. Eto to imate raditi. Neš ti filozofije.
- nina williams
Aj me nemoj jebat, muke Lastana istrolat.Zekoslawa » wrote: Nikad poštenih trolova od vas...![]()
Jesam lijepo rekla što vam je činiti? Doći doli u mene na MKJ i trolati Lastana. Eto to imate raditi. Neš ti filozofije.
Ma kurac, meni je svojedobno bio socijalni radnik kad sam pokušavala smanjiti (ne prestati). On je zapravo jako tolerantan, iznenadila bi se. Mislim, prema virtualcima, jer tu ne ćuti dim.nina williams » wrote: Aj me nemoj jebat, muke Lastana istrolat.Velim mu kolko pušim (ni izmišljat ne moram), kolko je dobro...pa samo sjednem i čitam.
A kakva si s Hrobijem, oš njega trolat?
- nina williams
Pušim je i ja.Tea Tree » wrote:I ja poprilično.Od frendice muž puši lulu. Može li to?
Prvo pričekam da ovi nestrpljivi pravednici-amateri dobiju banove radi upadica tipa puši kurac/moga/komšiji.
Ondak pričekam da strpljiviji počnu podjebavat i tražim moda da ih banira radi oftopičnosti.
Ondak, nakon recimo 5 stranica, kažem da prestajem pušit.
Ajme, uvijek sam silno konstruktivna iza ponoći.
Ne vjerujem.Zekoslawa wrote: Ma kurac, meni je svojedobno bio socijalni radnik kad sam pokušavala smanjiti (ne prestati). On je zapravo jako tolerantan, iznenadila bi se. Mislim, prema virtualcima, jer tu ne ćuti dim.![]()
Ma daj, pa Lastan je normalan čoek.Zekoslawa wrote:A kakva si s Hrobijem, oš njega trolat?![]()
A s Horbijem ni uobičajeno (tematski, jelte) razgovarat nisam mogla, pa taj uopće ne odgovara na sadržaj, on se samo uvati svog i udri po tom. Ne jebe njega o čemu se piše, a jok, on je nešto naumio reć i gotovo.
nina williams » wrote: Pušim je i ja.![]()
Ma daj? Ja nisam nikad probala, čudno mi to izgleda.
Aha.A s Horbijem ni uobičajeno (tematski, jelte) razgovarat nisam mogla, pa taj uopće ne odgovara na sadržaj, on se samo uvati svog i udri po tom. Ne jebe njega o čemu se piše, a jok, on je nešto naumio reć i gotovo.
- nina williams
Ma da, čudno, zato ja to samo kući radim. Još i da me rad tog poprijeko gledaju, ma ko bi ih slušo. I ignoriram ih teškom mukom, zamisli još i kad pričat oće. A ziher bi bilo zapitkivanja. A bokte. A štaš.Tea Tree » wrote:
Ma daj? Ja nisam nikad probala, čudno mi to izgleda.
Vidiš kako je dobro biti vješt s jezikom.
Ma daj, pa Lastan je normalan čoek.
A s Horbijem ni uobičajeno (tematski, jelte) razgovarat nisam mogla, pa taj uopće ne odgovara na sadržaj, on se samo uvati svog i udri po tom. Ne jebe njega o čemu se piše, a jok, on je nešto naumio reć i gotovo.
Ali da se njega istrolati. Tematski, mislim. Samo trebaš pogoditi. I ne očekivati dijalog. Pripremiš se na propovijed i bok.
-
- Information
-