Mister(azil)ije! Prvi volumen

Stare teme i začeci foruma
Herp
Nikki Gauda

Post 03 Feb 2012, 23:36

blaze » wrote:gore se žališ kak nemaš 5000 eura za auto iz snova. sad će ispast da imaš auto od 10.000 eura koji niš ne vrijedi
A? :confused:
Oprostit ćeš mi, nisam ovako nešto baš očekivala na ovom forumu.

Da rezimiramo još jednom.

1) Ti konstatiraš kako netko tko ima para a ne troši ih nije skroman, nego eventualno štedljiv ili škrt.

2) Ja ti proturiječim navodeći kao primjer svog frenda koji vozi auto star 15 godina, za kojeg se u daljnjoj raspravi ispostavlja da nije karambol nego prilično dobar za svoje godine i sasvim upotrebljiv.

3) Ti kažeš kako bi voljela imati tako izdržljiv auto i pitaš me je li skup.

4) Ja ti napišem cijenu.

5) Ti napišeš kako auto koji je prešao 400K km neće kupiti nitko (kao da je ovaj na prodaju) i počneš pričati o cijeni održavanja i o tome kako auto za 5K prodaje netko tko ga više ne može održavati. :ne zna: Ne znam zašto, jer, da ponovim, auto mog skromnog frenda nije na prodaju.

6) Ja se tu lagano gubim jer ne shvaćam zašto potežeš pitanje cijene održavanja rabljenog auta, kao da sam pala s Marsa i da mislim da regler raste na drveću, a četkice od anlasera kod suseda među tulipanima.

7) Ti konstatiraš kako ja zasigurno nisam vozač i nemam auto.

8) Ja ostajem bez teksta jer, eto, zbilja nisam mislila da je na ovom forumu moguće doživjeti ovakav kratki spoj koji sam dosad imala samo s nekim, mahom trajno bananim, analfabetima s onog tamo foruma.
--------------------------------------------------------------------------------
Nisam se žalila kako nemam 5K za auto iz snova, samo sam konstatirala; nije svaka takva konstatacija žaljenje. Imam auto od 2K i sretna sam da si i to mogu priuštiti. Kakvih 10 jebenih tisuća eura sad? :confused:
Majkemimile, glava me zaboljela od ovog.

It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
ombia

Post 04 Feb 2012, 12:20

Herp ne znam zasto te iznenadio i to toliko ovakav adhominemski posti od blaze ovdje, kad je takvih postova pun forum? Ni prvi, prvi mozda jedino tebi, ni zadnji takav post.
S tvojim postom se slazem. Upravo je fascinantno kad se ide tvrditi da ljudi koji imaju a ne razbacuju se nisu skromni, nego skrti.
Ajmo im prisiti jos hrpu negativno nabrijanih epiteta, biti ce nam lakse sto mi nemamo to sto imaju.
Ono, bas ruzno.
Primjer djece kojoj sam kuma, odemo u ducan sa igrackama i izaberu si nesto relativno umjereno (roditelji imaju puno novaca) i nutkam ih da mogu jos nesto i kazu, dosta nam je i ovo, budemo drugi put uzeli nesto drugo. Ako tad nisam pala na guzicu. Znam da roditelji nisu skrti, ali skromni jesu.
Emericzy

Post 04 Feb 2012, 12:26

blaze » wrote: pa kaj misliš da ga ne znam? al ne može ti ni isus pomoć kad ti u pripizdini rikne kvačilo. jebote, odvozila sam 150 km u drugoj brzini s klincem otraga. a vozila sam i s riknutim termostatom
nabijem ja u dupe sve bajke o starim autima
Iluzija je da novom autu ne rikne kvačilo. Neće ono ni na starom autu riknuti ako je u dobrom stanju. Za što se brine mehaničar. A ti se brineš da kod mehaničara ideš redovno i s njime održavaš prisne odnose. Pozdravi ga od mene kad ga sljedeći put vidiš. Divan čovjek.
Herp
Nikki Gauda

Post 04 Feb 2012, 12:34

ombia » wrote:Herp ne znam zasto te iznenadio i to toliko ovakav adhominemski posti od blaze ovdje, kad je takvih postova pun forum? Ni prvi, prvi mozda jedino tebi, ni zadnji takav post.
Ne iznenađuje me uopće ad hominem nego razina nekužitisa i nepovezanosti veze s vezom u cijelom tom pokvarenom telefonu.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Pješčana

Post 05 Feb 2012, 21:25

meni nije jasno zašto se cijela Hrvatska čudi snijegu ko pura dreku i cijeli vikend me bombardiraju izvanrednim vijestima. kako snijeg svuda pada :gaah:
snijeg. pada. u veljači.
bome. zaista izvanredna situacija
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Zekoslawa

Post 05 Feb 2012, 21:31

Pješčana » wrote:meni nije jasno zašto se cijela Hrvatska čudi snijegu ko pura dreku i cijeli vikend me bombardiraju izvanrednim vijestima. kako snijeg svuda pada :gaah:
snijeg. pada. u veljači.
Daj, šuti, izvještaji o rekordnim temperaturama i visinama snijega te pripadajućim elementarnim nepogodama još su uvijek prihvatljiviji od izvještaja o gužvama na naplatnim kućicama. :D
rh4ps0dy

Post 05 Feb 2012, 22:10

Pješčana » wrote:meni nije jasno zašto se cijela Hrvatska čudi snijegu ko pura dreku i cijeli vikend me bombardiraju izvanrednim vijestima. kako snijeg svuda pada :gaah:
snijeg. pada. u veljači.
Tako i mene. Kaj misliš, -10 celzijevaca. Pa to je barem zdravo i normalno.
Silajn

Post 05 Feb 2012, 23:59

Zašto na radiju u ponoć svira himna? :ne zna: Stojim :o
klonka

Post 06 Feb 2012, 00:15

Imaš ruku na srcu? :D

Odjava programa, možda? Na teveu je zato svirala. :ne zna:
gonj špadi
ali

Post 06 Feb 2012, 00:15

Silajn » wrote:Zašto na radiju u ponoć svira himna? :ne zna: Stojim :o
Bildanje domoljublja pred spavanje :ne zna:

Sjedi, 1.
:rofl:
Nikolajevna

Post 06 Feb 2012, 00:25

klonka » wrote:Imaš ruku na srcu? :D
U Uzbekistanu je to zakon, trebalo bi biti i nama. Ionako u mnogome drugom težimo biti sličniji Uzbekistanu. :D
Pješčana

Post 06 Feb 2012, 12:14

kad smo svi počeli govoriti futsal, a prestali govoriti mali nogomet?
trebalo mi je par dana da shvatim u čemu se natječemo :rolleyes:
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
*jezebel*

Post 06 Feb 2012, 12:23

znaci, to je jedno te isto? :brukica: ja sam mislila da je mali nogomet ono sto se igra na malom terenu na otvorenom, a futsal ono nesto u dvorani. :brukica:

btw, rijec ''futsal'' nisam cula barem deset godina. :rofl:
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
nina williams
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Post 06 Feb 2012, 12:37

Pješčana » wrote:kad smo svi počeli govoriti futsal, a prestali govoriti mali nogomet?
trebalo mi je par dana da shvatim u čemu se natječemo :rolleyes:
:rofl: :rofl:
Nije ti to dvoje isto. Slično je, al nije isto. Između ostalog futsal ima po igrača manje na terenu (svaka ekipa po jednog manje, jel), nema ofsajd i tako to.
Kad smo svi prestali govorit mali nogomet. :rofl:
Lastan

Post 06 Feb 2012, 19:19

klonka » wrote:Imaš ruku na srcu? :D
Kad svira himna, ja ruku preventivno stavim na novčanik. Ditto u svakoj prilici kad mi netko počne govoriti o domoljublju. :kava:
aryna

Post 06 Feb 2012, 21:44

Silajn » wrote:Zašto na radiju u ponoć svira himna? :ne zna: Stojim :o
to ti je start za novu rundu: pos'o-kuća-birtija; (OK, nešto spavanja prije toga). znaš ono: "od himne do himne".
"Čim sam vidio tvoju facu, znao sam da si to ti" (?!?!)
karambol

Post 07 Feb 2012, 15:38

aryna » wrote: to ti je start za novu rundu: pos'o-kuća-birtija; (OK, nešto spavanja prije toga). znaš ono: "od himne do himne".
A, ne, ne...to je podsjetnik na to gdje živiš jer gledajući kroz prozor u snijeg možeš pomisliti da si npr. u Danskoj, gledajući emisije da si u, možda, u nekoj od Amerika, čitajući izjave političara da si u nekoj optimističnoj zemlji gdje se radom stvara, odlaskom u trgovinu možeš pomisliti da si u Luxembourgu ili tko zna gdje...ah, ne, zato je valjano da oni koji budni sanjaju poslušaju ponoćnu himnu i prisjete se gdje su, zapravo.
Serenità

Post 09 Feb 2012, 11:54

Upravo gledam Zarinu stranicu, prijateljica mi je rekla da imaju sniženje, a tražim crnu, malo svečaniju majicu za na crvenu suknju.
Uglavnom, šta se događa s ovim modelima? Gledam ih i mislim si da bi te majice valjda bolje izgledale da ih stave na vješalicu i uslikaju. Ne iščuđavam se mršavosti (brijem da ih ima i puno mršavijih, pogotovo u svijetu visoke mode), već činjenici da to sve zajedno izgleda odrpano i jadno, ko da su s Manjače pobjegle i uzele babine stare stvari jer nisu imale šta drugo.
Zar žene to stvarno kupuju? :eek: Ili možda to sve skupa bolje izgleda na ženi koja to može popuniti?

Primjer.
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
Almost Rosey

Post 09 Feb 2012, 12:05

Brijem da to tako i treba izgledat :misli:
Pješčana

Post 09 Feb 2012, 12:07

oprostite, ali ova siva basic shirt izgleda ko da ju je neki mehaničar nosio zadnjih godinu dana i stalno navlačio u hlače. istegnuta je i izgleda neuredno, i nikad ne bih za to dala 99 kuna ni bilo kojih drugih novaca
Serenità

Post 09 Feb 2012, 12:07

Almost Rosey » wrote:Brijem da to tako i treba izgledat :misli:
Šta to točno znači? Da ja imam pomaknuto viđenje lijepog ili da je to svima ružno i nikome ne pada napamet to kupovati?
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
Beta ženka

Post 09 Feb 2012, 12:08

Serenità » wrote:Upravo gledam Zarinu stranicu, prijateljica mi je rekla da imaju sniženje, a tražim crnu, malo svečaniju majicu za na crvenu suknju.
Uglavnom, šta se događa s ovim modelima? Gledam ih i mislim si da bi te majice valjda bolje izgledale da ih stave na vješalicu i uslikaju. Ne iščuđavam se mršavosti (brijem da ih ima i puno mršavijih, pogotovo u svijetu visoke mode), već činjenici da to sve zajedno izgleda odrpano i jadno, ko da su s Manjače pobjegle i uzele babine stare stvari jer nisu imale šta drugo.
Zar žene to stvarno kupuju? :eek: Ili možda to sve skupa bolje izgleda na ženi koja to može popuniti?

Primjer.
Ovaj primjer mi je grozan, ali Zarine modeluše mi inače ok izgledaju, dok Bershkine izgledaju kao da boluju od nečeg gadnog...

Nego meni nije jasno zašto se ljudi u pretrpanom vlaku, na temperaturi 23+, voze u kaputima, jaknama, s kapama na glavi - i onda se čude što im je hladno kad izađu van. Da nisu goli ispod? :misli:
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 09 Feb 2012, 12:08

Serenità » wrote:
Šta to točno znači? Da ja imam pomaknuto viđenje lijepog ili da je to svima ružno i nikome ne pada napamet to kupovati?
Meni je to ružno. Kupovati novu odjeću idem kad mi stara tako izgleda.
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
Serenità

Post 09 Feb 2012, 12:12

Pješčana » wrote:oprostite, ali ova siva basic shirt izgleda ko da ju je neki mehaničar nosio zadnjih godinu dana i stalno navlačio u hlače. istegnuta je i izgleda neuredno, i nikad ne bih za to dala 99 kuna ni bilo kojih drugih novaca
To sam i ja pomislila. Pa na bih je uzela da mi džabe daju.
Sad će ispasti da sam stavila najgoru, ali ni neke druge mi nisu najsretniji izbor.
Još kad vidim sastav. Šta se pamuk više uopće ne koristi?
Mrzim shopping! :gaah:

P. S. Šta je sa smajlićima? Neki dan pišem gaah i ne prikaže mi se, sad pišem 503 ono ispadne da je gaah.
Beta ženka

Post 09 Feb 2012, 12:14

Serenità » wrote:
To sam i ja pomislila. Pa na bih je uzela da mi džabe daju.
Sad će ispasti da sam stavila najgoru, ali ni neke druge mi nisu najsretniji izbor.
Još kad vidim sastav. Šta se pamuk više uopće ne koristi?
Mrzim shopping! :503:
O, da - u tim dućanima tipa Zara, Bershka, H&M itd. - sve je jebeni poliester, poliamid itd.
I ja mrzim shopping, pogotovo hlača... :facepalm:
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
  • Information