A?blaze » wrote:gore se žališ kak nemaš 5000 eura za auto iz snova. sad će ispast da imaš auto od 10.000 eura koji niš ne vrijedi
Oprostit ćeš mi, nisam ovako nešto baš očekivala na ovom forumu.
Da rezimiramo još jednom.
1) Ti konstatiraš kako netko tko ima para a ne troši ih nije skroman, nego eventualno štedljiv ili škrt.
2) Ja ti proturiječim navodeći kao primjer svog frenda koji vozi auto star 15 godina, za kojeg se u daljnjoj raspravi ispostavlja da nije karambol nego prilično dobar za svoje godine i sasvim upotrebljiv.
3) Ti kažeš kako bi voljela imati tako izdržljiv auto i pitaš me je li skup.
4) Ja ti napišem cijenu.
5) Ti napišeš kako auto koji je prešao 400K km neće kupiti nitko (kao da je ovaj na prodaju) i počneš pričati o cijeni održavanja i o tome kako auto za 5K prodaje netko tko ga više ne može održavati.
6) Ja se tu lagano gubim jer ne shvaćam zašto potežeš pitanje cijene održavanja rabljenog auta, kao da sam pala s Marsa i da mislim da regler raste na drveću, a četkice od anlasera kod suseda među tulipanima.
7) Ti konstatiraš kako ja zasigurno nisam vozač i nemam auto.
8) Ja ostajem bez teksta jer, eto, zbilja nisam mislila da je na ovom forumu moguće doživjeti ovakav kratki spoj koji sam dosad imala samo s nekim, mahom trajno bananim, analfabetima s onog tamo foruma.
--------------------------------------------------------------------------------
Nisam se žalila kako nemam 5K za auto iz snova, samo sam konstatirala; nije svaka takva konstatacija žaljenje. Imam auto od 2K i sretna sam da si i to mogu priuštiti. Kakvih 10 jebenih tisuća eura sad?
Majkemimile, glava me zaboljela od ovog.