Lani uopće nije tako davno. Doduše, lanjski snijeg jest bio davno.m.za » wrote: Lanjski snijeg
A, jel se jako vole?
Ko je taj

Bože dragi, pa pjevač.m.za » wrote: Ko je taj![]()
Predsjednik gradskog vijeća![]()
Tea, znam samo da je netko morao platit sve te operacije![]()
Nego, ima li u vas, u Zadru, kakvih tajkuna za tračanje, a?ex anais » wrote:
Bože dragi, pa pjevač.![]()
Kad sam vidjela da je pjevao u kazalištu opala sam sa stolice.Čovjek inače svira na trgu, imao je neki kazetofon i mikrofon. A u Zadarski list je stavljao oglas "trubadur se nudi za sviranje po tavernama". Tek sad vidim da radi u Vodovodu. I da nije Bučo nego Bućo.
![]()
Tea Tree » wrote: Nego, ima li u vas, u Zadru, kakvih tajkuna za tračanje, a?
Jebo ovog iz Vodovoda.
Pa kako ne znaš, joooj. Sad ću morat izguglat nešto, ne mogu više gledat kako se ovi iz Splita preseravaju s Kerumom, k'o da su boga za jaja uhvatili.
Pa nego kako se probiti u svijet slavnihTea Tree » wrote: Otkud je ovo? On se natjecao na nekom realitiyju?![]()
A, čuj, netko je morao platiti, ali kako znamo da nije Todorić? Ili Borna Raić?
Ja ima BNet.m.za » wrote: Pa nego kako se probiti u svijet slavnih![]()
Mislim da je čak htio biti pjevač, ne znam. A i ne smijem o njemu jer će mi tekom iskopčat internet
![]()
Ma kakav laku noć, nema još ni 3. A, sutra je neradni dan.Joj, zašto ja ne spavam![]()
Ubila me ova bura, em ću poludit trkeljajući em će mi noge zakržljat. Sutra idem u šetnju ranom zorom![]()
Lakunoč
Tea Tree » wrote:Nisam guglala Keruma, majke mi, ali kako god okreneš, ispadaju vijesti koje imaju veze s njim:
Zbog Fani se rastao još jedan tajkun?
m.za » wrote:
Nego, di je Moment
Sad sam skužila da nikad nismo saznali zašto je uoće pitala za egzotičnu![]()
Users browsing this forum: ClaudeBot, Google [Bot] and 10 guests