Ulazak Hrvatske u EU - da ili ne?
- Nikolajevna
Dakle ništa od snifanja žarulja...a unda » wrote: enivej, da se kladimo da ta rasvjeta ima fluora, a gadan je fluor kao sredstvo za disanje
- schmokljan
Ne shvaćam zašto netko, a tko nije i sam umobolan, ide slušati Davida Ickea. 
Napomena - predlažem moderatoru da izdvoji raspravu o Davidu Ickeu i zlim žaruljama u novu temu naziva, recimo: "David Icke i moždana isPaaravanja"
Napomena - predlažem moderatoru da izdvoji raspravu o Davidu Ickeu i zlim žaruljama u novu temu naziva, recimo: "David Icke i moždana isPaaravanja"
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Dobra ideja.schmokljan » wrote:Ne shvaćam zašto netko, a tko nije i sam umobolan, ide slušati Davida Ickea.
[quote="schmokljan »"]Ne shvaćam zašto netko, a tko nije i sam umobolan, ide slušati Davida Ickea. 
..ko je taj? sta on oce?

..ko je taj? sta on oce?
Podržavam.schmokljan » wrote:Ne shvaćam zašto netko, a tko nije i sam umobolan, ide slušati Davida Ickea.
http://www.vecernji.hr/vijesti/slovacko ... nak-373013
Ke ?
Ne kužim članak, more li neka politički upućena dobra duša objasnit kakve veze u članku ima išta sa ičim
Ke ?
Ne kužim članak, more li neka politički upućena dobra duša objasnit kakve veze u članku ima išta sa ičim
Slovaci su obavili pola posla, a ostalih pola ostavili 'za kasnije'. Ako sad to i drugi počnu raditi, raspast će se jedva-jedvice postignut dogovor o češkim i irskim izuzecima. I trebat će još godina-dvije da se opet postigne dogovor. Neki bi iz protesta ili radi parade mogli stopirati i ratifikaciju hrvatskog pristupa. na primjer Slovenija. Sad je tamo Janša na vlasti.blue » wrote:http://www.vecernji.hr/vijesti/slovacko ... nak-373013
Ke ?
Meni je tu najzabavnije kako cijelom situacijom vladaju primitivni impulsi krda, kao na utakmici.Emericzy » wrote: Slovaci su obavili pola posla, a ostalih pola ostavili 'za kasnije'. Ako sad to i drugi počnu raditi, raspast će se jedva-jedvice postignut dogovor o češkim i irskim izuzecima. I trebat će još godina-dvije da se opet postigne dogovor. Neki bi iz protesta ili radi parade mogli stopirati i ratifikaciju hrvatskog pristupa. na primjer Slovenija. Sad je tamo Janša na vlasti.
Ova mogućnost je cijelo vrijeme postojala, i svi su sigurno bili svjesni činjenice da postoji, ali prijetnja nije postala "stvarnom" dok netko drugi to nije (makar slučajno) i napravio.
Biti i mniti svemiropolisno
Jebiga, đepika, nije lako od te vreće rogova napraviti ni konfederaciju, a kamo li nešto ozbiljnije.JPK » wrote: Meni je tu najzabavnije kako cijelom situacijom vladaju primitivni impulsi krda, kao na utakmici.
Ova mogućnost je cijelo vrijeme postojala, i svi su sigurno bili svjesni činjenice da postoji, ali prijetnja nije postala "stvarnom" dok netko drugi to nije (makar slučajno) i napravio.
Ja osobno mislim da EU upravo fantastično funkcionira, kad pomisliš na to koliko je nemoguć zadatak pomiriti tolike milijune nabrijanih idiota. Znaš kako kažu Englezi --- It's not how well the bear dances, but that it dances at all.
Ja slušam Davida Ickea.schmokljan » wrote:Ne shvaćam zašto netko, a tko nije i sam umobolan, ide slušati Davida Ickea.
Ako se možemo složiti oko toga da nisam umobolna, možda ti objasnim zašto.
Nek(v)arljiva.
Ja bih išao slušati Ickea, čovjek je jedan od najvećih RL trolova današnjice, može se od njega mnogo toga naučiti.kukuriku » wrote:
Ja slušam Davida Ickea.
Ako se možemo složiti oko toga da nisam umobolna, možda ti objasnim zašto.
Biti i mniti svemiropolisno
Oprosti, a kud bi išao? Aaaaa, misliš - uživo?JPK » wrote: Ja bih išao slušati Ickea, čovjek je jedan od najvećih RL trolova današnjice, može se od njega mnogo toga naučiti.
Nema potrebe, vrlo je zanimljiv i virtualitetno. Unlike seks.
Nek(v)arljiva.
Naravno da je zanimljiv, kao i svi egzotični, a sumanuti manipulatori. Hubbard (Scientology) je bio isti takav. I Jim Jones (People's Temple). I Tuđman (200 Obitelji u Povijesnim Granicama).kukuriku » wrote:
Oprosti, a kud bi išao? Aaaaa, misliš - uživo?
Nema potrebe, vrlo je zanimljiv i virtualitetno. Unlike seks.
-
- Information
-