Ma to refuli bure drmaju.Morticia » wrote:I kakav potres, ja nisam nista osjetila?!
Dalmoši/Tovari
- Nikolajevna
Pa valjda bi te netko spasio.Zekoslawa » wrote: Šta, sve oko mene se sruši, a ja na drugom katu ostanem netaknuta ispod štoka? I šta da onda radim? Skočim? Pa bolje da me odmah zatrpa.
Mirza, joj, potres. Toga se najviše bojim. Osim bolesti i rata.
Mah, bolje da odmah junački poginem pod ruševinama nego da čekam ko pizda dok se tkogod ne sjeti. A ne možeš ni sjesti ko čovik. Jebeš to.ex anais » wrote:
Pa valjda bi te netko spasio.![]()
![]()
Mirza, joj, potres. Toga se najviše bojim. Osim bolesti i rata.
Sve dosad i meni je nekako išlo tim redom. Sad mi je i smrzavanje visoko na ljestvici.
I tako svaki put? Ili ima neka mjesecna karta?Morticia » wrote:, platimo 30 cuna ulaz za auto, jos 15 po glavi i onda dodjemo dolje u raj na zemlji gdje nas ceka puno golaca. :zubo:Nisam dsli:
Sve se plaze naplacuju ili samo ta?
Isuse, sad sam zamislila to.Zekoslawa » wrote: Mah, bolje da odmah junački poginem pod ruševinama nego da čekam ko pizda dok se tkogod ne sjeti. A ne možeš ni sjesti ko čovik. Jebeš to.
Sve dosad i meni je nekako išlo tim redom. Sad mi je i smrzavanje visoko na ljestvici.
Ne, požar je gori od smrzavanja.
fakat, rolajz.ex anais » wrote:Mislim od požara, ali nekako živ goriti mi je čak gore. Kažu da je bol nepodnošljiva. Ajme teme.
Nek(v)arljiva.
- Beta ženka
Pogotovo kad se napiješ votke...ombia » wrote:Kazu da je smrt smrzavanjem lijepa smrt, samo zaspis. Nis te ne boli.
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
- Beta ženka
Zadarske sniježne slike:
http://www.057info.hr/galerija/bijele-f ... la-057info
https://www.facebook.com/057info

http://www.057info.hr/galerija/bijele-f ... la-057info
https://www.facebook.com/057info
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Ajd, bar kreće prema zatopljenju. Tek onaj idući tjedan. 
Ma da mi je ispred kuće na nekoj travi pa ajd, ali na ulici se stvori ili poledica ili bljuzga, a do čistog snijega moram proći te ulice. A u Zadru nije napadalo nažalost u jedan dan nego u par navrata pa se stiglo valjda i sledit.
Ma da mi je ispred kuće na nekoj travi pa ajd, ali na ulici se stvori ili poledica ili bljuzga, a do čistog snijega moram proći te ulice. A u Zadru nije napadalo nažalost u jedan dan nego u par navrata pa se stiglo valjda i sledit.
Hmm, meni ne, ali po okolnim ulicama da, tamo gdje su one nakrivljene skliske pločice.Tea Tree » wrote:Po Kalelargi se skliže i kad je ljeto.
Krasno, sutra freezing rain i light snow. I orkansku buru na to nakalemimo i fijuuuuuu.
Otkrila sam da postoji neki Zadar u Pakistanu, na toj prognozi.
-6 je.
Mjesec se tako oštro vidi. A snijeg je ogroman, samo mačji tragovi, ko da je auto prošao, sve izbrazdano.
Mislim da je ovo zbilja prvi put da je pao snijeg kojemu nije prethodila kiša, a bogme nije ni uslijedila. Čudo neviđeno. Tako da kod mene stvarno nije klizavo. Nimalo. Rekoh već da sam se spustila s brda pod kutem od nekih 45 stupnjeva, uglavnom neočišćeno jer je cesta sporedna, tako da ralica i da hoće ne može, a stanari su nešto počistili, ne previše. I suvereno sam gacala, fotkajući usput. Nazad donijela vrećice iz spize, opet usput fotkajući. Bez imalo straha da ću odsanjkati na guzici. To zbilja ovdje nikad nisam vidjela, da padne snijeg, a ni u jednom trenutku da se ne pretvori u kišu. I evo, sad je i dalje bura, minus par i kiše nema na vidiku.
Ne naplacuju se sve, ovo je kamp, zato se placa.ombia » wrote:
I tako svaki put? Ili ima neka mjesecna karta?Ono ko za bazen.
Sve se plaze naplacuju ili samo ta?
I ne, koliko znam, nema mjesecnih karti ili tako nesto.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
obzirom da ste ti i đepika usamljeni istomišljenici na ovoj temi, predlažem jednu ozbiljnu znanstvenu analizuBeta ženka » wrote:I da - još uvijek nisam dobila odgovor na pitanje "zašto", ...
pretpostavljam da ćeš ti raditi na terenu i slati podatke
Jebovas, mirza se nakon potresa više nije javljala kolko vidim
Da ne leži zatrpana negdje?

edit: sad tek vidim da je pisala po drugim temicama.
Pardon 
Da ne leži zatrpana negdje?
m.za » wrote:Potressssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
edit: sad tek vidim da je pisala po drugim temicama.
-
- Information
-