Dalmoši/Tovari
Trebalo mi je danas za napisati recept, tj. masnu glazuruZekoslawa » wrote: A i tu kao može oboje. Za ž. i sr. rod svakako masna, masno.
Evo da ne bude baš skroz off i da se Beta ne naljuti, može pitanje:
Da li ste primijetili da je Dalmatinac rijetko kad mastan
Ja sam pisala Dimljak, jer sam je tako zvala od miljaZekoslawa » wrote:dimlj... ništa, ništa.
- Beta ženka
Zekoslawa - svi su oni ljudi, nek ih se isto pusti kući pa "snađi se druže". Ne trebamo ni TV gledati, nije od životne važnosti - pa ipak rade.m.za » wrote: Trebalo mi je danas za napisati recept, tj. masnu glazuru![]()
![]()
Evo da ne bude baš skroz off i da se Beta ne naljuti, može pitanje:
Da li ste primijetili da je Dalmatinac rijetko kad mastan![]()
Ja sam pisala Dimljak, jer sam je tako zvala od milja
m.za - tebi je baš stalo da se ja ne ljutim, daj ne seri.
U kom smislu nisu masni? Ono, kao - nisu debeli?
Ako misliš na to - istina, više je škembastih ovdje na kontinentu.
Oćel' sad ovo biti govor mržnje protiv kontinentalaca, da se o'ma' pripremim?
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
- Beta ženka
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
- Beta ženka
Pih, pa bio je offtopic, onda je topic umro, i onda sam ga digla pitajuć jel' se pije kava na štekatu (neki su to ovdje potezali pa da se pridružim). Bolje da nisam dirala u osinje gnijezdo.m.za » wrote:Blaze, on nije masan nego malo natečen![]()
Beta, pa da, brinem jer vidim da ti nije drag offtopic
I da - još uvijek nisam dobila odgovor na pitanje "zašto", samo potvrde da je to tako.
- Beta ženka
Zekoslawa » wrote: Ka i Coce.Metnila bih sliku, ali ne stane.
http://www.slobodnadalmacija.hr/Split-% ... fault.aspx
Znanstveni projekt "10001 Dalmatinac".
Beto, oftopik si. Sad pišemo panegirik dalmatinskoj nemasti i nadljudskim naporima GSS-a, centra 112 i svima onima koji rade, pa i onoj prodavačici u Konzuma di sam ja išla kupiti Nes jer mi se baš tako prohtjelo. Šta oš, bezobrazno smo ti zaposjeli temu i ne damo ni kune za autorska prava. Ovo malo siće šta imam u džepu radije ću dati za bakšiš kad sidnem na štekat. Odgovor na pitanje: zakurac.
Sad možemo o tome kako je Coce lip čovik, samo teke prikisa.
- Beta ženka
Iskreno? BMK.Zekoslawa » wrote:Beto, oftopik si. Sad pišemo panegirik dalmatinskoj nemasti i nadljudskim naporima GSS-a, centra 112 i svima onima koji rade, pa i onoj prodavačici u Konzuma di sam ja išla kupiti Nes jer mi se baš tako prohtjelo. Šta oš, bezobrazno smo ti zaposjeli temu i ne damo ni kune za autorska prava. Ovo malo siće šta imam u džepu radije ću dati za bakšiš kad sidnem na štekat. Odgovor na pitanje: zakurac.
Zašto je bio potres u Dalmaciji? Dalmatinac se uhvatio nečeg da radi (valjda da čisti snijeg sad), a zemlja se tresla od smijeha.m.za wrote:Potressssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ne znam jel' sa c il' c (koje ne mogu napisat s moba
Nisam doduse nikad isla s one strane gdje je velika plaza, mi smo u sumi medju borovima.
Kako se zove taj kamp, mozda nije to to.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Khm, Washington je kroz devedesete imao najveću stopu ubojstava u Americi i općenito je poznat kao dno od grada, ja ga ne bih navodio u ovakvom kontekstu.Zekoslawa » wrote: E, a na sanjkanje/skijanje/striptiz se bogme ne mora. Lomite kosti na vlastitu odgovornost, jel.
Meni je kul što se ovdje ne radi, barem smo u uglednom društvancu. Eno, baš mi se maloprije sister prisjetila kako prije dvije godine dva dana nije išla raditi zbog 20 cm snijega - u lijenom Washingtonu.
Biti i mniti svemiropolisno
Zekoslawa, upravo sam preživila potres
Ozbiljno. Post je napisan sa max 10 sec delayem
(to ako seizmolozi nisu zabilježili točno vrijeme da se imaju na šta referirat
)
, nema veze sa Starom Baškom.
Bez kvačice.
Evo opet trese
Idem spakirat torbu za hitnu evakuaciju
Ozbiljno. Post je napisan sa max 10 sec delayem
(to ako seizmolozi nisu zabilježili točno vrijeme da se imaju na šta referirat
Ma to ideš prema "trajektu" u Baški pa skreneš za kamp i to lijevoMorticia » wrote:
Ne znam jel' sa c il' c (koje ne mogu napisat s moba), al' znam da idemo prema Staroj Baski, pa s glavne ceste skrenemo desno
Bez kvačice.
Evo opet trese
Idem spakirat torbu za hitnu evakuaciju
Pa povoljna usporedba s Washingtonom i nije baš neki kompliment, radi se o jednom od najgorih američkih gradova, a ako se pola grada sastoji od sirotinjskih četvrti s bandama, nije čudno da snijeg nije očišćen.Zekoslawa » wrote:A kakve to točno ima veze s... da ne kažem brojem ralica?
Biti i mniti svemiropolisno
Ajme majko!!!m.za » wrote:Zekoslawa, upravo sam preživila potres![]()
Ozbiljno. Post je napisan sa max 10 sec delayem![]()
(to ako seizmolozi nisu zabilježili točno vrijeme da se imaju na šta referirat)
Ma kud upade s pričom o potresu dok se priča o Coci? Na trenutak sam pomislila da nam je Coce došao na trkeljanje.
Nego, ovo je za Misterije, ali je prigodno. Koja je budala smislila da u slučaju potresa treba stati ispod štoka od vrata (kako se to ono zove, jel dovratak?
Aj, ono, ne zajebavaj, bogati. Ispred sveučilišta i zgrada u kojima rade raznorazne vladine organizacije i tomu slično sigurno je očišćeno, ne boj se. Sigurno u milijunskom gradu nitko neće iz pizdarije reći "Aj ostani ti doma na toplome, valjaj se po snijegu, sanjkaj se, grudaj se, radi šta oćeš".JPK » wrote: Pa povoljna usporedba s Washingtonom i nije baš neki kompliment, radi se o jednom od najgorih američkih gradova, a ako se pola grada sastoji od sirotinjskih četvrti s bandama, nije čudno da snijeg nije očišćen.
Uostalom, na ovome je topicu sve ishiperbolizirano do te mjere da je i povoljna usporedba sa sirotinjskim četvrtima sasvim legitimna.
- Beta ženka
Samo da vam prenesem da mi je jedan Australac javio kako je vidio na TV-u Split i lika koji se skijama spustio do obale. 
-
- Information
-