Dalmoši/Tovari

Sve od javnog i tajnog interesa
*jezebel*

Post 04 Feb 2012, 22:34

sumlj... nista, nista. :D

how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
Zekoslawa

Post 04 Feb 2012, 22:35

dimlj... ništa, ništa. :cerek:
ali

Post 04 Feb 2012, 22:35

Zekoslawa » wrote: A i tu kao može oboje. Za ž. i sr. rod svakako masna, masno.
Trebalo mi je danas za napisati recept, tj. masnu glazuru :zubo:

:top:

Evo da ne bude baš skroz off i da se Beta ne naljuti, može pitanje:

Da li ste primijetili da je Dalmatinac rijetko kad mastan :ne zna:
:rofl:

Zekoslawa » wrote:dimlj... ništa, ništa. :cerek:
Ja sam pisala Dimljak, jer sam je tako zvala od milja :durica:
Beta ženka

Post 04 Feb 2012, 22:39

m.za » wrote: Trebalo mi je danas za napisati recept, tj. masnu glazuru :zubo:

:top:

Evo da ne bude baš skroz off i da se Beta ne naljuti, može pitanje:

Da li ste primijetili da je Dalmatinac rijetko kad mastan :ne zna:

Ja sam pisala Dimljak, jer sam je tako zvala od milja :durica:
Zekoslawa - svi su oni ljudi, nek ih se isto pusti kući pa "snađi se druže". Ne trebamo ni TV gledati, nije od životne važnosti - pa ipak rade. :zubo: Ali to je već druga tema.

m.za - tebi je baš stalo da se ja ne ljutim, daj ne seri. :rofl:
U kom smislu nisu masni? Ono, kao - nisu debeli?
Ako misliš na to - istina, više je škembastih ovdje na kontinentu.
Oćel' sad ovo biti govor mržnje protiv kontinentalaca, da se o'ma' pripremim? :o
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
blaze

Post 04 Feb 2012, 22:41

Image
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
Beta ženka

Post 04 Feb 2012, 22:43

Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
ali

Post 04 Feb 2012, 22:44

Blaze, on nije masan nego malo natečen :o

Beta, pa da, brinem jer vidim da ti nije drag offtopic :D
Beta ženka

Post 04 Feb 2012, 22:46

m.za » wrote:Blaze, on nije masan nego malo natečen :o

Beta, pa da, brinem jer vidim da ti nije drag offtopic :D
Pih, pa bio je offtopic, onda je topic umro, i onda sam ga digla pitajuć jel' se pije kava na štekatu (neki su to ovdje potezali pa da se pridružim). Bolje da nisam dirala u osinje gnijezdo. :D
I da - još uvijek nisam dobila odgovor na pitanje "zašto", samo potvrde da je to tako. :zubo: :facepalm:
Zekoslawa

Post 04 Feb 2012, 22:47

m.za » wrote:Blaze, on nije masan nego malo natečen :o
Ka i Coce. :D Metnila bih sliku, ali ne stane.
blaze

Post 04 Feb 2012, 22:47

:lol:
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
Beta ženka

Post 04 Feb 2012, 22:49

Zekoslawa » wrote: Ka i Coce. :D Metnila bih sliku, ali ne stane.

http://www.slobodnadalmacija.hr/Split-% ... fault.aspx

Znanstveni projekt "10001 Dalmatinac". :lol: :lol: :lol:
Zekoslawa

Post 04 Feb 2012, 22:52

Beto, oftopik si. Sad pišemo panegirik dalmatinskoj nemasti i nadljudskim naporima GSS-a, centra 112 i svima onima koji rade, pa i onoj prodavačici u Konzuma di sam ja išla kupiti Nes jer mi se baš tako prohtjelo. Šta oš, bezobrazno smo ti zaposjeli temu i ne damo ni kune za autorska prava. Ovo malo siće šta imam u džepu radije ću dati za bakšiš kad sidnem na štekat. Odgovor na pitanje: zakurac.

Sad možemo o tome kako je Coce lip čovik, samo teke prikisa.
ali

Potressssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zekoslawa

Ma šta?
Beta ženka

Post 04 Feb 2012, 22:58

Zekoslawa » wrote:Beto, oftopik si. Sad pišemo panegirik dalmatinskoj nemasti i nadljudskim naporima GSS-a, centra 112 i svima onima koji rade, pa i onoj prodavačici u Konzuma di sam ja išla kupiti Nes jer mi se baš tako prohtjelo. Šta oš, bezobrazno smo ti zaposjeli temu i ne damo ni kune za autorska prava. Ovo malo siće šta imam u džepu radije ću dati za bakšiš kad sidnem na štekat. Odgovor na pitanje: zakurac.

Sad možemo o tome kako je Coce lip čovik, samo teke prikisa.
Iskreno? BMK. :kava:
m.za wrote:Potressssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zašto je bio potres u Dalmaciji? Dalmatinac se uhvatio nečeg da radi (valjda da čisti snijeg sad), a zemlja se tresla od smijeha.
:p
Morticia

Post 04 Feb 2012, 22:59

m.za » wrote: Kakve Stare Baške :facepalm:

Taj kamp je u Baški i zove se Bunculuka :D
Ne znam jel' sa c il' c (koje ne mogu napisat s moba :o), al' znam da idemo prema Staroj Baski, pa s glavne ceste skrenemo desno i spustamo se pun kurac nizbrdo, platimo 30 cuna ulaz za auto, jos 15 po glavi i onda dodjemo dolje u raj na zemlji gdje nas ceka puno golaca. :zubo:
Nisam doduse nikad isla s one strane gdje je velika plaza, mi smo u sumi medju borovima. :cerek:
Kako se zove taj kamp, mozda nije to to. :misli:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
JPK

Post 04 Feb 2012, 23:02

Zekoslawa » wrote: E, a na sanjkanje/skijanje/striptiz se bogme ne mora. Lomite kosti na vlastitu odgovornost, jel.

Meni je kul što se ovdje ne radi, barem smo u uglednom društvancu. Eno, baš mi se maloprije sister prisjetila kako prije dvije godine dva dana nije išla raditi zbog 20 cm snijega - u lijenom Washingtonu. :giggle:
Khm, Washington je kroz devedesete imao najveću stopu ubojstava u Americi i općenito je poznat kao dno od grada, ja ga ne bih navodio u ovakvom kontekstu. :D
Biti i mniti svemiropolisno
Zekoslawa

Post 04 Feb 2012, 23:05

A kakve to točno ima veze s... da ne kažem brojem ralica? :D
ali

Post 04 Feb 2012, 23:11

Zekoslawa, upravo sam preživila potres :cerek:
Ozbiljno. Post je napisan sa max 10 sec delayem :S
(to ako seizmolozi nisu zabilježili točno vrijeme da se imaju na šta referirat :zubo: )
Morticia » wrote:
Ne znam jel' sa c il' c (koje ne mogu napisat s moba :o), al' znam da idemo prema Staroj Baski, pa s glavne ceste skrenemo desno
Ma to ideš prema "trajektu" u Baški pa skreneš za kamp i to lijevo :rofl: , nema veze sa Starom Baškom.
Bez kvačice.

Evo opet trese :gaah:

Idem spakirat torbu za hitnu evakuaciju :o
JPK

Post 04 Feb 2012, 23:19

Zekoslawa » wrote:A kakve to točno ima veze s... da ne kažem brojem ralica? :D
Pa povoljna usporedba s Washingtonom i nije baš neki kompliment, radi se o jednom od najgorih američkih gradova, a ako se pola grada sastoji od sirotinjskih četvrti s bandama, nije čudno da snijeg nije očišćen. :D
Biti i mniti svemiropolisno
Zekoslawa

Post 04 Feb 2012, 23:19

m.za » wrote:Zekoslawa, upravo sam preživila potres :cerek:
Ozbiljno. Post je napisan sa max 10 sec delayem :S
(to ako seizmolozi nisu zabilježili točno vrijeme da se imaju na šta referirat :zubo: )
Ajme majko!!! :eek:

Ma kud upade s pričom o potresu dok se priča o Coci? Na trenutak sam pomislila da nam je Coce došao na trkeljanje. :cerek:

Nego, ovo je za Misterije, ali je prigodno. Koja je budala smislila da u slučaju potresa treba stati ispod štoka od vrata (kako se to ono zove, jel dovratak? :misli:)? Šta, sve oko mene se sruši, a ja na drugom katu ostanem netaknuta ispod štoka? I šta da onda radim? Skočim? Pa bolje da me odmah zatrpa. :ne zna:
Morticia

Post 04 Feb 2012, 23:21

Jbte, nije to onda to, stvarno.
Uopce ne ides za Basku na kruznom toku. :ne zna: :misli:

Sad sam guglala, zove se Konobe, sorry. :D
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Morticia

Post 04 Feb 2012, 23:22

I kakav potres, ja nisam nista osjetila?! :mama:
Zekoslawa

Post 04 Feb 2012, 23:25

JPK » wrote: Pa povoljna usporedba s Washingtonom i nije baš neki kompliment, radi se o jednom od najgorih američkih gradova, a ako se pola grada sastoji od sirotinjskih četvrti s bandama, nije čudno da snijeg nije očišćen. :D
Aj, ono, ne zajebavaj, bogati. Ispred sveučilišta i zgrada u kojima rade raznorazne vladine organizacije i tomu slično sigurno je očišćeno, ne boj se. Sigurno u milijunskom gradu nitko neće iz pizdarije reći "Aj ostani ti doma na toplome, valjaj se po snijegu, sanjkaj se, grudaj se, radi šta oćeš".

Uostalom, na ovome je topicu sve ishiperbolizirano do te mjere da je i povoljna usporedba sa sirotinjskim četvrtima sasvim legitimna. :D
Beta ženka

Post 04 Feb 2012, 23:28

Samo da vam prenesem da mi je jedan Australac javio kako je vidio na TV-u Split i lika koji se skijama spustio do obale. :D
  • Information