Ma ja sam htjela dobit odgovore na pitanje ZAŠTO je tomu tako, no nisam...a unda » wrote:..nego, nemojte na betu tako navaljivat (pitajte je njeznije, mozda popusti). ovo sam shvatio kao legitiman topik navale i stracanja po dalmatincima i to je ok.
ja bih isto otvorio npr antipurgerski topik, ali..za mi ih je, stas od njih, puhnes malo i nema ih..neka ih ovdje malo i neka se vesele i neka zajebaju..ne misle oni to bas tako ozbiljno. eto, neka malo sporta..
osim toga, sto je vise kleveta i lazi, tito..itd....to smo mi jaci i na onoj pravednijoj strani.
![]()
![]()
tj, sto su napadi zesci, to bolje.![]()
dakle, nedalmosi & antidalmosi, samo navalite. ocete svi zajedno ili jedan po jedan? kako god ocete, meni je svejedno..![]()
Dobila sam objašnjenja da je mene neki Dalmoš ostavio, kad sam rekla da to nije točno (jer jednostavno nije točno), krenula je salva sranja. Valjda sam trebala priznati neistinu pa da ljudi budu sretni i zadovoljni - jer sigurno je u tome stvar, ne može biti ništa drugo.
Jedan moj nekadašnji kolega je znao u zajebanciji reći da odbija jesti ribu i blitvu da ne bi utjecalo na njega da postane takav.
Evo, ispričavam se svim normalnim Dalmatincima, njih petero-šestero
Ne mislim da su svi Dalmatinci takvi, no - pitanje je zašto sam doživjela najviše nepotrebnih neugodnosti i neljubaznosti ničim izazvane - baš od strane njih.
Slušam i ja svašta o vegetarijancima (mnogima isto što i vegani) i Srbima - a jebi ga, što ću reć - nije istina?
Pa znam kakvi su i jedni i drugi, priznam većinu tih stvari jer su nažalost istina.