Dalmoši/Tovari

Sve od javnog i tajnog interesa
Silajn

Post 04 Feb 2012, 11:54

JPK » wrote: Ja sam živio na moru jedne godine dva mjeseca, i u to vrijeme sam čak nešto manje trolao na forumima. Ali nije se radilo o Dalmaciji, tamo bi mi mediteranski ugođaj poništili bezobrazni konobari i prodavačice. :D
Tjah, kako lažeš :zubo: Sigurno ne ideš po kafićima 3 -10 puta preplatit konzumirano, a u Lidlu se prodavačice ionako ne obraćaju kupcima.

JPK

Post 04 Feb 2012, 11:55

Herp » wrote:Ja volim doći na more povremeno al' ne bih nikad živjela tamo.
Ja bih mogao u Istri ili na Primorju. :D
Biti i mniti svemiropolisno
JPK

Post 04 Feb 2012, 11:56

Silajn » wrote:
Tjah, kako lažeš :zubo: Sigurno ne ideš po kafićima 3 -10 puta preplatit konzumirano, a u Lidlu se prodavačice ionako ne obraćaju kupcima.
Oprosti, a gdje sam ja rekao da štedim na sebi?
Ja samo poučavam rasipnike poput tebe koji žive iznad svojih mogućnosti. :D
Biti i mniti svemiropolisno
Silajn

Post 04 Feb 2012, 11:57

Herp » wrote:Ja volim doći na more povremeno al' ne bih nikad živjela tamo.
More općenito ili naša obala?
Bios
slučajna nakupina stanica

Post 04 Feb 2012, 11:59

Dalmatinski husky :rofl: :rofl: :rofl:

Slike iz Trogira su predivne. :cerek:
Maštam ... :lux:
Jebeš čovika koji nije reka i poreka.
Silajn

Post 04 Feb 2012, 12:02

JPK » wrote: Oprosti, a gdje sam ja rekao da štedim na sebi?
Ja samo poučavam rasipnike poput tebe koji žive iznad svojih mogućnosti. :D
Ti nemaš pojma kako ja živim. S druge strane, tvoje trolanje, i ako je trolanje, je tebi duuuuuboko u podsvijesti :vidiga:
Herp
Nikki Gauda

Post 04 Feb 2012, 12:04

Silajn » wrote:
More općenito ili naša obala?
More općenito mi nije previše privlačno za život. Ne bih voljela živjeti nigdje osim u Zagrebu, zapravo, a ako bi mi netko uperio pištolj u glavu i rekao da se moram preseliti negdje i da izaberem gdje, izbor bi mi pao na par kontinentalnih gradova.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Silajn

Post 04 Feb 2012, 12:10

Herp » wrote:
More općenito mi nije previše privlačno za život. Ne bih voljela živjeti nigdje osim u Zagrebu, zapravo, a ako bi mi netko uperio pištolj u glavu i rekao da se moram preseliti negdje i da izaberem gdje, izbor bi mi pao na par kontinentalnih gradova.
Meni je još uvijek nevjerojatno koliko mi Zagreb ne fali :o
Nego, ja bih svisnula ovdje da sam mlađa. Da sam se preselila prije tridesete, ne bi ni more pomoglo. I sad nekad imam problema s činjenicom da nemam kamo izać, fale mi konkretno koncerti, a nešto šire fali mi one općenite urbanosti. Ono što je meni u Zagrebu bio paralelni, a nepoželjan svemir, ovdje je mejnstrim. Na brucošijadama pjeva Rozga :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Tupelo

Post 04 Feb 2012, 12:42

Silajn » wrote:Ja ne vjerujem. Tupelo bi se instant podalmatinčila: njima je vrijeme UVIJEK loše. Osim, očito, kad padne snijeg :misli: :zubo:
Neš vjerovat, ali ja na moru nemam nikad nikakvih prigovora na vrijeme.
Čak mi ni bura ne smeta. Bitno da sam na moru.
Zbilja, manje sam čangrizava kad sam dolje. I mislim da to nije zato što sam na godišnjem, već zato što mi zbilja paše klima i cijeli taj đir. :ne zna:
Morticia wrote::rofl:Zamisljam Tupelo na nekom otoku, kad okrene na jugo. :horo r: :trk
Pag je moja destinacija iz snova. :cerek:
Preko dvadeset godina ljetujem dolje i obožavam svaki milimetar (osim Zrća, naravno. njega bih napalmom potegla bez sekunde razmišljanja) i svaku buru tog savršeno uvrnutog i ludog otoka. Pažani su tako predivno ludi da se to ne može opisati. Mene i dalje svake godine nanovo iznenade.
Mogla bih živjeti dolje. Zbilja mislim da bih mogla.
AdMulica wrote:tupelina, oćeš ovo lito doć u mene na ljetovanje? :cerek:
možeš spavat sa mnom u sobi...navečer prije spavanja ćemo pričat o životu! :cerek
Jedino ako te mogu ugušit jastukom na spavanju. :kava:
JPK wrote:Ja sam živio na moru jedne godine dva mjeseca, i u to vrijeme sam čak nešto manje trolao na forumima.
Razumijem te.
Ja, kad sam na moru, uopće ne trolam po bespućima internetsa.
Naše malo mjesto čak ni OiV nije uspio pokriti signalom. :o :crying:

Ali zato muž i ja imamo sto vremena za razgovore o nama, našim osjećajima i vezi. On je gotovo pa ekstatičan zbog toga. :o
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
Morticia

Post 04 Feb 2012, 13:17

:rofl: :rofl: :rofl:
A jebem te ludu. :facepalm: :zubo:

Kad smo se nas dvoje dogovarali gdje ćemo živjeti bio je dogovor da živimo u gradu u kojem ono drugo prvo dobije posao.
On ga je dobio i sad smo u Ri, al' mogla sam bez beda zamisliti da živim u Zg.

Iako, činjenica je, za ljude koji vole more, po ljeti je život uz isto fantastičan. :top:
Obaviš posao i cijelo popodne se bućkaš i pijuckaš pivo ili radler na plaži. :trio:
Sve uspori, svi su po godišnjima, nemaš uopće osjećaj da ustvari radiš, cijelo ljeto ti je GO. :zubo:

Ali zato recimo obožavam Zagreb zimi. :cerek:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Tupelo

Post 04 Feb 2012, 13:21

Morticia » wrote:Iako, činjenica je, za ljude koji vole more, po ljeti je život uz isto fantastičan. :top:
Mislim da bi meni po ljeti na živce išli turisti.
Znam da mi sada idu.
Ja se, naime, smatram mještankom :facepalm: . I to je jedino po čemu serem. Uopće nemam srama. :o
Tupelo

Post 04 Feb 2012, 13:26

Morticia » wrote:Ali zato recimo obožavam Zagreb zimi. :cerek:
Ovo mi uopće nije jasno.
Zagreb zimi je šugav, siv, prljav i odvratan. Bezličan. Tužan.
Evo, gledam ovo bijelo govno koje je palo. Treba mu manje od minute da postane smeđa bljuzga.

Ne znam, što sam starija to mi je Zagreb sve manje i manje drag.
Trenutno, a čak ni to više ne mogu, jedina vrijednost Zagreba su mi koncerti. A i za to sam postala toliko probirljiva i lijena da mi je zapravo svejedno gdje sam. Ona tri koncerta godišnje koji me privuku, komotno mogu i putovati na njih. Ionako uglavnom i putujem. :ne zna:
Morticia

Post 04 Feb 2012, 13:26

Kad živiš na moru znaš gdje se uvijek možeš sakriti od turista. :zubo:

Kod nas je to npr. ovdje. :zubo:

Image

Nudistički kamp, Bunčuluka, na Krku. :trio:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Morticia

Post 04 Feb 2012, 13:29

Ili, npr. u Brseču. :zubo:

Image
Beta ženka

Post 04 Feb 2012, 13:37

Bijah u Brseču ljetos - :S :S
Tamo je puhala bura pa smo se kupali u plićaku dok su nas valovi bacali na sve strane.

I bilo je nešto turista, neka ekipa je tamo prenoćila, bezecirali su cijeli prostor dolje uz more, donijeli su plinske rešoe, agregat i raspalili nekakav techno, nagurali nekoliko šatora na plažicu... Srećom pa ih je vjetar potjerao. :rofl:

A o raspoloženju i dobroćudnosti ljudi (rođenih i koji žive) uz more (južno od Karlobaga) radije više ne bih - sve sam rekla do sada. :lol:
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Morticia

Post 04 Feb 2012, 13:38

Naletila si na neki after, očito. :o
Morticia

Post 04 Feb 2012, 13:40

Nego, kako to da ti ideš na more, ja sam misila da je tebi dovoljna Odra. :ne zna:
Beta ženka

Post 04 Feb 2012, 13:44

A zašto ne bih otišla na more? Volim otići i vidjeti, ne znači da ne mogu bez toga.

Meni je to isto kao da pitaš nekog, npr. Herp - pa zar ti nije dovoljno Sljeme, zašto planinariš okolo kad voliš Zagreb i ne bi drugdje htjela živjeti? :ne zna:

Voljela bih otići i u Moldaviju, ali to ne znači da bih živjela tamo.
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Morticia

Post 04 Feb 2012, 13:46

Meh, uzalud trošim riječi, vidim da ti je raspoloženje i dalje na vrhuncu.

Sisak do Meksika. :rozi:

:W
Beta ženka

Post 04 Feb 2012, 13:52

Morticia » wrote:Meh, uzalud trošim riječi, vidim da ti je raspoloženje i dalje na vrhuncu.

Sisak do Meksika. :rozi:

:W
Ček, ja sam objasnila zašto odem na more, a tebi je to neprihvatljivo? :facepalm:
OK, glupost do Krka. :zubo:
Silajn

Post 04 Feb 2012, 13:55

Morticia » wrote:Moja nona (rodjena i odrasla na Bracu) je govorila lubenica. :misli:
I cata, onako vise na cOta. :D
Al' moguce da je to jednostavno pobrala nakon svih silnih godina zivota u Ri.
..cek malo. kako sam razumio & shvatio, jedna none bracka i dida sinjski?

vidim ja oklen ta prcevitost.. :D
Beta ženka

Post 04 Feb 2012, 13:56

Silajn » wrote: ..cek malo. kako sam razumio & shvatio, jedna none bracka i dida sinjski?

vidim ja oklen ta prcevitost.. :D
Unda, što se skrivaš? :D

Kakva prčevitost, ne smiš to spominjat.
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 04 Feb 2012, 14:04

..nego, nemojte na betu tako navaljivat (pitajte je njeznije, mozda popusti :zubo: ). ovo sam shvatio kao legitiman topik navale i stracanja po dalmatincima i to je ok.
ja bih isto otvorio npr antipurgerski topik, ali..za mi ih je, stas od njih, puhnes malo i nema ih..neka ih ovdje malo i neka se vesele i neka zajebaju..ne misle oni to bas tako ozbiljno. eto, neka malo sporta..

osim toga, sto je vise kleveta i lazi, tito..itd.. :D ..to smo mi jaci i na onoj pravednijoj strani. :cheer: :D
tj, sto su napadi zesci, to bolje. :raspa:

dakle, nedalmosi & antidalmosi, samo navalite. ocete svi zajedno ili jedan po jedan? kako god ocete, meni je svejedno.. :bicedobro:

:D
ali

Post 04 Feb 2012, 14:04

:S

Unda, papučo :rofl: :rofl: :vidiga:
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 04 Feb 2012, 14:08

Beta ženka » wrote:
Unda, što se skrivaš? :D

Kakva prčevitost, ne smiš to spominjat.
:rofl:

ne skrivam se, nego nisam vidio da je silajn logirana. ja uvijek mislim da sam ja negdje automatski logiran. :o

..osim toga, jebiga, tlaka je to. treba vidjet da si pogresnim nikom postao, pa sejvat post, pa izbrisat, pa se odlogirat, pa se ulogirat..ajmeee, ajme koja tlaka, oce li nac sta lakse da ne moram sve to cinit..:rolleyes: :xrolleyes: :visi: :bang: :rolleyes:
  • Information