Dalmoši/Tovari

Sve od javnog i tajnog interesa
blaze

Post 03 Feb 2012, 22:04

Image

sad je bolje. nije ti kriv imageshack, silajn :)

danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
ali

Post 03 Feb 2012, 22:09

Morticia » wrote:
Pozvala sam ih, imaju spremnu sobu i krevetic, al' kuzim da zena hoce kuci, rodila je prije dva dana. :D
A onda neka ostanu u rodilištu ako ima mjesta :ne zna:

Mada će past navodno popodne, a ionako idu u smjeru Krka - s burom u leđa pa će vozit bar 70km/h i bez gasa :rofl:
Chiro

Post 03 Feb 2012, 22:12

Beta ženka » wrote: Zaboravih pitati Chiru kakve bih onda probleme trebala imati, po njegovom mišljenju. Ali pretpostavljam da neće vidjeti ovo, a meni se ne dâ otvarati temu u drugom tabu budući da mi ne nudi njegov post za multiquote jer je već daleko u prošlosti. :zubo:

Trebala
ne bi imati nikakve probleme, ali iz ove teme, iz skoro svega što si ovdje napisala, očigledno nekakve imaš. Ako si ovakvu patološku mržnju uspjela razviti radi nekoliko kretena koji su ti popili krv kroz telefonsku žicu, i u tome ne vidiš problem, onda zbilja ne znam koju posluku ti porati.
Jer, ovo što ti radiš na ovoj temi nije ni zajebancija ni sprdanje. Ovo je na trenutke vrlo degutantno prosipanje žuči, a uglavnom je flejmanje, samo što je problem ovog foruma (ne problem foruma, tvoj problem, ispravak) da su tu mahom inteligentniji ljudi koji se neće navući na ovakva sranja.

Carry on.
Skinheadsi, takav si!
blaze

Post 03 Feb 2012, 22:13

isuse, što se tu događa, ja pratila samo slike
MightyMe

Post 03 Feb 2012, 22:15

Beta ženka » wrote:
Nisam razumjela ovo pod brojem 2., iskreno.
Odakle mi da sad nitko ništa ne radi JER mu se ne da, ili odakle mi da sad nitko ništa ne radi jer ima neke druge razloge, a ne što mu se ne da, il šta? :misli:
Odakle mi? Pa pročitaj prvi post, a onda još dodajmo i neradni dan danas u jednom gradu, nećemo ga sad imenovati. :zubo:
To prvo.

Pa možda zato jer u cijeloj županiji ima 40 ralica, a u samom Zagrebu više od 200. Možda zato jer većina ljudi nije naviknula voziti po snijegu, a niti ima zimske gume niti lance. Možda zato što u Splitu ima koja uzbrdica koju ne mogu savladati ni busevi pa vozi jedna jedina linija. A možda ljude zapravo boli kurac i neće jer su oni, eto, lini tovari.
I nemam više živaca za natezat se oko pizdarija. Uživaj srat po tovarima, nema tu pomoći.
A mi ćemo bit ponosni na ono šta jesmo.
ali

Post 03 Feb 2012, 22:23

Beta ženka » wrote:

Pa pročitaj prvi post, a onda još dodajmo i neradni dan danas u jednom gradu, nećemo ga sad imenovati. :zubo:
Na koji grad misliš?
Rim? Bolonja? :ne zna:

Da ne kažem

Vukovar

:o
Eks

Post 03 Feb 2012, 22:24

Sad si joj srušila koncept. :(
Ili ga proširila. :zubo:
Chiro

Post 03 Feb 2012, 22:26

Jašta, Dalmacija do Tokija.
Skinheadsi, takav si!
ali

Post 03 Feb 2012, 22:28

Lijene kontinentalne pičkice iz regija Lazio, Emilia Romagna i Vukovarsko-srijemska :zubo:

I iz Beograda :S :rofl:
Beta ženka

Post 03 Feb 2012, 23:16

Chiro » wrote:
Trebala
ne bi imati nikakve probleme, ali iz ove teme, iz skoro svega što si ovdje napisala, očigledno nekakve imaš. Ako si ovakvu patološku mržnju uspjela razviti radi nekoliko kretena koji su ti popili krv kroz telefonsku žicu, i u tome ne vidiš problem, onda zbilja ne znam koju posluku ti porati.
Jer, ovo što ti radiš na ovoj temi nije ni zajebancija ni sprdanje. Ovo je na trenutke vrlo degutantno prosipanje žuči, a uglavnom je flejmanje, samo što je problem ovog foruma (ne problem foruma, tvoj problem, ispravak) da su tu mahom inteligentniji ljudi koji se neće navući na ovakva sranja.

Carry on.
Rado bih da je bilo "nekoliko" kretena - bilo ih je preko nekoliko.
Svaki dan preko nekoliko. :facepalm: Toliko da sam razvila ne patolišku mržnju (jer mi se ne dâ trošiti toliko energije za neke tamo tovare, mržnja jako iscrpljuje), ali odbojnost - da. E sad, jel' to moj problem, (i popriličnog broja ljudi koje znam i imaju istu takvu "alergiju", samo o tome ne pričaju ovako javno... ), ili onih koji drugima izazivaju alergijske reakcije... neka netko drugi sudi, ja nisam sociolog niti psiholog/psihijatar.

A na ostalo - hvala! Trebala mi je tvoja dozvola. :serek:

MightyMe wrote:
To prvo.

Pa možda zato jer u cijeloj županiji ima 40 ralica, a u samom Zagrebu više od 200. Možda zato jer većina ljudi nije naviknula voziti po snijegu, a niti ima zimske gume niti lance. Možda zato što u Splitu ima koja uzbrdica koju ne mogu savladati ni busevi pa vozi jedna jedina linija. A možda ljude zapravo boli kurac i neće jer su oni, eto, lini tovari.
I nemam više živaca za natezat se oko pizdarija. Uživaj srat po tovarima, nema tu pomoći.
A mi ćemo bit ponosni na ono šta jesmo.
Prvo što mi pade na pamet jest "Čime se budala ponosi, pametan se toga srami... " :zubo:
Mislila sam da je pitanje bilo općenito o lijenosti/radišnosti, jer nemam pojma kako se od razlike između radišnih djedova i lijenih unukâ došlo do ralica i neradnog dana DANAS.
m.za wrote:Lijene kontinentalne pičkice iz regija Lazio, Emilia Romagna i Vukovarsko-srijemska :zubo:

I iz Beograda :S :rofl:

Još uvijek nisu imali neradni dan. :giggle:
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Silajn

Post 03 Feb 2012, 23:25

Beta, sereš, a što je još gore, beskrajno si dosadna. Odjebi više ili dođi sim pa ćemo se utrkivat po snijegu po rivi.
Silajn

Post 03 Feb 2012, 23:27

blaze » wrote:Image

sad je bolje. nije ti kriv imageshack, silajn :)
Molim te, nauči me. Zarotirala sam sliku prije uploadanja u željenu poziciju, spremila je i onda takvu digla na imageshack. I opet se okrenula :gaah:
Beta ženka

Post 03 Feb 2012, 23:29

Silajn » wrote:Beta, sereš, a što je još gore, beskrajno si dosadna. Odjebi više ili dođi sim pa ćemo se utrkivat po snijegu po rivi.
Dok god mi netko kontrira, i ja ću kontrirat nazad pa da vidimo tko će biti dosadniji. Naravno ja, jer moram jedna odgovarati na postove različitih ljudi. :zubo:

Šta, ako dođem na rivu, mogu i dalje srat po ovoj temi? Neću na rivu, a i dalje ću srati po ovoj temi dok ju ne zaključaju ili mene baniraju. I štaćmo sad?
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Silajn

Post 03 Feb 2012, 23:36

Beta ženka » wrote:
Dok god mi netko kontrira, i ja ću kontrirat nazad pa da vidimo tko će biti dosadniji. Naravno ja, jer moram jedna odgovarati na postove različitih ljudi. :zubo:

Šta, ako dođem na rivu, mogu i dalje srat po ovoj temi? Neću na rivu, a i dalje ću srati po ovoj temi dok ju ne zaključaju ili mene baniraju. I štaćmo sad?
Nemam pojma što ćeš ti :ne zna: Ja ću u krpe, sretna što nisam toliko sjebana da moram srat po odličnim reakcijama na objektivan problem. Hvala ti :)
Zekoslawa

Post 03 Feb 2012, 23:37

A tko tebi uopće kontrira, jebote? Da se kome kontrira, otvorio bi sličnu ovakvu temu o onima tamo, onima gore, lijevima, desnima, žutima, narančastima ili pak o Betama. Samo ne vjerujem da ikome pada na pamet takva bljuvotina. Ne zato što je jako pristojan, nego naprosto zato što se treba roditi ovako ograničen, ne zna to svatko.

Za tvoje dobro ovo bi valjalo zaključati, da se ne sramotiš više.
Serenità

Beta ženka » wrote:

Ali, ženo draga, ti to radiš već dobra dva mjeseca.
Jesi li u potpunosti sigurna da se toliko razlikuješ od onih šta su te zvali iz Dalmacije?

@ Silajn, slike su prekrasne! Prava idila :cerek:
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
Beta ženka

Silajn » wrote:
Nemam pojma što ćeš ti :ne zna: Ja ću u krpe, sretna što nisam toliko sjebana da moram srat po odličnim reakcijama na objektivan problem. Hvala ti :)
:rofl:
Jao si ga nama ako nastane pravi problem, a ovakve "odlične reakcije" budu rješenje za njega!

Laku noć
MightyMe

Post 03 Feb 2012, 23:40

Anyways, još nije počelo opet padat :tuzni:
Zekoslawa

Post 03 Feb 2012, 23:40

MightyMe » wrote:Anyways, još nije počelo opet padat :tuzni:
Nije ni stalo. :p
MightyMe

Post 03 Feb 2012, 23:41

:gaah:
Beta ženka

Post 03 Feb 2012, 23:42

Zekoslawa » wrote:A tko tebi uopće kontrira, jebote? Da se kome kontrira, otvorio bi sličnu ovakvu temu o onima tamo, onima gore, lijevima, desnima, žutima, narančastima ili pak o Betama. Samo ne vjerujem da ikome pada na pamet takva bljuvotina. Ne zato što je jako pristojan, nego naprosto zato što se treba roditi ovako ograničen, ne zna to svatko.

Za tvoje dobro ovo bi valjalo zaključati, da se ne sramotiš više.
Kontriranje je pokušaj da se dokaže da NIJE tako kako sam napisala u uvodnom postu.
Pa zaključaj ako smatraš da treba, ali mene nije nimalo sram. Jebe mi se, samo sam rekla ono što mnogi ne govore javno.
Niti sam se "rodila takva", stekla sam kroz iskustvo ovakve dojmove - nažalost. :ne zna:
Serenità wrote:
Ali, ženo draga, ti to radiš već dobra dva mjeseca.
Jesi li u potpunosti sigurna da se toliko razlikuješ od onih šta su te zvali iz Dalmacije?
A tko će ga više znat, da... :misli: Ako sam počela iritirati pošten svijet, znači da se vjerojatno ponašam kao da sam iz Dalmacije. :zubo:
blaze

Post 03 Feb 2012, 23:43

Silajn » wrote:
Molim te, nauči me. Zarotirala sam sliku prije uploadanja u željenu poziciju, spremila je i onda takvu digla na imageshack. I opet se okrenula :gaah:
ne znam što bih ti rekla. ja sam ovu tvoju spremila, zarotirala, digla je na imageshack i sve je ok

na mom kompu, kad je zarotiraš, ne treba je dodatno spremati, ostane u takvoj poziciji
Zekoslawa

Post 03 Feb 2012, 23:46

Beta ženka » wrote:
Kontriranje je pokušaj da se dokaže da NIJE tako kako sam napisala u uvodnom postu.
Pa zaključaj ako smatraš da treba, ali mene nije nimalo sram. Jebe mi se, samo sam rekla ono što mnogi ne govore javno.
Niti sam se "rodila takva", stekla sam kroz iskustvo ovakve dojmove - nažalost. :ne zna:
Oh, please, do tell. :rolleyes:

U 40 stranica ove teme ljudi su ti objašnjavali i komentirali, pa i našalili se na svoj račun. Malo kome smetala je hrpa stereotipa i generalizacija, ali, brate mili, postala si degutantna i stvarno mi se čini da mi se pari da imaš kakav problem. I meni to ovako malo žao. Bidna.
Beta ženka

Post 03 Feb 2012, 23:47

Zekoslawa » wrote: Oh, please, do tell. :rolleyes:

U 40 stranica ove teme ljudi su ti objašnjavali i komentirali, pa i našalili se na svoj račun. Malo kome smetala je hrpa stereotipa i generalizacija, ali, brate mili, postala si degutantna i stvarno mi se čini da mi se pari da imaš kakav problem. I meni to ovako malo žao. Bidna.
A jebi ga, pa rekla sam da imam problem... Pokušala dobiti odgovore na svoja pitanja i dileme, nisam dobila suštinu, dakle problem ostaje... :ne zna:
Što se mene tiče - ključaj.
Silajn

Post 03 Feb 2012, 23:54

Kiša :horor: E pa, ako se to zaledi, onda mi ni lanci ne pomažu :misli:
  • Information