sad je bolje. nije ti kriv imageshack, silajn
A onda neka ostanu u rodilištu ako ima mjestaMorticia » wrote:
Pozvala sam ih, imaju spremnu sobu i krevetic, al' kuzim da zena hoce kuci, rodila je prije dva dana.
Beta ženka » wrote: Zaboravih pitati Chiru kakve bih onda probleme trebala imati, po njegovom mišljenju. Ali pretpostavljam da neće vidjeti ovo, a meni se ne dâ otvarati temu u drugom tabu budući da mi ne nudi njegov post za multiquote jer je već daleko u prošlosti.
To prvo.Beta ženka » wrote:
Nisam razumjela ovo pod brojem 2., iskreno.
Odakle mi da sad nitko ništa ne radi JER mu se ne da, ili odakle mi da sad nitko ništa ne radi jer ima neke druge razloge, a ne što mu se ne da, il šta?![]()
Odakle mi? Pa pročitaj prvi post, a onda još dodajmo i neradni dan danas u jednom gradu, nećemo ga sad imenovati.
Na koji grad misliš?Beta ženka » wrote:
Pa pročitaj prvi post, a onda još dodajmo i neradni dan danas u jednom gradu, nećemo ga sad imenovati.
Rado bih da je bilo "nekoliko" kretena - bilo ih je preko nekoliko.Chiro » wrote:
Trebala ne bi imati nikakve probleme, ali iz ove teme, iz skoro svega što si ovdje napisala, očigledno nekakve imaš. Ako si ovakvu patološku mržnju uspjela razviti radi nekoliko kretena koji su ti popili krv kroz telefonsku žicu, i u tome ne vidiš problem, onda zbilja ne znam koju posluku ti porati.
Jer, ovo što ti radiš na ovoj temi nije ni zajebancija ni sprdanje. Ovo je na trenutke vrlo degutantno prosipanje žuči, a uglavnom je flejmanje, samo što je problem ovog foruma (ne problem foruma, tvoj problem, ispravak) da su tu mahom inteligentniji ljudi koji se neće navući na ovakva sranja.
Carry on.
Prvo što mi pade na pamet jest "Čime se budala ponosi, pametan se toga srami... "MightyMe wrote:
To prvo.
Pa možda zato jer u cijeloj županiji ima 40 ralica, a u samom Zagrebu više od 200. Možda zato jer većina ljudi nije naviknula voziti po snijegu, a niti ima zimske gume niti lance. Možda zato što u Splitu ima koja uzbrdica koju ne mogu savladati ni busevi pa vozi jedna jedina linija. A možda ljude zapravo boli kurac i neće jer su oni, eto, lini tovari.
I nemam više živaca za natezat se oko pizdarija. Uživaj srat po tovarima, nema tu pomoći.
A mi ćemo bit ponosni na ono šta jesmo.
m.za wrote:Lijene kontinentalne pičkice iz regija Lazio, Emilia Romagna i Vukovarsko-srijemska
I iz Beograda![]()
![]()
Dok god mi netko kontrira, i ja ću kontrirat nazad pa da vidimo tko će biti dosadniji. Naravno ja, jer moram jedna odgovarati na postove različitih ljudi.Silajn » wrote:Beta, sereš, a što je još gore, beskrajno si dosadna. Odjebi više ili dođi sim pa ćemo se utrkivat po snijegu po rivi.
Nemam pojma što ćeš tiBeta ženka » wrote:
Dok god mi netko kontrira, i ja ću kontrirat nazad pa da vidimo tko će biti dosadniji. Naravno ja, jer moram jedna odgovarati na postove različitih ljudi.![]()
Šta, ako dođem na rivu, mogu i dalje srat po ovoj temi? Neću na rivu, a i dalje ću srati po ovoj temi dok ju ne zaključaju ili mene baniraju. I štaćmo sad?
Ali, ženo draga, ti to radiš već dobra dva mjeseca.Beta ženka » wrote:
Dok god mi netko kontrira, i ja ću kontrirat nazad pa da vidimo tko će biti dosadniji. Naravno ja, jer moram jedna odgovarati na postove različitih ljudi.![]()
Šta, ako dođem na rivu, mogu i dalje srat po ovoj temi? Neću na rivu, a i dalje ću srati po ovoj temi dok ju ne zaključaju ili mene baniraju. I štaćmo sad?
Silajn » wrote:
Nemam pojma što ćeš tiJa ću u krpe, sretna što nisam toliko sjebana da moram srat po odličnim reakcijama na objektivan problem. Hvala ti
Kontriranje je pokušaj da se dokaže da NIJE tako kako sam napisala u uvodnom postu.Zekoslawa » wrote:A tko tebi uopće kontrira, jebote? Da se kome kontrira, otvorio bi sličnu ovakvu temu o onima tamo, onima gore, lijevima, desnima, žutima, narančastima ili pak o Betama. Samo ne vjerujem da ikome pada na pamet takva bljuvotina. Ne zato što je jako pristojan, nego naprosto zato što se treba roditi ovako ograničen, ne zna to svatko.
Za tvoje dobro ovo bi valjalo zaključati, da se ne sramotiš više.
A tko će ga više znat, da...Serenità wrote:
Ali, ženo draga, ti to radiš već dobra dva mjeseca.
Jesi li u potpunosti sigurna da se toliko razlikuješ od onih šta su te zvali iz Dalmacije?
ne znam što bih ti rekla. ja sam ovu tvoju spremila, zarotirala, digla je na imageshack i sve je okSilajn » wrote:
Molim te, nauči me. Zarotirala sam sliku prije uploadanja u željenu poziciju, spremila je i onda takvu digla na imageshack. I opet se okrenula
Oh, please, do tell.Beta ženka » wrote:
Kontriranje je pokušaj da se dokaže da NIJE tako kako sam napisala u uvodnom postu.
Pa zaključaj ako smatraš da treba, ali mene nije nimalo sram. Jebe mi se, samo sam rekla ono što mnogi ne govore javno.
Niti sam se "rodila takva", stekla sam kroz iskustvo ovakve dojmove - nažalost.![]()
A jebi ga, pa rekla sam da imam problem... Pokušala dobiti odgovore na svoja pitanja i dileme, nisam dobila suštinu, dakle problem ostaje...Zekoslawa » wrote: Oh, please, do tell.
U 40 stranica ove teme ljudi su ti objašnjavali i komentirali, pa i našalili se na svoj račun. Malo kome smetala je hrpa stereotipa i generalizacija, ali, brate mili, postala si degutantna i stvarno mi se čini da mi se pari da imaš kakav problem. I meni to ovako malo žao. Bidna.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 10 guests