Dalmoši/Tovari
Nije, zabranio je da ga stavljam na internetex anais » wrote:Tko je čovjek s crvenim kišobranom? A unda?
Eno ga na slici 6.
Pa, da, tvoja slika me poprilično podsjeća na mjesto na kojem sam nekoliko puta prisustvovala sceni u kojoj u 2 ujutro moj kolega izlazi van, sapliće se sam o sebe i viče "Ko vozi?" iako jako dobro zna odgovor na to pitanjeSilajn » wrote:
Je l' ga prepoznaješ?
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
- Beta ženka
Sad tek vidim.JPK » wrote: Pa i kad se Isus rodio, to je najavio neobičan nebeski događaj.
Pa znaš onaj:
Dokazi da je Isus bio Dalmatinac:
- Jahao je na magarcu
- Pio je vino i jeo ribu
- Nikad nije imao neki posao, a kada bi nešto napravio, to je bilo pravo čudo
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
a unda i silajn na snijegu
divno
i mona je došla doma

morti, zavidim na piti od jabuka
ja sam danas planirala pravit kinesku spizu za ručak, a prije sam tribala u interspara...međutim, kako me zameo snijeg, nisam se micala dalje od centra!
a sad mi se i jede nešto slatko 
divno
i mona je došla doma
morti, zavidim na piti od jabuka
meg ti je glupa!!! :xlux:
- Beta ženka
Uuuu, visoko čeljade.
(šalim seee - ionako je Dalmatinac - a ffuuuuj, a Dežulović sigurno nije
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
E da znaš koliko i kako su naši stari radili, drukčije bi pričala.Beta ženka » wrote: - Nikad nije imao neki posao, a kada bi nešto napravio, to je bilo pravo čudo
- Beta ženka
Znam.
Konkulana škina teee-eeežaaaa ---- aaaaa--- aaaa-- koooooooov...
pa ako vrime nastavi bit kakvo je, nek ostanu u bolnici! valjda im neće zabranit ostat tamo na sigurnom!Morticia » wrote:Mene stvarno strah da nam ne otkine tendu s balkona.
I jos uvijek ne znamo kako ce bratic i zena mu s malenim sutra na Krk.![]()
meg ti je glupa!!! :xlux:
Glupo mi je kvarit zabavu, ali moram reć da konstantno sprdanje s ovom pjesmom je pomalo degutantno.
Od motik po žurnatin pritrujena.
I bolje, više mi to sve lagano ide na živce.
Bilo bi lijepo da zna koliko ta pjesma dobro opisuje stanje kakvo je ovdje nekad bilo.m.za » wrote: Glupo mi je kvarit zabavu, ali moram reć da konstantno sprdanje s ovom pjesmom je pomalo degutantno.
Prvo je treba razumjeti
- Beta ženka
m.za » wrote: Glupo mi je kvarit zabavu, ali moram reć da konstantno sprdanje s ovom pjesmom je pomalo degutantno.
Što, netko je opsovao boga?
Negooo, kako ono ide - ide čovjek, a nije čovjek, nosi meso koje nije meso?
Pa znam, i?MightyMe » wrote: Od motik po žurnatin pritrujena.
I bolje, više mi to sve lagano ide na živce.
Bilo bi lijepo da zna koliko ta pjesma dobro opisuje stanje kakvo je ovdje nekad bilo.
Prvo je treba razumjeti
Ta vremena su prošla.
Ako se toliko busate tom radišnošću vaših djedova, ne znam kako vas nije sram sada biti toliko... mrljavima?
Pa nećeMorticia » wrote:Mene stvarno strah da nam ne otkine tendu s balkona.
I jos uvijek ne znamo kako ce bratic i zena mu s malenim sutra na Krk.![]()
Ti ćeš ih pozvat da prespavaju i idu doma lijepo u nedjelju kad se stvar smiri
vau, šta je to???Beta ženka » wrote:
Zašto to misliš?![]()
Jebem ti, sad bih i ja dolje, da slikavam, izgleda totalno nerealno.![]()
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
Pozvala sam ih, imaju spremnu sobu i krevetic, al' kuzim da zena hoce kuci, rodila je prije dva dana.m.za » wrote: Pa neće![]()
Ti ćeš ih pozvat da prespavaju i idu doma lijepo u nedjelju kad se stvar smiri![]()
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
1. Nisu samo djedovi, ima i mlađih generacija.Beta ženka » wrote: Pa znam, i?
Ta vremena su prošla.
Ako se toliko busate tom radišnošću vaših djedova, ne znam kako vas nije sram sada biti toliko... mrljavima?
2. Odakle ti da sad nitko ništa ne radi jer mu se neda?
- Beta ženka
Pozdrav Suncu u Zadru, odmah pored morskih orgulja.blaze » wrote: vau, šta je to???

Nisam razumjela ovo pod brojem 2., iskreno.MightyMe wrote:
1. Nisu samo djedovi, ima i mlađih generacija.
2. Odakle ti da sad nitko ništa ne radi jer mu se neda?
Odakle mi da sad nitko ništa ne radi JER mu se ne da, ili odakle mi da sad nitko ništa ne radi jer ima neke druge razloge, a ne što mu se ne da, il šta?
Odakle mi? Pa pročitaj prvi post, a onda još dodajmo i neradni dan danas u jednom gradu, nećemo ga sad imenovati.
- Beta ženka
A ništa, ti se zajedno s njima čudi snijegu, a ja ću se čuditi prazniku zbog snijega.
-
- Information
-