Dalmoši/Tovari
Mogu ja ić dijelit. Ako mi osiguraju helikopter i pilota 
- Beta ženka
I da im otvori te konzerve i servira hranu...JPK » wrote: Mislim da treba slat i nekoga da ih podijeli!
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
- Beta ženka
Da se ne zagube u bespućima neta... Komentari na http://danas.net.hr/hrvatska/page/2012/ ... 52006.html:

eo, na Jarunu bijeli medvjed kroz rupu u ledu već satima bezuspješno pokušava uloviti tuljana. veli mi susjed, ercegovanski Eskim, da mi ne valja izolacija na igluu. morat ću upregnuti huskije i sanjkama do civilizacije, e ne bih li se opskrbio kitovim uljem.
…jupiiiii, izliječen sam… …sad više nemam vodu u koljenu, kockice leda mi škripuću…
mi koji radimo u privatnom sektpru i ne pomišljamo ne doći na posao iako neki putuju u zagreb i četrdesetak kilometara u svakom smjeru, probili smo se jutros po snijegu i vjetru bez problema a zima je kakvo je to sad čudo svašta
I najbolji:Super su mi ovi kretenski nadpisi i naslovi "polarne hladnoće" "okovan snjegom i ledom", pa kaj mi patimo od kolektivne amnezije, pa ljudi ovo je nekada bilo normalno za zimu a sad više niko neće radit ako je -5 a kamoli -15. Ako padne 30cm snjega u Zagrebu ovaj grad će STATI. Stvarno smo toliko nesposobni da nam Mislav Bago govori o tome kako se obraniti od snjega i kako se ponašati po zimi. Ma treba nas sve fino ostaviti bez grijanja i struje čitavu zimu da se malo sjetimo kako se živi
pmozite ljudi, zapeo sam u snijegu, vec ga ima 1 milimetar, a uskoro ce biti 1,5 mm. recite zeni da je volim i da sam je uvijek postovao. prokleta snjezna olujai skoncanje zivota na ovaj nacin.
sad sam se sjetio dok sam zivio u opatiji da su radi 2 cm snijega cijela rijeka i okolica bile u prometnom kolapsu. nije dosao kruh, u restoranima nije bilo moguce nista naruciti jer namirnice nisu dosle, ljudi su kasnili na posao po 2 sata... s druge strane pretprosle godine je u zg i okolici bilo puno snijega. barem 15 jutara je padao snijeg i autoputi su bili zameteni. svaki dan putujem 55 km na posao i niti jednom nisam zakasnio.
zasto primorci i dalmatinci ne znaju voziti po snijegu? sad ce reci da ga mi imamo pa se naviknemo, ali i ja sam bio mladi vozac i putovao autom svako malo zagreb - opatija i to starom cestom. nikad nikakvih problema.
pricao sam sa vise dalmatinaca koji tvrde da oni ne znaju hodati po snijegu. jel to neko izdrkavanje ili su dalmatici snjezno retardirani? :-)
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
ovaj ti je stvarno najbolji - svi bi trebali, vježbe radi, napraviti zimi bar tri posjeta zagrebuBeta ženka » wrote: I najbolji:
zasto primorci i dalmatinci ne znaju voziti po snijegu? sad ce reci da ga mi imamo pa se naviknemo, ali i ja sam bio mladi vozac i putovao autom svako malo zagreb - opatija i to starom cestom. nikad nikakvih problema.
- Beta ženka
O čem ti?baja » wrote: ovaj ti je stvarno najbolji - svi bi trebali, vježbe radi, napraviti zimi bar tri posjeta zagrebu![]()
Pa lik je dobro napisao - pretjerivanje u 3 p.m.
Ono, zamisli, pao snijeg, neš ti, ko da su pale sjekire ili skakavci.
- Beta ženka
Ma koji to? A pazi sad ovo - snijeg ne grize.ex anais » wrote:Pa jedna je stvar živjeti u jednim uvjetima i biti naviknut, a sasvim druga kad je snijeg rijetka pojava. Ne rugam se ni ja kontinentalcima koji se brčkaju u plićaku jer se boje morskih pasa.
stara moja, kako te peru kompleksi to je strašnoBeta ženka » wrote:
Ma koji to? A pazi sad ovo - snijeg ne grize.
Nije uopće problem u morskim psima nego u kitovima i veliki meduzamaex anais » wrote:Pa jedna je stvar živjeti u jednim uvjetima i biti naviknut, a sasvim druga kad je snijeg rijetka pojava. Ne rugam se ni ja kontinentalcima koji se brčkaju u plićaku jer se boje morskih pasa.
Desire makes slaves out of kings.
a o čem ti?Beta ženka » wrote:
O čem ti?
Pa lik je dobro napisao - pretjerivanje u 3 p.m.
Ono, zamisli, pao snijeg, neš ti, ko da su pale sjekire ili skakavci.
voziš li?
da, zamisli pao snijeg i za onog tko nije iskusio vožnju po snijegu, a najčešće nema ni zimske gume nego univerzalke, je ovo izazov
Ja sam navikla na snijeg pa sam po kamenu opet hodala ko pijani jednogodišnjakex anais » wrote:Pa jedna je stvar živjeti u jednim uvjetima i biti naviknut, a sasvim druga kad je snijeg rijetka pojava.
- Beta ženka
Pa čemu onda frka?
E, tu ti vjerujem.BoDerek wrote: I neradu![]()
A tek ježevima!Éowyn wrote:
Nije uopće problem u morskim psima nego u kitovima i veliki meduzama![]()
Ček, ček - kitovima?!
Da nije tipfeler?
Ne vozim... Evo jutros u Sisku su se ljudi vukli da je bilo bogu za plakat', ali ceste su bile "očišćene" onako kako su "očišćeni" nogostupi u Zagrebu - dakle, bio je sloj slijepljenog snijega na kolniku i jedan preplašeni vozač koji ravno vozi 20-30 km/h (ne šalim se) stvorio bi čep i kolonu, a prestići ga ne možeš jer zanosi... No stvarno, ali STVARNO nije bilo potrebe za toliko sporom vožnjom. U Zagrebu s druge strane ne bi bilo problema niti s preticanjem jer su kolnici stvarno dobro očišćeni... Ali naravno da nećeš voziti po snijegu i ledu, osim ako si suicidalan ili driftaš po nekom parkiralištu.baja wrote: a o čem ti?
voziš li?
da, zamisli pao snijeg i za onog tko nije iskusio vožnju po snijegu, a najčešće nema ni zimske gume nego univerzalke, je ovo izazov
Ali zar dolje nisu također obavezne zimske gume?
Kažeš ne bi ni ti bila tužna da ti je danas javilo da ne radiš?Beta ženka » wrote: E, tu ti vjerujem.![]()
Il da ne ideš na faks?
-
- Information
-