Sad sam bila na balkonu malo gurnuti prst da vidim koliko ima toga.ex anais » wrote:Odoh. Laka vam noć i probudio vas snijeg od dva metra.![]()
Dalmoši/Tovari
Pada pravi gusti pršić i ima ga desetak centimetara, predivno izgleda sve
Sad kad ga stvarno vidim, nemam zapravo pojma kako ću se kretati danas po gradu, a moram čekati devet sati da uopće pitam hoće li itko doći na planirane sastanke prije no što se uopće igdje uputim. Jest da je smiješno da je malo snijega problem, ali jebat ga, problem je

jutro ljudovi 
e ono jučer šta sam zajebavala da ja ne idem danas na posao - NI NE IDEM!!!
zovem šeficu da joj kažem da ću MALO kasnit jer je vani mećava, a govori ona da je ona doma, pije kavu i da joj ne pada na pamet palit auto i ić radit!
u ustanovi di radimo nema nikoga, pod ključem je, niko se ne javlja! gradski promet paraliziran...vidila sam u posljednjih 15min jedno jedino auto da je prošlo!
ljudi šeću po cesti... 
SNIJEEEEEEEEEEEEEEEG
e da, ja nemam ni koricu kruva u kući...ni mliko, ni jaja! moram do pekare
nekako 
idem u pekaru pa vam javim kako je bilo! isuseeeeeeeeeeeee
plej, jesi doša doma?
e ono jučer šta sam zajebavala da ja ne idem danas na posao - NI NE IDEM!!!
zovem šeficu da joj kažem da ću MALO kasnit jer je vani mećava, a govori ona da je ona doma, pije kavu i da joj ne pada na pamet palit auto i ić radit!
SNIJEEEEEEEEEEEEEEEG
e da, ja nemam ni koricu kruva u kući...ni mliko, ni jaja! moram do pekare
idem u pekaru pa vam javim kako je bilo! isuseeeeeeeeeeeee
plej, jesi doša doma?
meg ti je glupa!!! :xlux:
pa reci da je sklisko...jebigaex anais » wrote:Znam. Ali jutros bih morala izaći, a ne želim, hladno je.Kažu da je sklisko, ali sunce je, jebiga.
Uzbrdo? Ako je to uzbrdo, kako onda prelazite Marmontovu? Cepinima?..a unda » wrote:
ma, bilo je zidica, nije o tome rijec, ali nije bas to nesto u zagrebackoj krvi da kad vidis zidic da moras sjest na njega.
ma, jel se neko sjeca onog teksta iz nekadasnjeg starta valjda, kako prepoznat dalmatinca u zagrebu, kad se zapici uzbrdo na trg sa kolodvora nakon sto sadje sa vlaka i kad dodje do tog cilja ne zna sta ce i onda sidne negdje..
![]()
pancerice nisam, ali ako ako potraje studen..
Silajn » wrote:Sastanci otkazaniSnijega ima 17 cm, izmjerih. Sad još moram smislit kako ću i hoću li na posao
Vidio sam fotku s Rive...ja bih sad bio tamo.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
- Beta ženka
Mulice, a kak ćeš u pekaru ako je neradni dan (tako pročitah na indexu)? Ili su pekari izuzeti od dalmatinskog truljenja i glumljenja trutina i moraju radit? 
Vrrrleče, iskreno - boli me kuki.
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
I Sava je uzbrdo u smjeru zapada, ako ćemo tako.Silajn » wrote:Oh, vrrrlete, sigurno nisi znao ni da je uzbrdo od Britanca do Trga bana Republike. Meni je znanstveno dokazano, lopticom![]()
Beta ženka wrote:Mulice, a kak ćeš u pekaru ako je neradni dan (tako pročitah na indexu)? Ili su pekari izuzeti od dalmatinskog truljenja i glumljenja trutina i moraju radit?
Vrrrleče, iskreno - boli me kuki.![]()
Naravno da te boli, kad mi je tako velik.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
- Beta ženka
Silajn » wrote:Ahahahhaha, radio je vrh, vrh! Upravo daju recept za kruh. Jer nema za kupit. Omajčicetimile, pa živim u filmu katastrofe
A jel'? Kad si to sanjao?vrrrlet wrote:
Naravno da te boli, kad mi je tako velik.
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
dobila si jedinicu?Beta ženka » wrote:Mulice, a kak ćeš u pekaru ako je neradni dan (tako pročitah na indexu)? Ili su pekari izuzeti od dalmatinskog truljenja i glumljenja trutina i moraju radit?![]()
guzica ti otrunila, dabogda
- Beta ženka
Zakasnila sam na kontrolni pola sata, kod nas u Sisku voze kao da si sjeo na kornjaču...
Nego, ajde da i pohvalim ove spliske redikule, osim onog luđaka na skijama

Za ovo moram reć: "that's the spirit!" (u oba smisla

Iiiii... WTF?!

Znam - tovarski dišpet!
pffft...je im lipo 
meni kvart pun ljudi u zimskoj opremi! ko da smo u alpama!

jao, ti uopće ne razumiš ovo! toliko si puna mržnje i zavisti jer nama niko danas ne može dobit jedinicu, da jednostavno ne moš shvatit naše stanje uma u ovom trenutku!
idi mrzi dalje, ja odoh gledat kroz prozor pa ić vani grudat se!
meni kvart pun ljudi u zimskoj opremi! ko da smo u alpama!
jao, ti uopće ne razumiš ovo! toliko si puna mržnje i zavisti jer nama niko danas ne može dobit jedinicu, da jednostavno ne moš shvatit naše stanje uma u ovom trenutku!
idi mrzi dalje, ja odoh gledat kroz prozor pa ić vani grudat se!
reka je jedan lik na ofsajdu na onom forumu da je cili split odjednom dobio downow sindrom
odjednom smo svi poludili
a kako nećemo
a čuj, uz globalne klimatske promjene; možda je ovo trajno stanje
-
- Information
-