UĐITE! (službeni chat)
- Nikolajevna
Ah, vidim da se spominjalo pa da ukratko iznesem... Nažalost, Dmitrij Semjonović nikako nisu mogli doći pa su poslali svoga brata Fjodora Semjonovića i njegova mladog štićenika Borisa Ivanoviča, sina Fedjinog školskog druga Vanje.
Činjenica je da je Fedja oduvijek bio pomalo zaljubljen u našu Sonječku zato mi je i bilo žao što ju je sinoć jadnicu, nenaviknutu na jaka pića, morao vidjeti u onom položaju. Noge su joj, naime, bile prekobačene preko glave. To se dogodilo kad se moja nesretna rođakinja htjela popeti u kočiju koje tamo nije bilo...
Srećom, Fedja je jutros po mladome Borji poslao pisamce u kojem se kao ispričava što sinoć nije mogao doći (Sofja Ivanovna se ionako ne sjeća da je bio) i tako je njena čast ostala neokaljana. Eno je, pristavlja samovar dok ja pišem ovih par redaka koje ću predati Borji da odnese na internet...
Činjenica je da je Fedja oduvijek bio pomalo zaljubljen u našu Sonječku zato mi je i bilo žao što ju je sinoć jadnicu, nenaviknutu na jaka pića, morao vidjeti u onom položaju. Noge su joj, naime, bile prekobačene preko glave. To se dogodilo kad se moja nesretna rođakinja htjela popeti u kočiju koje tamo nije bilo...
Srećom, Fedja je jutros po mladome Borji poslao pisamce u kojem se kao ispričava što sinoć nije mogao doći (Sofja Ivanovna se ionako ne sjeća da je bio) i tako je njena čast ostala neokaljana. Eno je, pristavlja samovar dok ja pišem ovih par redaka koje ću predati Borji da odnese na internet...
oh, pa ti si samo sa mnom svojakukuriku » wrote:ja ne pijem. alkohola. osim kad sam s bajom. ona loše utječe na mene. ili dobro, kako se uzme.![]()
zato me i zoveš
Isuse...Nikolajevna » wrote:Ah, vidim da se spominjalo pa da ukratko iznesem... Nažalost, Dmitrij Semjonović nikako nisu mogli doći pa su poslali svoga brata Fjodora Semjonovića i njegova mladog štićenika Borisa Ivanoviča, sina Fedjinog školskog druga Vanje.
Oš ti, mala, da ja tebi otvorim jedan literarni natječaj za najbolju imitaciju ruskih romana?
Ne bi nitko pozdravio Jørgena, kakvi ste to.
Ćao, Jørgen!
Meni odmah lijepo vidjeti ovo ø slovo.
Ako je klon nekoga od trkeljaša, molim da ja to nikada ne saznam. Želim vjerovati da je mladi, plavi, visoki Skandinavac došao u namjeri da vježba Hrvatski.

Ćao, Jørgen!
Ako je klon nekoga od trkeljaša, molim da ja to nikada ne saznam. Želim vjerovati da je mladi, plavi, visoki Skandinavac došao u namjeri da vježba Hrvatski.
Ah. Snovi.Tea Tree » wrote:Ne bi nitko pozdravio Jørgena, kakvi ste to.![]()
Ćao, Jørgen!![]()
![]()
Ako je klon nekoga od trkeljaša, molim da ja to nikada ne saznam. Želim vjerovati da je mladi, plavi, visoki Skandinavac došao u namjeri da vježba Hrvatski.![]()
Bok, Jorgen.

Javi se Jorgane!Tea Tree » wrote:Jørgen, hun er galt, og jeg har rett.
Hun er forkert, og jeg har ret.
Hon är fel och jag rätt.
Hún er rangt og ég er rétt.
Ne znam otkud je Jorgan pa sam prevela na više jezika.
Napasne smo. Nema slike.
Možda je čovjeku hladno tipkati.
Neka se raskomoti prvo pa onda uniđe.Isusati, ja mislila da si cvijet stavila. Je da smo ćaknuti, ali baš da nas duhoviTea Tree » wrote:Editirala sam post sa slikom.

A koja je bila? Meni je ovo prvi rezultat.Tea Tree » wrote:Stalno je nestajao, ja bih ga vidjela na nekoliko trenutaka, ali nitko drugi.![]()
![]()
Što reći?

A daaajTea Tree » wrote:Stalno je nestajao, ja bih ga vidjela na nekoliko trenutaka, ali nitko drugi.![]()
![]()
Što reći?
Ne mogu se tom čovjeku smijat, a stalno ga neko spominje, šalje, linka....
I svaki put me sram jer sve više umirem od smijeha dok to gledam/slušam
Valjda čovjek razumije da nije ništa zlobno
-
- Information
-