AdMulica » wrote:beta je samo ljubomorna jer oan mora sutra u školu, a ima kontrolni iz povijesti
Dalmoši/Tovari
- Beta ženka
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
imamoHerp » wrote:
Čak i u one dane kad je tako i kad usred prosinca u ponoć možeš hodati rivom samo u majici i flisu, to još uvijek nije dovoljno visoka temperatura da ti bude ugodno sjediti u zatvorenom prostoru, a kamoli se otuširati ili tako nešto.
Zašto nemate radijatore?
imam radijatore u kući, na poslu, na faksu, u birtiji u koju idem svaki dan. čak mi i svi prijatelji imaju radijatore.
Jebiga, onda ja očito izaberem krive birtije, restorane, hotele i institute.Playlife » wrote: imamo![]()
imam radijatore u kući, na poslu, na faksu, u birtiji u koju idem svaki dan. čak mi i svi prijatelji imaju radijatore.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
šta sad oćeš reć da si bogataš?Playlife » wrote: imamo![]()
daj ono pleju, ohladi!
ja sam bila na tvojoj strani
meg ti je glupa!!! :xlux:
Playlife » wrote: imamo![]()
Dakle, tako. Plej.ex anais wrote: Siromašni smo.![]()
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
Playlife » wrote: ko uopće kaže da je tako?
mi smo se tamo na f.hr na nogometu već nekoliko puta "svađali" oko toga di je hladnije. jeste vi ikad bili na buri?
inače, ovo pričam svaki put kad dođe na ovu temu pa je red da ispričam i vamahmnda.. bija sam na skijanju jedne godine u austriji i na onom vrhu brda ima semafor koji kaže -23. je minus dvajstri. mislim je zima i to sve, al ono, ništa sad nepodnošljivo. doša sam kući. +14 i puše bura. znači razlika je 37 stupnjeva. kod nas neuporedivo hladnije. sad moš mislit kako je na 1-2 stupnja i bura
Evo ja sam sad sa Sljemena, gore je - 14, uračunamo li faktor vjetra, -22. Bilo je hladnjikavo, ali 4 sata smo proveli vani bez većih problema. Zapravo, guštali smo k'o prasci.m.za » wrote: Po ovim tablicama ispada da je ovih dana oko -11 celzija (ako je bura 70km/h, a puhala je na refule i 150)
A u Komiži je -2, bura, i ulazi Ico u kafić i s vrata viče "jebote co je hlodno". Ico je u traper jakni.
Da je Vrle skijao u traper jakni, tražio bi azil u Brazilu.
I dok jadni Vrletov brat i Vrle motorkom ruše zle bore u rujanske subote, svi ostali guštaju u teplom moru bez šušura na plažama. A onda se u siječnju skupljaju u našoj kužini ne bi li osjetili kako je to u zimi biti u kući u kratkim rukavima, jer braća imaju pet kubika drva.
Stvar je prilagodbe. Meni ne možete srat', jer sam živio i dolje i gore. Onaj tko na otocima zimi fura rukavice, kapu i šal je gej, budala, i izdajica djedovine. Tko ima centralno je rastrošan na pizdarije, preserava se s parama, ili umobolno zimogrozan.
Naša kuhinja je uglavnom imala više gostiju nego svi otočki kafići zajedno.
Inače, podržavam da se djeci omogući grudanje i snješkoti, a oprosti škola tih par dana u godini. Samo monstrum može reći išta drugo nakon što ih je vidio kako se vesele.
E da, gore na Sljemenu sam na žici pričao s likom iz Splita, Pujanke, prvi put je tam, oduševljen je, nije mu bilo niti hladno, niti mu je staza bila usrana ledena ploča (kao gomili zagrebačkih pičkica
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Mislim da se uzalud nabacujete. Možda Plej i je bogat, ali je zato sigurno škrt
Lijepo mi je ovo ovako na kupu, pogotovo u danima loše biometeorološke situacije

Lijepo mi je ovo ovako na kupu, pogotovo u danima loše biometeorološke situacije

kukuriku » wrote: Hihi. Ne bi ni ja bolje. Mislim, ne bi ja uopće jer mi se ne da, ali ti si to baš lipo sve objasnila.
AdMulica wrote:viš, mirza je pametna!![]()
Playlife wrote:![]()
![]()
vrle, pokati, naša si krivu temu za bit ozbiljan 
no dakle, plej se došao hvaliti svojim novcima! najs
ja nemam radijator!
upravo sjedim u boravku, kapa od sportske majice mi je na glavi
smrzajem se! a recesija je i to...i ne palim klimu! jel znaš pleju???
e, sad znaš 
no dakle, plej se došao hvaliti svojim novcima! najs
ja nemam radijator!
meg ti je glupa!!! :xlux:
- Beta ženka
Skupili se ko muve na govno.m.za » wrote:Mislim da se uzalud nabacujete. Možda Plej i je bogat, ali je zato sigurno škrt![]()
Lijepo mi je ovo ovako na kupu, pogotovo u danima loše biometeorološke situacije![]()
Znala sam da si nekaki dvostruki špijun. Nemaš više pravo na riječ.vrrrlet wrote:
Meni ne možete srat', jer sam živio i dolje i gore.
Herp » wrote:
Bila sam na planini na -18 i buri, od ovih malo jačih.
I milijun puta na ovoj običnoj.
Boli samo kad čitam.Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Meni temperatura ne smeta, dapače - volim zimu, snijeg i zimske radosti.vrrrlet » wrote:
Evo ja sam sad sa Sljemena, gore je - 14, uračunamo li faktor vjetra, -22. Bilo je hladnjikavo, ali 4 sata smo proveli vani bez većih problema. Zapravo, guštali smo k'o prasci.
Es je išao za udare bure od 150 km
(a i ja nisam Dalmoš
Pih, -22
Na Platku je sad -25, a u subotu ujutro će biti -27
tema ti i je govno.
@vrrlet
da, moguće je da ponekad nismo kvalitetno obučeni
Ma meni su ti pičke i oni gore i oni dole, ja furam bajk na -18.Beta ženka wrote: Znala sam da si nekaki dvostruki špijun. Nemaš više pravo na riječ.![]()
- Beta ženka
Vidim da ti je ukusno.
Šta je taj -18 nekakav čaroban broj na ovoj temi?vrrrlet wrote:
Ma meni su ti pičke i oni gore i oni dole, ja furam bajk na -18.A dok sam živio dole sam se godišnje prosječno u more bacio pet puta :bodul:, od toga jednom za Novu godinu :budala:. Inače sam zimogrozan, samo da se zna.
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Bura je kura'. Na tu buru dodaj brzinu mog spuštanja sa Sv. Mihovila u smjeru sjevera, što joj daje još nekoliko desetaka km/h vind čil faktora, a još sam živ. Pametni znaju čemu služi jakna.Playlife » wrote:
tema ti i je govno.
@vrrlet
da, moguće je da ponekad nismo kvalitetno obučeniali bura je bura. temparatura ne mora uopće bit niska ako je bura jaka. da vam na pričam o južini kad udre u glavu. e moj svitu
![]()
Ne, to je +19, dužina mog kurca.
Zaklela bih se da je ovo bila Silajn...a unda » wrote:..pada snijeg.![]()
..je da nije bas neki, ali veseli me. iako, ko ce sutra vozit. gume su mi takve da vozim po sahari proklizao bih. ali,, imam lance. da skinem gume i da samo lance stavim?
Živ si.
-
- Information
-