Aktualne serije

Filmovi, serije, sve što gledamo
rh4ps0dy

Post 13 Dec 2011, 09:45

@Daze, da, oko toga bi moglo biti grdih sranja. :o

Serenità

Post 14 Dec 2011, 23:51

rh4ps0dy » wrote:@Daze, da, oko toga bi moglo biti grdih sranja. :o
Samo to imate za reći?! Toliko me naživciralo da sam išla na fhr ispljuvati. [spoiler]Darmodyja je ubio! :mama: Uopće ga nisam preferirala do zadnjih par nastavaka (imam thing za slomljene pokajnike :xd: ) Margaret je tuka već duže vrijeme, od nje sam odustala. Ali Nucky... Najdraži mi je bio. A napravi ovakvo sranje. Manny je još živ :mad: Užas šta napraviše, a druga sezona mi je bila bolja od prve.[/spoiler]
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
daze

Post 15 Dec 2011, 00:56

Serenità » wrote:
Samo to imate za reći?! Toliko me naživciralo da sam išla na fhr ispljuvati. [spoiler]Darmodyja je ubio! :mama: Uopće ga nisam preferirala do zadnjih par nastavaka (imam thing za slomljene pokajnike :xd: ) Margaret je tuka već duže vrijeme, od nje sam odustala. Ali Nucky... Najdraži mi je bio. A napravi ovakvo sranje. Manny je još živ :mad: Užas šta napraviše, a druga sezona mi je bila bolja od prve.[/spoiler]
Pa ima se svašta za reći.

[spoiler]Eto, nisam ni ja očekivao da će Darmody tako završiti, ali na kraju sve ima smisla. Nucky je kriminalni boss, kako bi izgledalo da je pomilovao glavnog vođu urotnika protiv njega koji ga je usto i pokušao ubiti. Nije uopće bitno tko je to smislio, boss to mora potvrditi da bi se desilo. Nucky ima ponekad te humane crte, eto pogotovo što je u istoj stvari pomilovao svog brata. Ali on mu je bio nužan da preuzme krivnju.

Otpočetka te zavrzlame bilo je jasno da će netko morati nestati iz te priče. Pošto je povijesno Nucky bio glavni, jasno da su 'izbrisali' Darmodya.[/spoiler]
0 new messages
rh4ps0dy

Post 15 Dec 2011, 08:39

[spoiler]Jimmy je preveć zasrao da bi se mogao izvući i toga je bio svjestan. Zato je odbio Richarda kad se ovaj ponudio "srediti" problem - taj bi sve pobio i kraj serije. :D[/spoiler]

Uglavnom, fanovi na IMDBu nisu sretni, finale je polučilo gro reakcija, poplava prava.
Serenità

Post 15 Dec 2011, 10:36

daze » wrote:
Pa ima se svašta za reći.

[spoiler]Eto, nisam ni ja očekivao da će Darmody tako završiti, ali na kraju sve ima smisla. Nucky je kriminalni boss, kako bi izgledalo da je pomilovao glavnog vođu urotnika protiv njega koji ga je usto i pokušao ubiti. Nije uopće bitno tko je to smislio, boss to mora potvrditi da bi se desilo. Nucky ima ponekad te humane crte, eto pogotovo što je u istoj stvari pomilovao svog brata. Ali on mu je bio nužan da preuzme krivnju.

Otpočetka te zavrzlame bilo je jasno da će netko morati nestati iz te priče. Pošto je povijesno Nucky bio glavni, jasno da su 'izbrisali' Darmodya.[/spoiler]
[spoiler]U redu, svjesna sam ja toga, ali baš sam sinoć komentirala kako su mi njih dvojica uvijek imali otac - sin odnos. I nadala sam se da će to prevagnuti. Još kad se raspitivao kod Rothsteina koliko mu je bitan Manny... I onda ovo. Da ne pričam kako su me navukli s onim teaserom prije par tjedana. Cijelo vrijeme očekujem Margaretino priznanje kad ono šipak.
I čisto me zanima tko će mu sad biti glavni protivnik. Nitko od njih mi nije imao Jimmyjevu karizmu.[/spoiler]
rh4ps0dy wrote:[spoiler]Jimmy je preveć zasrao da bi se mogao izvući i toga je bio svjestan. Zato je odbio Richarda kad se ovaj ponudio "srediti" problem - taj bi sve pobio i kraj serije. :D[/spoiler]

Uglavnom, fanovi na IMDBu nisu sretni, finale je polučilo gro reakcija, poplava prava.
[spoiler]Nakon ovakvog finala, ta mi se opcija sve više sviđa. :o[/spoiler]

E, dobro si me podsjetila, ja mislila da tamo ljudi pišu review samo na početku serije. :zubo: Idem vidjet.
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
Pješčana

Post 02 Jan 2012, 23:03

pogledala sam prvu epizodu Boardwalk Empire.
ne mogu vjerovati da me naziv nije prije asocirao na šetalište :facepalm:
ugl, epizoda jako dugo traje, ali je gledljiva i zanimljiva i sve. ne znam sve povijesne činjenice, briga me ovaj out, ali kostimografija :cerek: lokacije :cerek:
:klopa:
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
blue
Asgard

Post 03 Jan 2012, 10:22

Gleda li tko Terra Novu? Tko su Sixters/Šestaši? :misli:
Omega

Post 03 Jan 2012, 16:11

blue » wrote:Gleda li tko Terra Novu? Tko su Sixters/Šestaši? :misli:
Omanja grupica ljudi pristiglih na Terra Novu u šestoj turi :D Toj sam seriji davala šanse da me zainteresira do neke treće, četvrte epizode, ma dalje nije išlo, predosadna mi je.
Sad će opeta House, The big bang theory i Fringe :cerek:
Blagajnica želi ući u more
blue
Asgard

Post 03 Jan 2012, 16:26

Omega » wrote:
Omanja grupica ljudi pristiglih na Terra Novu u šestoj turi :D Toj sam seriji davala šanse da me zainteresira do neke treće, četvrte epizode, ma dalje nije išlo, predosadna mi je.
A, da, ja pogledam kad se sjetim, ima dinosaure pa mi je ok :o Naravno da bi mogla bit pametnija, a pogotovo bi te Šestaše mogli drugačije obuć, ovako izgledaju kao ekipa Pleme iz istoimene dječje australske serije :mama:
Omega

Post 14 Jan 2012, 12:57

Nova epizoda The Big Bang Theory

Sheldon: Ako zatrujemo dječju sposobnost kritičkog mišljenja govoreći im da zečevi dolaze iz šešira, stvaramo odrasle koji vjeruju u astrologiju i homeopatiju. :D :D
Blagajnica želi ući u more
bliss

Post 15 Jan 2012, 17:33

Omega » wrote:
Isto stala na četvrtoj epizodi, ali nikako nastaviti. Činila mi se super ideja za priču, ali izvedba nije ono što sam očekivala. Prespora mi radnja, nema baš napetosti.
blue
Asgard

Post 26 Jan 2012, 23:08

Pogledam kad uhvatim Saving Grace i Second Sight na Fox Crime-u :top:

U Saving Grace glavna je uloga Holly Hunter, ona mi je baš draga i volim pogledati njene filmove, čak i ako sami po sebi nisu nešto.

Second Sight je zanimljiva kriminalistička serija, britanska, glavna tema je interesantno postavljena - policijski detektiv gubi vid, ali razvija sposobnost usredotočenosti i percepcije (ok, osim vizualne), atmosfera serije mi je super postavljena, nekako mračna i donekle mistična :top: Baš ima ono nešto :D Atmosfera me podsjeća me na Blade Runnera iako nema nikakve veze jedno s drugim :misli:

I Persons Unknown, to mi se čini kao neka verzija Lost-a - nekoliko ljudi oteto i stavljeno u neki pusti gradić čiji su oni jedini stanovnici, skuže da imaju implantate koji otpuštaju anestetik ako pokušaju pobjeći, pa se međusobno nadjebavaju i pokušavaju skužiti tko ih je oteo - tako, ok je za razbibrigu :ne zna:
Pješčana

Post 02 Feb 2012, 19:27

Počela sam gledati Downton Abbey :cerek:
sviđa mi se priča, likovi, karakter likova, kostimografija, scenografija, britasnko u seriji, onaj spori ritam takvih britanskih serija. sviđa mi se ljudskost likova i toplina kojom zrače. dobro su odabrali glumce.
s obzirom koliko para imaju za svaku epizodu, kužim zašto je tako odlična :D
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
*jezebel*

Post 06 Feb 2012, 01:28

nisam uspjela uhvatit' downton abbey, hoce l' bit' repriza?
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
Jade

Post 06 Feb 2012, 01:40

Pješčana » wrote:Počela sam gledati Downton Abbey :cerek:
sviđa mi se priča, likovi, karakter likova, kostimografija, scenografija, britasnko u seriji, onaj spori ritam takvih britanskih serija. sviđa mi se ljudskost likova i toplina kojom zrače. dobro su odabrali glumce.
s obzirom koliko para imaju za svaku epizodu, kužim zašto je tako odlična :D
Preskupa je serija. :cerek:

Ja sam isto propustila prvu jer je glup termin, a ne vidim da se u programu spominje repriza. Ako netko vidi, nek javi.
Emericzy

Post 06 Feb 2012, 08:10

Jučer Downtown Abbey.

Mrzim, mrzim, mrzim britanske kostimirane serije. Al' jebote, kako ih ti ljudi dobro rade, ne možeš vjerovati. I ne možeš se maknuti od ekrana kad jednom baciš pogled. Probali su i drugi raditi taj žanr, ali drek; nema tu do Engleza. Majstori su, do zadnjeg detalja.

A glumaca, kao da ih u Kini proizvode. Jedna britanska serija ima više kvalitetnih glumaca nego pola Hollywooda. Pogotovo ovakva, gdje glumaca ima valjda pedeset.
Morticia

Post 06 Feb 2012, 08:27

Emericzy » wrote:Jučer Downtown Abbey.
Nije Downtown nego Downton. :)

Moram priznati da ne dijelim tvoje oduševljenje.
Nisu loši, ali ne mogu baš reći da su me prikovali uz ekran.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Morticia

Post 06 Feb 2012, 08:29

Da li je netko gledao Being human?
Jel' se isplati to skidati?
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Pješčana

Post 06 Feb 2012, 10:24

ja neću niš reći. cijelu prvu sezonu sam pogledala prošli tjedan :D
ombia

Post 06 Feb 2012, 10:39

Emericzy » wrote:Jučer Downtown Abbey.

Mrzim, mrzim, mrzim britanske kostimirane serije. Al' jebote, kako ih ti ljudi dobro rade, ne možeš vjerovati. I ne možeš se maknuti od ekrana kad jednom baciš pogled. Probali su i drugi raditi taj žanr, ali drek; nema tu do Engleza. Majstori su, do zadnjeg detalja.

A glumaca, kao da ih u Kini proizvode. Jedna britanska serija ima više kvalitetnih glumaca nego pola Hollywooda. Pogotovo ovakva, gdje glumaca ima valjda pedeset.
Eto a spomenuo si i moju najdrazu bezsisnu, koja je jednostavno divna.
dejzi

Post 06 Feb 2012, 11:34

Morti, ja pogledala Being human, i britansku i američku verziju. Američka je blago rečeno očajna, a i svi su ružni. :o
Britanska mi je bila dobra, druga sezona malo slabija, ali treća opet ok. Ako se dobro sjećam.
Čini mi se da smo to već komentirali tu, bliss je gledala. :misli:
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
Morticia

Post 06 Feb 2012, 11:36

Super, hvala. :top:
Sorry, nisam išla za tim da je već komentirano.
dejzi

Post 06 Feb 2012, 12:07

Ma ne, samo ti kažem da možda ima postova pisanih odmah nakon gledanja, zato kažem da je bilo. Tad je bilo friško, sad mi je već daleko.
Prva sezona i priča mi je super, kasnije su mi malo pretjerano zakenjali s vampirom.
Pogledala sam i pilot epizodu, dobro da su duha promijenili. :S
I da, gledala sam i Becoming human, ista priča samo s klincima. Nemoj ni to gledat. :o

Američka ti je napucana krvlju i efektima, seru s patetikom i točno se vidi ona amer. želja za spektaklom. Upetljali su sadržaj više sezona iz britanske i u nekim se stvarima poklapaju do detalja, a onda u jednom trenu počnu bježat od brit. samo da bi bježali, ne da bi napravili nešto bolje ili pak slijedili svoju viziju.
Britanski su efekti ponekad prekomični, ali gluma je bolja i priča je bolje formirana.
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
Emericzy

Post 06 Feb 2012, 20:54

Morticia » wrote:Nije Downtown nego Downton. :)
:rofl: :brukica:
Moram priznati da ne dijelim tvoje oduševljenje.
Nisu loši, ali ne mogu baš reći da su me prikovali uz ekran.
Ma, nisam ja oduševljen. Ne volim ništa što je pravljeno po formuli, ali jebiga, ovo je jako dobra formula i jako puno majstora se oko svega jako puno trudilo. Ne mora ti se sviđati serija (meni se, recimo, ne sviđa), a opet možeš biti zapanjen kako je dobro napravljena.
Morticia

Post 07 Feb 2012, 08:13

Emericzy » wrote: Ma, nisam ja oduševljen. Ne volim ništa što je pravljeno po formuli, ali jebiga, ovo je jako dobra formula i jako puno majstora se oko svega jako puno trudilo. Ne mora ti se sviđati serija (meni se, recimo, ne sviđa), a opet možeš biti zapanjen kako je dobro napravljena.
Da, s time se slažem.
  • Information