Što na umu, to na drumu.
Morticia » wrote:Meni je vec dva puta ove zime prevrnuo vanjski ormar. Sad ga nismo ni dizali, lezi onako kako je pao.
razmišljam izać po ovom vjetru i prevrnut ga naopako
da se riješim nedoumice
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
A zašto ga ne fiksirate?Morticia » wrote:Meni je vec dva puta ove zime prevrnuo vanjski ormar. Sad ga nismo ni dizali, lezi onako kako je pao.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
- Nikolajevna
Uspjelo me srušiti.
Osobe ispod 80 kila ne bi smjele izlaziti bez pratnje teže osobe.
Ja sam napravila grešku što sam u jednom trenu okrenula leđa pa me zahvatilo i bacilo na koljena, umjesto da hodajući bočno smanjim otpor zraka. Još jedan trik koji mi pada na pamet je podizanje ruku u laktovima čime bih stvorila svojevrstan downforce zbog razlike tlakova između gornje i donje strane podignutih ruku a što bi me bolje prikovalo za tlo.
U svakom slučaju treba razraditi taktiku.
Ja sam napravila grešku što sam u jednom trenu okrenula leđa pa me zahvatilo i bacilo na koljena, umjesto da hodajući bočno smanjim otpor zraka. Još jedan trik koji mi pada na pamet je podizanje ruku u laktovima čime bih stvorila svojevrstan downforce zbog razlike tlakova između gornje i donje strane podignutih ruku a što bi me bolje prikovalo za tlo.
- Nikolajevna
Šta sad ti cjepidlačiš? Imam ispod 80
I krvava koljena 
Pa đes ti to? Ja mislio da si iz mog sela, ali u Zagrebu ne puše tak.Nikolajevna » wrote:Uspjelo me srušiti.
I ja sam ih imala prošli tjedan. Rastepla se ko pička pred zgradom zračne luke.
P.S Uopće nemaš puno kila.
78?
Dobro dere onda
Pazi da ti se krasta ne zalijepi za hlače
- Nikolajevna
O madonna mia! Ja o buri a one o kilama.
A vrle o tome kako Zagrepčanke puše. 
Jebeni gluhi telefon.
Jebeni gluhi telefon.
Da, njizi to isto baca na koljena. Ovdje je bolja klima, čini se.Nikolajevna » wrote:O madonna mia! Ja o buri a one o kilama.A vrle o tome kako Zagrepčanke puše.
Jebeni gluhi telefon.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Ovo je jednostavno grozna, grozna vijest. Što sad? Osigurati si ugodnu starost i odustati od sadašnje veze ili riskirati i biti frustrirana aždaja u osamdesetpetoj?baja » wrote: u pravu si ti, kažu da svi dobijemo konačan broj orgazama - tko ih prije počne koristiti, dočeka starost suh k'o barut![]()
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Boli me glava.
Sad ne znam je li to zbog buđenja u 6 i po (jebo bratov mobitel), čitanja ovoga cijelo jutro (zašto se neko sranje događa svakih par dana, nije mi gušt više, ma nije nikad ni bio, mislila sam da smo/ste to prevazišli, a osjećam se nepozvano da to komentiram na pripadajućoj temi) ili zato što se bojim na što će ovo danas ličiti. Ne mogu nikako pomoći, a moram biti potpora makar slušajući. Zajebi to ako se onda i sama loše osjećam jer ne znam držati jezik za zubima.
Sad ne znam je li to zbog buđenja u 6 i po (jebo bratov mobitel), čitanja ovoga cijelo jutro (zašto se neko sranje događa svakih par dana, nije mi gušt više, ma nije nikad ni bio, mislila sam da smo/ste to prevazišli, a osjećam se nepozvano da to komentiram na pripadajućoj temi) ili zato što se bojim na što će ovo danas ličiti. Ne mogu nikako pomoći, a moram biti potpora makar slušajući. Zajebi to ako se onda i sama loše osjećam jer ne znam držati jezik za zubima.
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
-
Almost Rosey
Kako odeš u bolnicu i ne pitaš što će ti raditi? Ono, ni približno? Operacija, kakva? Biopsija? Pizda materina? Što?
I zašto je tako teško odgovoriti na jebeni mail? "Ne, hvala, nismo zainteresirani" ili "da, molim vas, dođite tad-i-tad" bi bilo sasvim dovoljno
Nervozna sam i sve je nekako turobno i još ako mi jave da prije srijede moram u Zagreb, ne znam što ću.
Trebala sam nekome ostaviti indeks za upis ocjene.
Cipele su mi se raspale
I zašto je tako teško odgovoriti na jebeni mail? "Ne, hvala, nismo zainteresirani" ili "da, molim vas, dođite tad-i-tad" bi bilo sasvim dovoljno
Nervozna sam i sve je nekako turobno i još ako mi jave da prije srijede moram u Zagreb, ne znam što ću.
Trebala sam nekome ostaviti indeks za upis ocjene.
Cipele su mi se raspale
-
Almost Rosey
E pa sad ili će sve otić do kurca ili ću ja napokon moći spavati
Trebala sam ovo napravit još davno.
Trebala sam ovo napravit još davno.
-
- Information
-