Drugi summit Nesvrstanih
ex anais » wrote:Prokleta bura. Ubila mi je doživljaj snijega. I zavija oko kuće.![]()
I žao mi mačaka. Al' šta im mogu kad su divlje.![]()
Koji odvratan dan.

Bolje nego da bura divlja, a mačke zavijaju...
Dobro, pobijedila si.Zekoslawa » wrote:Ti ne živiš na uzbrdici.
karambol wrote:
Bolje nego da bura divlja, a mačke zavijaju...![]()
Pa upravo to se i događa.
Fak! Znao sam da imam problema s razumijevanjem...No dobro, imaš čepiće za uši? Debelu dekicu ili toplo tijelo uz sebe? Sve to zbroji i imaš pozitivan rezultat. Ujutro je opet sunce na prozorčiću.
Imam buku kalorifera koja umanjuje buku bure.karambol » wrote:
Fak! Znao sam da imam problema s razumijevanjem...No dobro, imaš čepiće za uši? Debelu dekicu ili toplo tijelo uz sebe? Sve to zbroji i imaš pozitivan rezultat. Ujutro je opet sunce na prozorčiću.
Ne volim jaku buru, nema tu puno pomoći.
Možda da ipak pustiš te mačke unutra? Nikad ne znaš. Kažu da im je okus sličan kunićima...m.za » wrote:Začavlaj prozor jer će biti i gore.
Sutra navodno ovako, možda malo manje, a onda slijedi apokalipsa u petak popodneNavečer da ne spominjem
![]()
I tako sve do subote popodne
edit. govorim o buri i jako sam ozbiljna
Kako ću ga začavlat? Hermetički je zatvoren, ali nema škure.m.za » wrote:Začavlaj prozor jer će biti i gore.
Sutra navodno ovako, možda malo manje, a onda slijedi apokalipsa u petak popodneNavečer da ne spominjem
![]()
I tako sve do subote popodne
edit: govorim o buri i jako sam ozbiljna
Kod mene nema mačakakarambol » wrote:
Možda da ipak pustiš te mačke unutra? Nikad ne znaš. Kažu da im je okus sličan kunićima...
A onda ga drži, ne znam
Koj će mi to kurac
Pjevao bi i ti na da si na krovu.
Gadi mi se taj zvuk. Ozbiljno.
Neke mačke volim i neke su mi drage, ali generalno me ta živina samo asocira na kopače kontejnera koji se vole grebat
A tek to urlanje
Di je sad ...a unda.m.za » wrote: Gadi mi se taj zvuk. Ozbiljno.
Neke mačke volim i neke su mi drage, ali generalno me ta živina samo asocira na kopače kontejnera koji se vole grebat![]()
A tek to urlanje
Ne volim ih ni ja sve. Samo većinu.
Urlanje ne volim.
kad smo kod bure..u mojoj zgradi netko je ostavio vrata strojarnice lifta na vrhu otvoren i ta vrata lupaju li lupaju. i nađem broj , nazovem, prijavim, i dva dana se ništa ne događa.
i danas zovem, i tip mi se postavi veli da svaki ulaz ima svoju firmu za održavanje i da prestanem zvat..
i danas zovem, i tip mi se postavi veli da svaki ulaz ima svoju firmu za održavanje i da prestanem zvat..
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Sto je tebi, kakvo sutanje?
Naravno da ne sutam.
Jednostavno mi nisu ni lijepe ni zanimljive. Nisam do sad razvila topao, emocionalan odnos ni sa jednom mackom.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Morticia » wrote:
Nisam do sad eazvila topao, emocionalan odnos ni sa jednom mackom.
Nikad nije kasno.
-
- Information
-