Što na umu, to na drumu.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Pa zar su ga uhapsili?Vodena » wrote:Čija god. Dva tri tjedna apstinencije čine se ko godina.
More i trio.kukuriku wrote:
?
Ohoho, kvatro.ElliQuinn wrote: Definitivno. Uključujući i rašpu.
Predlažem da to obavimo na guGutanjima. Tamo me već njih nekoliko jebe.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Pa malo bubana nije puno bubana, ne razumijem. Ne razumijem ni tetku što dolazi nepozvana, ja bih je jednostavno ignorirao. Osim toga, tetka je samo na jednim vratima, a u kuću se može ući s više strana.Vodena » wrote:Ma kurac, ja sam bila malo bubana. A onda je došla tetka. I onda je morao na poslovni put. I tak....Jučer je bio umoran, a meni su se oči sklapale. Ja bi mu dala da se nisam morala micat.
![]()
Ja neću s rašpom.
znam još nekog tko na sličan način nagrađuje.Vodena » wrote:Neke strane su otključane samo na blagdane i na rošendan. Da budu slađe.
ne govorim o sebi.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Znamo, pričaš o prijateljici.
Ma onda se nista ne kaze, onda se suti i radi.
Imala sam jednoga koji je laprdao dok je radio, ispalila sam na zifce.karambol » wrote:
Ja, svejedno, volim laprdati dok radim...![]()
Ma, to zna svaki idiot. Treba znat driftat!
Vodena kupi si lateks plahtu.
VodenaVodena » wrote:Nakon dva tjedna apstinencije ne želim kroz crveno.A i čiste plahte sam stavila.
![]()
Inače njemu svejedno, crveno, zeleno, plavo, bitno da je podmazano i da služi svrsi.
razmišljam o ovom vjetru. možda je bedasto što mi je na drumu, ali razmišljam treba li skloniti stol s terase (da ga ne otpuše)? nije se dosad maknuo s mjesta,a tu živim dvije i pol godine i ovo nije prvi vjetar.
stol je veliki i ima metalne noge i plastični stol
a ja sam visoko.
jel da da ne nosi stolove vjetar?
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Ja svoj sklonila nisam, deseti mjesec je bio dosta topli, a onda je orkanska bura bacala stol cijelu noc tamo amo, ja nisam bila doma i sad ima napuklinu.Pješčana » wrote: Vodena![]()
![]()
razmišljam o ovom vjetru. možda je bedasto što mi je na drumu, ali razmišljam treba li skloniti stol s terase (da ga ne otpuše)? nije se dosad maknuo s mjesta,a tu živim dvije i pol godine i ovo nije prvi vjetar.
stol je veliki i ima metalne noge i plastični stolto jest, ono gore.
a ja sam visoko.
jel da da ne nosi stolove vjetar?
I bicikl je bacala tamo amo ista bura, zato je on sad pospremljen i moram svaki put u podrum po njega.
Itekako nosi. Orkanski vjetar zna i iščupati iz tla, gdje neće jedan nesretni stol odnijeti.
ali u Zagrebu ne puše orkanski vjetar.ex anais » wrote:
Itekako nosi. Orkanski vjetar zna i iščupati iz tla, gdje neće jedan nesretni stol odnijeti.
jel tako?
i nije ista stvar. drvo je visoko i pruža otpor, pa ga iščupa na kraju.
stol je na balkonu, zaštićen s dvije strane.
jel tako?
Pa ne bi trebao. Ali ja sam jednom se zatekla kad je puhao odvratan sjeverac i mogu reći da je gori od ijedne bure ovdje.
-
- Information
-