Mene nitko ne zlostavlja, ali da, moj poslodavac je pretpostavio da moje ambicije sežu malo predaleko, a ja sam odlučila više ne raditi za njega.faktotum » wrote:
Aha, tebi se ne sviđa (tako bar kažeš!) seksualno uznemiravanje na poslu, a meni loše poslovanje...međutim, tebi ne smeta loše poslovanje, dizanje u 6, a meni spontani seks na poslu koji nema posla sa seksualnim uznemiravanjem. pitam se, gdje ti to radiš kad te šef zlostavlja? u zaštitarskoj tvrtci? u vojsi? policiji? baušteli? jel to neka Đi Aj Đejn furka? Ono kao, štaš ti meni govorit da žene ne mogu u vojsku, kad mogu, (a zapravo je riječ o penis envy kompleksu suprotno od kastracisjkog kompleksa koji muči muškarce) još, sad kad mi emancipacija piše u jedra i podsuknjom?
jel to to?
P.S. Jesam pijan. Evo upravo pijem nano x 9 hardcore od Muscletecha poslije treninga; kaže vako na preskripciji: čuna će vam bit ogromna, al nemojte više od dvije kapisle za početak, jer će vam čuna onda bit preogromna, što nije dobro za vagine vaših dragih...laboratorijski testirano...u Birminghamu:ne zna: jel ti to išta kontaš?
Isto kao što si ti odlučio više ne raditi za te izrabljivače i zlostavljače koji te tjeraju da se budiš ujutro, a ti bi siročić spavao do devet. Svatko ima svojih problema.
I da, radim na baušteli i to nema apsolutno nikakve veze s emancipacijom. Radim kao inženjer, ne kao vozačica bagera.
Meni se čini da tvoji problemi sežu mnogo dalje od preranog buđenja, no to je samo moje mišljenje. Zanemari ga slobodno, ne čitaju mi se i dalje tvoje pijane duhovitosti.