Treba naći nešto što je gušt pa makar bilo manje aktivno. Hodanje, planinarenje i bauljanje bičikletom.
A za natjecateljski raspoložene, nešto što se boduje, to bi trebalo motivirat. Odbojka, stolni tenis, tenis, jog
Jedino tako.
Joj ja orbitrek mogu voziti i po sat i pol bez prestanka i onda mi se zavrti u glavi pa moram sići. Bitno mi je samo da imam sat i pol muzike na mp3-u i ne dosadi mi.*jezebel* » wrote:
kad god se spomene z..., dodje mi da nekoga zakoljem. iritantni su mi i pokreti i glazba. cak ni nogomet ne mrzim toliko. na trecem mjestu je capoeira.![]()
uvijek sam imala averziju prema aerobicima i teretanama. prije sam trcala, pa s*ebala tetive, pa vise nisam mogla, sad mi pase otic' na neko brdasce sa stapovima. jedino sto nekad zna biti prevelik razmak izmedju dva odlaska.
doma imam orbitrek, ali mi skuplja prasinu, iako sam u trenutku kupovine rekla da meni nece skupljati prasinu kao tamo nekima.zivcira me sto nekad jednostavno ne mogu naci modus u kojem mi ne skljoca koljeno, pogotovo ako zelim voziti 30-40, a ne pisljivih 5-10 minuta. moram se nekako cudno izvijati. jednostavno hodanje uzbrdo mi je puno draze. i zabavnije. i zdravije. za voznju orbija na tv-u mora biti nesto vraski zanimljivo.
Guvernalu? Šta nije orbitrek ono gdje ti noge i ruke idu svaka na svoju stranu?Pješčana » wrote:dobro što vi radite s tim orbitrekima?
jel možda krivo koristite? jedan vozi, jedan na guvernalu?
Ne, to je sprava za mučenje.Nikolajevna » wrote:
Guvernalu? Šta nije orbitrek ono gdje ti noge i ruke idu svaka na svoju stranu?
Ovo je u pitanju. Imam stariju sestru koja recimo kupuje odjeću na odjelu za krupne ljude. Ne znam kako bih to finije rekla.*jezebel* » wrote:eowyn, kupi skuplji, trebalo bi pomoci. ili clanove obitelji koji ga koriste prvo stavi na dijetu.
ja naprosto ne mogu vjerovat' da se nekome orbitrek moze raspasti za nekoliko mjeseci, ma koliko ga koristio. na kraju krajeva, postoje i servisi. vjerojatno je rijec o nekom klimavom uzasu za 500 kn ili o tome da ga je koristio netko pretezak za njegovu nosivost.
di ti živiš?
I ja sam, prekjučer. I jučer bi, da nije napadalo četrnajs metara snijega.
I trčiš li?Chiro » wrote:
I ja sam, prekjučer. I jučer bi, da nije napadalo četrnajs metara snijega.Još sam u dilemi bi li trčao danas, ostalo je mjestimično zaleđeno.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 1 guest