Ajd, koliko si pričala da učiš vjerujem da nešto i jesi.dejzi » wrote:Nisam.
Birtija do faksa
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Nije mnogo pisala. Zato je sve pospremila i počistila.ex anais » wrote:
Ajd, koliko si pričala da učiš vjerujem da nešto i jesi.A i nije te bilo na trkeljanju baš baš puno.
ElliQuinn » wrote: Nije mnogo pisala. Zato je sve pospremila i počistila.
Dobro, to je u pauzi. Ne ozbiljno, više puta sam ja povirila pa vidila da dejzi uči, pa rekoh odo i ja. : povodljiva:
-
Almost Rosey
Ja sam jednom na pitanje "a kad ste vi bili?" skoro blebnula "nijednom", da bih srećom na vrijeme skužila da čouk misli na kojem rokunodens » wrote:Zvuči kao da je htjela reć 'niste bili na predavanjima, što sad hoćete od mene'.
Afriko, udavih se
Čestitke, ex! 
Upravo sam shvatila da sam potencijalno napisala toliku glupost u eseju (i još je obrazlagala valjda pola strane, i to na samom početku) da će mi se žena zahvaliti na pažnji prije nego mi postavi ijedno pitanje.
A drugi, teži dio pismenog sam prošla. Koji sam ja faking baksuz
Upravo sam shvatila da sam potencijalno napisala toliku glupost u eseju (i još je obrazlagala valjda pola strane, i to na samom početku) da će mi se žena zahvaliti na pažnji prije nego mi postavi ijedno pitanje.
A drugi, teži dio pismenog sam prošla. Koji sam ja faking baksuz
pa ovaj ispit koji si prošla ti je vitar u leđa...
sad je lakše učit za druge
đest du it! :nike:
jel nike?
meg ti je glupa!!! :xlux:
Imaš pravo.AdMulica » wrote: pa ovaj ispit koji si prošla ti je vitar u leđa...
sad je lakše učit za druge
đest du it! :nike:
jel nike?
Je, Nike.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Joj, zbilja dugo nisam mijenjala avatar. A nisi ni ti.ElliQuinn » wrote:Ex, evo ti novog avatara: http://thanasis.com/store/nike2.jpg
Sjećam se. Imala si više od mene.ElliQuinn » wrote: Kad me jednom m.za potaknula da prebrojim... mislim da sam ih izmijenjala dovoljno do idućega rujna. Tad će mi prosjek pasti na jedan mjesečno.![]()
-
Almost Rosey
Prošla i drugi kolokvij
Prošla, prošla, prošla!

To znači da ne moram na opsežni usmeni ispit
Hihih, ovaj smajlić se zove rozi
Prošla, prošla, prošla!
To znači da ne moram na opsežni usmeni ispit
Čestitam i tebi!Almost Rosey » wrote:Prošla i drugi kolokvij![]()
Prošla, prošla, prošla!![]()
To znači da ne moram na opsežni usmeni ispit![]()
Ajmo sad malo o meni
Službeno sam trknuta u glavu. Tražim pjesmu koju sam neki dan našla na youtubeu (nekako je uvijek slušam u veljači, to mi je valjda najstresniji period).
Sad si vi sigurno mislite u čemu je problem.
Pa u tome da je moram imati na nekom cd-u. Dakle, yt ili novo skidanje s neta ne dolazi u obzir jer MORAM naći cd. A on je star više od 4 godine. Tad nisam ni pisala datume na cd-e.
Uz potragu naravno slušam prastare stvari koje se nađu putem.
Skratite mi muke i upucajte me.
joj, Serenita, tako ja pospremam ormare s knjigama i papirima 
na kraju dočekam večer na podu, s kilom papira na krilu, i čitam svaku pizdariju na njemu
na kraju dočekam večer na podu, s kilom papira na krilu, i čitam svaku pizdariju na njemu
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Ma i ja u tome uživam, ali za vrijeme rokova to je ravno samoubojstvu.Pješčana » wrote:joj, Serenita, tako ja pospremam ormare s knjigama i papirima
Srećom da sam shvatila koliko sam luda kad sam vidjela napisano crno na bijelo.
Ova tema stvarno funkcionira!
Kužimo seElliQuinn wrote:Potpuno te razumijem. Sve je bolje od učenja. Uvijek.![]()
-
- Information
-