Raspizdio me poso, hoću nekome nešto jebat!

Stare teme i začeci foruma
faktotum

Post 30 Jan 2012, 21:52

JPK » wrote: Pa dizati rejting firme. Kad Kerum kaže da ima komunikologa, onda to znači da je vlasnik moderne firme koja slijedi zapadne trendove. A kad iz trenda izađe PR, a uđe posjedovanje žirafe, onda će Kerum najuriti komunikologa i kupiti žirafu, pa će mu firma ostati konkurentna i na svjetskoj razini.

Panjevi se sastoje od celuloze.
A prozori od marmelada...tatatira

ali

Post 30 Jan 2012, 23:10

judolino » wrote: E sad ti nešto objasni rukometašu, a uz to i Bosancu!
Pa vic je u tome da "običnog" kruha NEMA. Obični kruh imao je čvrstu strukturu, trajao je više dana, izrađivan je od brašna, vode, soli i kvasca i prodavan je na kilograme, jebemu kru!
No dobro, negdje ga se i nađe, ali jebem ja taj pi ar i marketing kad se ja moram najebat ko Isus ne bi li kupio nekoć najbanalniji kruh!
I kakve to ima veze s onim o čemu sam ja pisala :confused:

Šta oćeš ti od mene jebote, broj mog pekara :ne zna: :rofl:

faktotum » wrote:
Diploma ekonomskog smjera za bavljenje organizacijskim komuniciranjem može proći samo u Hrvatskoj, i u sličnim, pseudokapitalističkim državicama. Otkad je to neko s ekonomije znao bolje komunicirati s javnošću od nekog s diplomom komunikacijskih zanosti. Kada se komunikolozi umesto ekonomista budu bavili budžetom, tada ću slobodno dozvoliti i da se ekonomisti bave internom i eksternom, organizacijskom komunikacijom. Goebels je sigurno imao diplomu ekonomskog smijera (firma: Drittes Reich). I Henry Kissinger (diplomacija u sprezi sa spinovanjem i PR-om). I Walter Lippmann. I William Randolph Hearst. Sigurno. A Maynard Keynes je na čelu američke politike fabricirao istinu o ratu u Vijetnamu, kako bi se invazija prikazala kao "obrana nacionalnih interesa". Ne, dragi moj Mirza, to je prava Džobma što pišeš. *A simpatičan je dečko pravo* :ne zna:
Na nečiju konstataciju da je komunikolog besperspektivan Niškoristi čije usluge nikome neće faliti, ti si rekao da je dapače traženo zanimanje i kao primjer/dokaz si dao nedavni oglas za super posao u Mileniju.
A u Mileniju nisu tražili KOMUNIKOLOGA niti jednom rječju, a kamoli diplomom.
Dakle, otpao ti je jedini argument da je komunikolog biti dobro :D
faktotum

Post 30 Jan 2012, 23:23

Éowyn » wrote:
Pa ono, post je malo nepovezan. Za početak nije mi jasno što su tebi konkretno radni kolege skrivili osim što su 'poslušnici' i smatraš ih manje vrijednim osobama od sebe.
Što je to pretjerana i nepotrebna disciplina? Ja se bez budlice ne mogu probuditi prije 2 popodne, ali mi ne pada na pamet očekivati da se svi prilagode meni i mom bioritmu. Fiksno radno vrijeme definitivno ne spada u pretjeranu i nepotrebnu disciplinu.
Dala bih ti jedan savjet - idi ranije spavati pa nećeš imati manjak sati spavanja.
Kancelarija? Pa ono, ja nisam htjela raditi u kancelariji pa sam pazila koje ću zanimanje odabrati (iako sam pola radnog vremena u uredu, pola na terenu). Što si točno očekivao gdje ćeš raditi?

Inertnost? Čija točno?

Ekskomunikacija svih članova jednih od drugih... :misli: Ne znam što si time htio reći.

Zabranjenost kretanja? Pa ako si na poslu i imaš svoje radno vrijeme i za taj si posao plaćen, gdje bi se ti i zašto kretao ako svoj posao obavljaš u uredu?

Ako sam dobro razumjela, tebi je užasna trauma bila to što moraš raditi u uredu s hrpom inferiornih ljudi, moraš se buditi kad ti nije vrijeme i ne smiješ odšetati do kioska da si kupiš cigarete kad ti padne na pamet?

I još mi je nejasno zašto ti je toliko teško vidjeti razliku između John Malkovicha i dubrovačkog gradonačelnika? John Malkovich je mogao doći na prijem i u ronilačkom odjelu jer on, za razliku od dubrovačkog gradonačelnika, nije službena osoba i nije na službenoj dužnosti.
Meni radne kolege nisu ništa skrivili, nego su podređeni radnom kodu koji meni, kao sportašu, ne odgovara. Ne smatram ih manje vrijednim, nego našu suradnju smatram zakonom nespojivih posuda.

Pretjerna i nepotrebna disciplina je kada se uprava firme boji da će se ne tretiranjem ljudi kao stoke, ovi nužno izroditi u anarhiste (koji će zapaliti crkvu), ili hedoniste koji će orgijati u grčko-rimskom slobodnom stilu, na svako odsustvo direktorske palice koja trenira strogoću.

Ekskomunikacija-dvosmjerna, višesmjerna: nitko ni s kim ne priča.

Bioritam: Delayed sleep phase disorder http://en.wikipedia.org/wiki/Delayed_sl ... e_disorder.

John Malkovic versus gradonaćelnik: to si u pravu, ali ciljao sam na nešto drugo...
ali

Post 30 Jan 2012, 23:50

..a unda » wrote: ..niski koeficijent elasticnosti. :kava:
Eeeheeej :cheer:

Elastičnosti čega :ne zna:
faktotum

Post 31 Jan 2012, 00:41

JPK » wrote: Uopće ne govorim o našoj međusobnoj komunikaciji, nego o tvom prvom postu iz kojeg se da iščitati ono što sam napisao. Simptomatična je i ova tvoja reakcija, jer očito misliš da bi ti netko mogao to napisati samo ako je osobno pogođen, a ni ne kužiš s kakvim prijezirom u prvom postu govoriš o svemu oko sebe, istodobno uzdižući sebe i zamjerajući svijetu što ne cijeni tvoju veličinu.

e baš, ipak se industrija zasniva na tehnologiji i proizvodima, a ne na nekome tko piše priopćenja za javnost i organizira publicity evente.

http://hjp.srce.hr/index.php?show=searc ... d=narcizam
Meni se čini da si jedini narcis, ovdje - ti. Jer ono što vidiš u meni zapravo su tvoje potisnute osobine koje ne podnosiš. Jasno je da moj uvodni post nije primjer narcisizma već iskreno, i otvopreno ispoljavanje frutracija pred očima foruma. Ako je to tebi narcisizam onda dobro, izvoli. Slobodno me smatraj narcisom.

Tvoje uprošćavanje PR-a i komunikacijskih znanosti na public evente i pisanje priopćenja govori samo o tome koliko si neinformiran. I apriori snishodljiv. A to je simptom narcisizma.

Vidim, 'narcisizam' je postao okljaštren uvoženjem 'narcizma; prava jezična eugenika od strane HJP-a. Ja nikad nisam čuo za nekakav 'narc', ili narcizam, poznati su mi samo narcis i narcisizam.
faktotum

Post 31 Jan 2012, 00:52

Ze. » wrote:Čisto da ti bude lakše, bijah i ja takav nekoć, u nekim nježnijim godinicama (zato sam te i pitao za tvoje).

Get real. A programiranje ti ne savjetujem. To je štancanje repetitivnog koda u podrumu bez prozora (čast izuzecima). :D
Jooj, al' mene to tak zanima. Volio bih da me netko nauči. Znam otprilike koje jezike moram savladati za po0četak. Ali, Brte, programiranje se dobro plaća; iako mi je mrežna admministracija ipak privlačnija. Pliz, ako možeš, pomagaj što. :D

Ovo 'štancanje repetitivnog koda' upravo zvuči zanimljivo.
Ze.

Post 31 Jan 2012, 08:06

faktotum » wrote:
Jooj, al' mene to tak zanima. Volio bih da me netko nauči. Znam otprilike koje jezike moram savladati za po0četak. Ali, Brte, programiranje se dobro plaća; iako mi je mrežna admministracija ipak privlačnija. Pliz, ako možeš, pomagaj što. :D

Ovo 'štancanje repetitivnog koda' upravo zvuči zanimljivo.
U redu. Reci - imaš nekakve preference što bi htio programirati - web stranice i servise ili poslovne aplikacije (uglavnom se to kod nas na to svodi)? Probat ću te uputiti u pravom smjeru. :D
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 31 Jan 2012, 08:32

Jel ja to njušim nekaki sarkasizam na temi? Nije lako biti jezični nacisist...
JPK

Post 31 Jan 2012, 08:35

faktotum » wrote:
Vidim, 'narcisizam' je postao okljaštren uvoženjem 'narcizma; prava jezična eugenika od strane HJP-a. Ja nikad nisam čuo za nekakav 'narc', ili narcizam, poznati su mi samo narcis i narcisizam.
Jesi li razmišljao o tome da se umjesto kao komunikolog zaposliš kao redoviti profesor kroatistike na filozofskom fakultetu?
Biti i mniti svemiropolisno
Beta ženka

Post 31 Jan 2012, 10:04

JPK » wrote: Jesi li razmišljao o tome da se umjesto kao komunikolog zaposliš kao redoviti profesor kroatistike na filozofskom fakultetu?
:rofl: :S
Jest da si to ti, ali za ovo ti moram dati es. :rofl:
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Éowyn

Post 31 Jan 2012, 11:00

faktotum » wrote:
Meni radne kolege nisu ništa skrivili, nego su podređeni radnom kodu koji meni, kao sportašu, ne odgovara. Ne smatram ih manje vrijednim, nego našu suradnju smatram zakonom nespojivih posuda.

Pretjerna i nepotrebna disciplina je kada se uprava firme boji da će se ne tretiranjem ljudi kao stoke, ovi nužno izroditi u anarhiste (koji će zapaliti crkvu), ili hedoniste koji će orgijati u grčko-rimskom slobodnom stilu, na svako odsustvo direktorske palice koja trenira strogoću.

Ekskomunikacija-dvosmjerna, višesmjerna: nitko ni s kim ne priča.

Bioritam: Delayed sleep phase disorder http://en.wikipedia.org/wiki/Delayed_sl ... e_disorder.

John Malkovic versus gradonaćelnik: to si u pravu, ali ciljao sam na nešto drugo...

Kakav tebi radni kod uopće odgovara? Radno vrijeme od 10, jer se budiš u 9. Trebaju li se po tvom mišljenju kolege koji se bude u 6 prilagoditi tebi i tvom bioritmu pa sjediti na kavi i čekati do 10? Ili još bolje, da ja radim s vama, da li bi se želio prilagoditi mom bioritmu i raditi od 4 popodne jer se ja budim u dva, a imam se i potrebu i šminkati za posao sat vremena, a i pogledati sapunicu ujutro. Sigurna sam da nitko ne bi mislio da sam glupa kokoš, već da sma vojnik slobode :D

Znam ja što je bioritam, no ne očekujem da se svemir vrti oko mene. Da sam birala karijeru u skladu sa svojim bioritmom, bila bih pekarica.

Mene baš zanima što ti znači tretiranje ljudi kao stoke? Da li se na poslu netko izderavao na tebe, da li ti je zadavao više zadataka nego što ih možeš napraviti? Da li te netko vrijeđao, omalovažavao ili išta slično? Ili su jednostavno očekivali da dolaziš na posao u točno određeno vrijeme i budeš na svom radnom mjestu?
Desire makes slaves out of kings.
ombia

Post 31 Jan 2012, 12:00

Ko sto rekoh za neke nije corporate world. No i kao privatnik zaradjivati novce je krvavo.
faktotum

Post 31 Jan 2012, 13:20

Éowyn » wrote:

Kakav tebi radni kod uopće odgovara? Radno vrijeme od 10, jer se budiš u 9. Trebaju li se po tvom mišljenju kolege koji se bude u 6 prilagoditi tebi i tvom bioritmu pa sjediti na kavi i čekati do 10? Ili još bolje, da ja radim s vama, da li bi se želio prilagoditi mom bioritmu i raditi od 4 popodne jer se ja budim u dva, a imam se i potrebu i šminkati za posao sat vremena, a i pogledati sapunicu ujutro. Sigurna sam da nitko ne bi mislio da sam glupa kokoš, već da sma vojnik slobode :D

Znam ja što je bioritam, no ne očekujem da se svemir vrti oko mene. Da sam birala karijeru u skladu sa svojim bioritmom, bila bih pekarica.

Mene baš zanima što ti znači tretiranje ljudi kao stoke? Da li se na poslu netko izderavao na tebe, da li ti je zadavao više zadataka nego što ih možeš napraviti? Da li te netko vrijeđao, omalovažavao ili išta slično? Ili su jednostavno očekivali da dolaziš na posao u točno određeno vrijeme i budeš na svom radnom mjestu?
Meni odgovara radni kod da ti raskopčam bluzu i skinem šeširić. Dok pušiš cigaretu, a ja ti boravim, u međunožju. Na volonterskom, ili probnom radu. Možda ostanem i za stalno. Sviđa li se tebi taj radni kod? :ne zna: Mnogo je opušteniji od konformizma koji zagovaraš. ;)
faktotum

Post 31 Jan 2012, 13:29

m.za » wrote: I kakve to ima veze s onim o čemu sam ja pisala :confused:

Šta oćeš ti od mene jebote, broj mog pekara :ne zna: :rofl:

Na nečiju konstataciju da je komunikolog besperspektivan Niškoristi čije usluge nikome neće faliti, ti si rekao da je dapače traženo zanimanje i kao primjer/dokaz si dao nedavni oglas za super posao u Mileniju.
A u Mileniju nisu tražili KOMUNIKOLOGA niti jednom rječju, a kamoli diplomom.
Dakle, otpao ti je jedini argument da je komunikolog biti dobro :D
Ćerce, komunikolog, PR, se neukom hrvatskom radnom tržištu nametne kao netko ko je sposobniji za obavljanje dužnosti PR-a od nekog tamo ekonomista. Uostalom, zabole mene qurac za opatijski hotel Milenij, i za PR službovanje; (to je onako, samo diploma usput, nek se nađe) jesam reko da njamga privatluk. :ne zna:
faktotum

Post 31 Jan 2012, 13:32

JPK » wrote: Jesi li razmišljao o tome da se umjesto kao komunikolog zaposliš kao redoviti profesor kroatistike na filozofskom fakultetu?
Ne privlaći me akademija. Volijo bi bit profesionalni jebač. vidiš da mi ide dobro. Evo, tebe jebem u glavu već par stranica
faktotum

Post 31 Jan 2012, 14:05

Ze. » wrote:
U redu. Reci - imaš nekakve preference što bi htio programirati - web stranice i servise ili poslovne aplikacije (uglavnom se to kod nas na to svodi)? Probat ću te uputiti u pravom smjeru. :D
od čega ima više para :D
Ze.

Post 31 Jan 2012, 14:19

faktotum » wrote:
od čega ima više para :D
U webu, valjda. Nisam već dulje u toj branši. :ne zna: Lakše ćeš iskemijat rad kod kuće.
faktotum

Post 31 Jan 2012, 14:47

Ze. » wrote:
U webu, valjda. Nisam već dulje u toj branši. :ne zna: Lakše ćeš iskemijat rad kod kuće.
A zašto u webu? Mislio sam da su jače pare kad izbaciš neki patent; softversku aplikaciju? :misli: Jebeš ga, zanimljivo mi je i to održavanje očvrsja; al tu nea para... .ne zna:
Ze.

Post 31 Jan 2012, 15:06

faktotum » wrote:
A zašto u webu? Mislio sam da su jače pare kad izbaciš neki patent; softversku aplikaciju? :misli: Jebeš ga, zanimljivo mi je i to održavanje očvrsja; al tu nea para... .ne zna:
Zato što se podosta aplikacija prebacuje na web sučelje i takve su aplikacije u startu distribuirane.
Što se patenta i izuma tiče, samo daj ... ako nađeš nešto što patentirano ili već napravljeno nije.
faktotum

Post 31 Jan 2012, 15:22

Ze. » wrote:
Zato što se podosta aplikacija prebacuje na web sučelje i takve su aplikacije u startu distribuirane.
Što se patenta i izuma tiče, samo daj ... ako nađeš nešto što patentirano ili već napravljeno nije.
Aha, aha. Hvala čovječe. :D Vidis se da znaš. Davaj vamo neki materijal za početnike (programske jezike i ostalo), dobro će mi doć; a mogao bih i ja tebi, ako od ovoga nešto ispadne. ;) Ništa ne obećavam. U svakom slučaju, veliko hvala!
Morticia

Post 31 Jan 2012, 15:24

:rofl: :rofl: :rofl:

Jebote, biću bogata!!! :lux: :lux: :lux:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
ali

Post 31 Jan 2012, 20:40

Morticia » wrote::rofl: :rofl: :rofl:

Jebote, biću bogata!!! :lux: :lux: :lux:
Pobjeć ćeš s Faktotumom u hrvatski raj privatnog poduzetništva :misli:

Ili?

:rofl:
faktotum

Post 31 Jan 2012, 20:59

Faktotum će je jebat', a ona će mu bit privatna sekretarica.

a mogla bi i ti dobit po džombi, ako poželiš dignuti rejting hrvatskog poduzetništva. bio bi to pravi trism.
Éowyn

Post 31 Jan 2012, 22:00

faktotum » wrote:
Meni odgovara radni kod da ti raskopčam bluzu i skinem šeširić. Dok pušiš cigaretu, a ja ti boravim, u međunožju. Na volonterskom, ili probnom radu. Možda ostanem i za stalno. Sviđa li se tebi taj radni kod? :ne zna: Mnogo je opušteniji od konformizma koji zagovaraš. ;)
E vidiš, moj uskoro bivši poslodavac je imao slične ideje i ne, ne sviđa mi se taj radni kod. Ja sam zato odabrala biti nezaposlena (kad mi istekne ugovor), a ne zato jer se moram buditi u 6 i jer se od mene očekuje da budem na svom radnom mjestu.
Uostalom, moj posao je u potpunosti drugačiji od tvoga i ja sam odgovorna za tuđe živote i imovinu i ne mogu niti sebi niti svojim kolegama dopustiti preveliku ležernost.

P.S. Jesi li opet pijan?
Desire makes slaves out of kings.
faktotum

Post 31 Jan 2012, 23:11

Éowyn » wrote:
E vidiš, moj uskoro bivši poslodavac je imao slične ideje i ne, ne sviđa mi se taj radni kod. Ja sam zato odabrala biti nezaposlena (kad mi istekne ugovor), a ne zato jer se moram buditi u 6 i jer se od mene očekuje da budem na svom radnom mjestu.
Uostalom, moj posao je u potpunosti drugačiji od tvoga i ja sam odgovorna za tuđe živote i imovinu i ne mogu niti sebi niti svojim kolegama dopustiti preveliku ležernost.

P.S. Jesi li opet pijan?
Aha, tebi se ne sviđa (tako bar kažeš! :misli:) seksualno uznemiravanje na poslu, a meni loše poslovanje...međutim, tebi ne smeta loše poslovanje, dizanje u 6, a meni spontani seks na poslu koji nema posla sa seksualnim uznemiravanjem. pitam se, gdje ti to radiš kad te šef zlostavlja? u zaštitarskoj tvrtci? u vojsi? policiji? baušteli? jel to neka Đi Aj Đejn furka? Ono kao, štaš ti meni govorit da žene ne mogu u vojsku, kad mogu, (a zapravo je riječ o penis envy kompleksu suprotno od kastracisjkog kompleksa koji muči muškarce) još, sad kad mi emancipacija piše u jedra i podsuknjom? :ne zna: jel to to?

P.S. Jesam pijan. Evo upravo pijem nano x 9 hardcore od Muscletecha poslije treninga; kaže vako na preskripciji: čuna će vam bit ogromna, al nemojte više od dvije kapisle za početak, jer će vam čuna onda bit preogromna, što nije dobro za vagine vaših dragih...laboratorijski testirano...u Birminghamu:ne zna: jel ti to išta kontaš? :ne zna:
  • Information