Koliko su vam bivši slični?
I dobro je da raste dovoljno brzo prije nego zaboraviš sebe u tim nekim godinama, ak me kužišVodena » wrote:Šta je tu je, aisling, povijest se ne mijenja. Ok je, samo mi kćer prebrzo raste, ak me kužiš?
Kupi joj kondome, objasni joj što misliš da je tebi netko trebao objasnit i tješi je kad dođe plakat
Happy Easter!
jebala te širilica.Gazda » wrote: Ћале се зове Црђан, ми смо ти фина породица. А на крсној слави ми дадоше име Лазар.
Оћеш да се играмо Водене? :миг:
mislim, uspjela sam pročitat da ti ćale ima šudno ime, ali ne volim se umarati prije igre.
što se tiče predloženih pravila, ja ti baš ne volim pušit.
mogu , nekad, ako se baš osjećam jako zahvalno.
problem je što sam načelno prilično nezahvalna osoba.
Nek(v)arljiva.
Errrmm, mislila sam na to koliko su vam slični međusobno, ono kad uzmeš jednu bivšu, pa drugu, pa koliko su one slične jedna drugoj.Lastan » wrote: Bivša mi je u mnogočemu sličnija od sadašnje. Glazba. Filmovi. Knjige. Hrana. Borilačke vještine.Čak i imena za djecu.
No sve to, eto, ne znači previše kad postoje dublje razlike.
Happy Easter!
Moja kolegica ne puši mužu jer se on onda osjeća kao da ju iskorištava.
Moj mamlaz pak voli da iskorištava svoju ženu i nema mjere u tome. Ponekad mislim da je neodgojen.
Aisling, kupit će joj mama, kad dođe vrijeme, jel tajo baš i ne voli kondome. Ni kupovat ni stavljat.
Moj mamlaz pak voli da iskorištava svoju ženu i nema mjere u tome. Ponekad mislim da je neodgojen.
Aisling, kupit će joj mama, kad dođe vrijeme, jel tajo baš i ne voli kondome. Ni kupovat ni stavljat.
Da si bre ikakav srbin, ne bi tako lako odusto.Gazda » wrote: У, бре, тачно. Смара ме ова чудна тастатура са латиничним знаковима, маму им ватиканску.
Кукурику, много си незахвална. Боље да се ја јавим Воденој.
Водена, ајмо се играти Водене. :миг:
Nek(v)arljiva.
Ма јел мени то моја кока љубоморна на свог петла? :грли:
Водена, шалји слику кошнице, можда буде меда и за тебе. :церек:
Mislim da je koncept zanimljiv, ali potpuno promašen. Lišio se naime svega što je rođeno iza osamdesete, one ne znaju ćirilicu...a unda » wrote:![]()
ovo jos nisam video..sori..vidio da neko nekog bari na cirilicu. ufff, kinkiiii, bre..![]()
![]()
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
-
- Information
-