Komentari na rad foruma
Isuse. Odgrizni mi i glavu sad jel sam pitala. Ovo postaje sve ruznije.
Do te mjere da me pitaju sad jesmo li se mi igdje zakacili, ne ne pitaju na temi ne usude se.
A nismo.
Tim vise mi je ton kojim mi se sad obracas cudan.
Ko sto rekoh necu vise pitati. Svak je veceras nesto naucio. Najvise oni koji su citali sa strane i vidjeli kamo ovo vodi.
Do te mjere da me pitaju sad jesmo li se mi igdje zakacili, ne ne pitaju na temi ne usude se.
A nismo.
Tim vise mi je ton kojim mi se sad obracas cudan.
Ko sto rekoh necu vise pitati. Svak je veceras nesto naucio. Najvise oni koji su citali sa strane i vidjeli kamo ovo vodi.
- Beta ženka
Pa... bit će zeznuto odvući korisnike na treći forum, ali ne i nemoguće ako već do toga bude moralo doći... Kao što smo se selili na ovaj. 
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Dooobro, point taken.Hekatonhir » wrote:Zabavljam se, oprosti. Nastojim se opustiti. Jer je posve moguće da temu čitam u krivom raspoloženju.
Ne valja čupat kliještima iz rana na kojih je sol već trljana.
Il tako nekako.
Bit će bolje s nervozom, nadam se.
Zapali koju, eve ja odoh.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 861 times
- Been thanked: 1651 times
Ombia, što ti nije jasno? Imali smo temu koja je bila otvorena i više nego što je trebalo - danima na njoj nitko nije glasovao, a i postova je bilo malo. Govorim o novima, je li.
Rezultat je bio očit, i samo je proveden. Što je tu "jadno", za boga miloga?
Ombia, što ti nije jasno? Imali smo temu koja je bila otvorena i više nego što je trebalo - danima na njoj nitko nije glasovao, a i postova je bilo malo. Govorim o novima, je li.
Potpisi su za budale.
Zelim i ovo napisati. Hek niti tebi niti forumu ne zelim ikakvo zlo. Ikakvo.
Ne sjecam se da sam nesto posebno kritizirala ista od to dvoje. Ponavljam ne da ne zelim zlo nego sam zvala ljude da se druze ovdje. A jesam budala.
Jesi ti ovime ohrabrio ljude da ista pitaju kad imaju pitanja? Ne. Pametni nece pitati da ne bi prosli ovo sto sam ja sad.
Pa koji kuki ce onda ova tema? Da glumimo kvazi demokraciju.
Dejzi mi je dala odgovor i to je to i tvoj prvi post veceras i svi ostali su bili suvisni.
Ne sjecam se da sam nesto posebno kritizirala ista od to dvoje. Ponavljam ne da ne zelim zlo nego sam zvala ljude da se druze ovdje. A jesam budala.
Jesi ti ovime ohrabrio ljude da ista pitaju kad imaju pitanja? Ne. Pametni nece pitati da ne bi prosli ovo sto sam ja sad.
Dejzi mi je dala odgovor i to je to i tvoj prvi post veceras i svi ostali su bili suvisni.
- Stitch
- Head Honcho
Ti ga uvijek možeš dobiti.Jade » wrote:Ombia, još samo zapitaj ElliQuinn kako funkcionira edit opcija i eto tebe u permabanu.
Dramatiziraš. Demokracija je kad ljudi glasaju 19:12 za ukidanje OSO-a. A nije demokracija kad netko iz te manjine poslije prigovara.ombia wrote:Zelim i ovo napisati. Hek niti tebi niti forumu ne zelim ikakvo zlo. Ikakvo.
Ne sjecam se da sam nesto posebno kritizirala ista od to dvoje. Ponavljam ne da ne zelim zlo nego sam zvala ljude da se druze ovdje. A jesam budala.![]()
Pitam opet, što ti iz cijelog slučaja nije jasno? I što ti je iz onoga što si vidjela na Moderatorskom nerazumljivo?
Potpisi su za budale.
Gledaj pitala sam na tad otvorenoj temi. Eli je rekla da se strpim, tako nesto, ne sjecam se tocne formulacije. Strpili se mi svi jel da?Hekatonhir » wrote:Beta, samo izvoli.
Najednom OSO-a nema, teme razbacane da nista nisam mogla naci
Dakle strpila sam se da bih docekala sta? Nula komunikacije.
I na to sve pitam na odgovarajucoj temi JEDNIM postom jel se trepa jos strpiti?
I dobijem od tebe sto vec dobijem.
Da ponovim, jadna je takva komunikacija i politka foruma. Toliko. Zivio ti meni.
Tvoj zadnji post pokazuje da pisem uzalud, al bas ono uzalud.
- Stitch
- Head Honcho
Gledaj pitala sam na tad otvorenoj temi. Eli je rekla da se strpim, tako nesto, ne sjecam se tocne formulacije. Strpili se mi svi jel da?![]()
Najednom OSO-a nema, teme razbacane da nista nisam mogla naci, ona tema gdje se o OSO-u raspravljalo - nema.
Dakle strpila sam se da bih docekala sta? Nula komunikacije.
I na to sve pitam na odgovarajucoj temi JEDNIM postom jel se trepa jos strpiti?
I dobijem od tebe sto vec dobijem.
Da ponovim, jadna je takva komunikacija i politka foruma. Toliko. Zivio ti meni.
Tvoj zadnji post pokazuje da pisem uzalud, al bas ono uzalud.
Pa objašnjavalo se sinoć na Moderatorskom, nisi to vidjela? Već sam te nekoliko puta pitao za to. A nije baš da se ovdje toliko piše.
Ispričavam se, ali doista mi se ne da objašnjavati dvaput jedno te isto. Tema je "nestala" jer je prebačena na poseban podforum. Zove se Arhiv. Nijedan post nije izgubljen. I ništa se neće brisati.
Potpisi su za budale.
A ovaj, kakve to veze ima i s čim? Što, Zekoslava je pizda, to si htio reći? A otkad sam ja mjerilo i za što? Je, ja sam pizda i zato sam se pokupila, ti pak ne moraš biti pizda. I drugo, ja sam se pokupila jer meni smeta nešto, jer mene nešto tišti ili boli, nisam nikoga zbog toga javno prozvala. Kritika je legitimna i moja reakcija na nju može biti samo moj problem, ne čini je moja reakcija ovakvom ili onakvom.Hekatonhir » wrote:
Mah, ostavi se toga, u krivu si. Otišla si nakon dva tjedna supermoderiranja. I, što se mene tiče, super moderiranja. Ne govori mi o reakcijama na uvrede i emocijama, nemaš na to pravo.
E pa onda ste, brate mili, mogli još jednom porazgovarati na PM. Otkud da mi znamo zašto tebe čudi i smeta njezina retorika? Ono što mi vidimo, to je da korisnik postavlja pitanje, a vlasnik otresito odgovara. Nepotrebno i ružno. I ne, ne znamo pozadinu, niti nas zanima, a ti moraš imati to na umu prije svojih javnih istupa.Ja sam toga korisnika, provjerljivo, štitio. Nisam dopuštao da je nazivaju trolom, nisam bio za to da je prozivaju, zajebavaju - ukratko, da joj na bilo koji način štete. Bio sam vrlo korektan. Jer je, u krajnjoj liniji, i ona bila korektna. Uostalom, neka ti sama kaže koliko smo PM-ova izmijenili.
Iz te perspektive, malo mi je njezina današnja retorika... čudna.
- Stitch
- Head Honcho
Nisam htio reći da si pizda, što ti je? Što vam je svima, uostalom? 
Dovoljno me dobro i dugo poznaješ - ako ti što imam reći, reći ću to otvoreno. Uvijek sam tako činio. Ne igram se s pisanjem između redaka. Iako je to ovdje vrlo popularno.
Dovoljno me dobro i dugo poznaješ - ako ti što imam reći, reći ću to otvoreno. Uvijek sam tako činio. Ne igram se s pisanjem između redaka. Iako je to ovdje vrlo popularno.
Potpisi su za budale.
Ovaj, samo da velim da pozadine nema.
Hek i ja smo dosad normalno komunicirali na temi i na pm (to bi bila ta pozadina), pise i on.
Samim time mi je bilo logicno da moj post ne shvati odmah potpuno zlonamjernim i forum-rusilackim.
Jer nisam osoba koja napada bilo njega bilo forum bilo trojstvo na regularnoj bazi.
Od mene vise ovakvih upita dobiti neces. Obecano.
Hek i ja smo dosad normalno komunicirali na temi i na pm (to bi bila ta pozadina), pise i on.
Samim time mi je bilo logicno da moj post ne shvati odmah potpuno zlonamjernim i forum-rusilackim.
Jer nisam osoba koja napada bilo njega bilo forum bilo trojstvo na regularnoj bazi.
Od mene vise ovakvih upita dobiti neces. Obecano.
- Stitch
- Head Honcho
Ama pitaj, ništa ne obećavaj. Samo budi nježnija. Pa ću i ja biti nježan. 
Potpisi su za budale.
Ovo je otprilike peti put da krećem odgovarati i da brišem postHekatonhir » wrote:Što vam je svima, uostalom?![]()
Onda se vratim na početnu i da ću se odlogirat jer nema smisla, al ne mogu, jbg.
Nije ti ni malo čudno bilo napisati ovu gore rečenicu? Onako, kad si stavio upitnik, nije ti ni jedan odgovor pao na pamet? Ponašaš se prema ljudima ovdje ko prema budalama, i to u situacijama kad ne budale. Malo po malo tako nalijećeš na jednog, na drugog, malo po malo ljudi na to reagiraju, malo po malo ljudi zbog toga pizde, malo po malo ima sve manje ljudi.
Ili si (da, baš sebi, jer za nikog drugog ovo ne radiš) brzo dovedi one nove članove s tamo nekog portala, ili se saberi jer uskoro nećeš imati koga šamarati ovdje.
Napravio si cijeli niz glupih poteza. Kad već pričamo u redovima, a ne između njih. Išamario si cijeli niz ljudi ovdje od kojih je teško da su baš svi zaslužili takav tretman. Vlasništvo te sjebalo, postao si Mujo koji juri zatvorenih očiju autocestom naravno u krivom smjeru i dere se na sve ove budale koje idu drugačije od njega. Nije pitanje tko ti je do sad podletio, pitanje je samo vremena kad će ti pod kotače podletjeti i oni koji još nisu. Samo nek pomisle nešto što i ti nisi pomislio.
Pitao si, ovo je odgovor na gornje pitanje.
Happy Easter!
- Stitch
- Head Honcho
Hvala ti na trudu. Pretpostavljam da biste ti i Lord bolje vodili stvari? E pa, pomiri se s tim da ih ne vodite. I da nikad nećete.
Potpisi su za budale.
Hekatonhir » wrote:Hvala ti na trudu. Pretpostavljam da biste ti i Lord bolje vodili stvari? E pa, pomiri se s tim da ih ne vodite. I da nikad nećete.
sta radis?
nekako ne mogu / ne zelim vjerovat da nisi svjestan da ovakvim tonom,nacinom ne-komunikacije si TI taj koji uskoro nece vise imat ama bas nista za vodit.
Hard to explain to someone who has no clue. It's a daily struggle being in pain or feeling sick on the inside while you look fine on the outside
Drugim riječima, iz mene progovara zavist i jal?Hekatonhir » wrote:Hvala ti na trudu. Pretpostavljam da biste ti i Lord bolje vodili stvari? E pa, pomiri se s tim da ih ne vodite. I da nikad nećete.
Jebote
Smiješan si.
Happy Easter!
Isusebože!Hekatonhir » wrote:Hvala ti na trudu. Pretpostavljam da biste ti i Lord bolje vodili stvari? E pa, pomiri se s tim da ih ne vodite. I da nikad nećete.
Pa nije SVAKOM članu koji postavi neko pitanje stalo do upravljanja TVOJIM forumom, shvati to.
- Stitch
- Head Honcho
Neću te prozivati, neću te optužiti ni za što. Ljubazan si, nema razloga da prema tebi budem neljubazan. Nisi zajedljiv, nema razloga da ja budem zajedljiv. Ne vrijeđaš, nema razloga da ja vrijeđam tebe. Sve je recipročno.Secre@Me » wrote:
po cijenu bana,kartona,prozivanja padobransta i sta sve ne....ne mogu ne reagirat..
sta radis?
nekako ne mogu / ne zelim vjerovat da nisi svjestan da ovakvim tonom,nacinom ne-komunikacije si TI taj koji uskoro nece vise imat ama bas nista za vodit.
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Ne, ali misliš da će tvoja desetodnevna apstinencija nešto značiti. Aisling je povrijeđena, uvrijeđena pa ne piše.
Koga briga.
Potpisi su za budale.
nisam ljubazNAHekatonhir » wrote:
Neću te prozivati, neću te optužiti ni za što. Ljubazan si, nema razloga da prema tebi budem neljubazan. Nisi zajedljiv, nema razloga da ja budem zajedljiv. Ne vrijeđaš, nema razloga da ja vrijeđam tebe. Sve je recipročno.
pokusavam bit pristojNA,ali stavrno ne razumijem,uz najbolju volju sta radis?
Hard to explain to someone who has no clue. It's a daily struggle being in pain or feeling sick on the inside while you look fine on the outside
Ti ćeš mi reći što ja mislim? Joj daj molim te. Saberi se.Hekatonhir » wrote:
Ne, ali misliš da će tvoja desetodnevna apstinencija nešto značiti. Aisling je povrijeđena, uvrijeđena pa ne piše.
Koga briga.
Happy Easter!
Zbogom, Elli, nedostajat ćeš nam.Hekatonhir » wrote:
A ne. To zaboravi. Korisnici koji me žele jebati slobodno neka potraže drugi forum.
Možeš me citirati.
Skinheadsi, takav si!
-
- Information
-