Komentari na rad foruma

Stare teme i začeci foruma
Chiro

Post 21 Jan 2012, 22:56

Vjerojatno je nešto do mojih internet settingsa, malo ću pročeprkati. Hvala.

Skinheadsi, takav si!
A.P.
Cactus

Post 22 Jan 2012, 00:33

Chiro » wrote:Bok s računala.
Samsung I5800, koristim browser. Učitava mi stranicu po nekoliko minuta, a na kraju je 50:50 oćel´ otvoriti ili ne. Podsjeća na popularni 503. <3
Taj i ja imam, sve funkcionira :ne zna:
Tea Tree

Post 28 Jan 2012, 23:52

Mislim da tražilica ne radi. Htjela sam vidjeti jesam li već stavljala nešto na Glazbu da ne stavim ponovno isto pa mi izbaci ovakvu poruku:
No posts were found because the word front is not contained in any post.

Front sam upisala jer znam da sam stavljala Front Line Assembly, ali tražilica ne skuži.
Pa eto, zovite mehaničara. :D
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 29 Jan 2012, 00:34

Zanimljivo, tražilica nalazi Front u ovom tvom postu, ali na Glazbi ga nema. Idem tući programere.
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
Tea Tree

Post 29 Jan 2012, 00:38

E, sad sam probala Laibach i nalazi u nekom postu od prošle noći :D , ali ništa od ranije.
I probala sam Sven, kao Sven Vath i nađe post od prije sat vremena, ali isto ništa od ranije.
Kao da ne može pronaći te starije od jučer. :ne zna:
ombia

Post 29 Jan 2012, 19:13

Ne znam gdje je tema o OSO-u zavrsila, ona s anketom pa pitam ovdje. Moze me se i prebaciti.
Pise strpljenja od tehnickog admina, a nakon strpljenja su dosle promjene bez ikakvog objasnjenja? :misli:
Treba se jos strpiti ili nece doci nista?
dejzi

Post 29 Jan 2012, 19:22

ombia » wrote:Ne znam gdje je tema o OSO-u zavrsila, ona s anketom pa pitam ovdje. Moze me se i prebaciti.
Pise strpljenja od tehnickog admina, a nakon strpljenja su dosle promjene bez ikakvog objasnjenja? :misli:
Treba se jos strpiti ili nece doci nista?
Anketna tema je, zajedno s ostalim temama s OSO-a koje su se ticale moderature i osmišljavanja pdf-a, trenutno nedostupna korisnicima. Bit će vidljiva kad formiramo Arhiv u koji će se spremat stare, zaključane teme.
Zadnji post na tom topiku je taj o strpljenju tako da nisi ništa propustila.

Što se tiče samog OSO-a, teme su raseljene su po Okruglom stolu, Dječjem kutku, Politici i LjiSu.
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
ombia

Post 29 Jan 2012, 19:33

Nije kritika tebe jer nisi za to odgovorna (tebi hvala na odgovoru), ali jadna je to politika.
Prvo se svi izjasnimo, argumentiramo onda se sutke tema makne i napravi po svom?
Gdje je komunikacija, fala narode na paznji i tako to. Nula bodova.
dejzi

Post 29 Jan 2012, 19:45

Evo, upravo je otvoren Arhiv. Tema je dostupna tu.

Na topiku je napisano da će se napravit po prvotnom planu, dakle raseljavanje OSO-a, jer se došlo do zaključka da je to ipak najbolje za forum.
Ispričavam se što se nije napisalo detaljnije objašnjenje prije nego što se OSO raselio.
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 855 times
Been thanked: 1642 times
Post 29 Jan 2012, 20:12

Ombia, ne davi.
Potpisi su za budale.
ombia

Post 29 Jan 2012, 20:24

Hekatonhir » wrote:Ombia, ne davi.
Kakav ti je to nacin komunikacije?
Dejzy hvala.
Stitch
Head Honcho
Post 29 Jan 2012, 20:26

Onakav kakav zaslužuješ. Davež si.
Potpisi su za budale.
Zekoslawa

Post 29 Jan 2012, 20:31

Daj se sredi, čovječe božji. Koji ti je bog? Žena postavlja legitimno pitanje, isto ono koje su ti postavili pojedini tvoji moderatori, pa i jedna administratorica. Ako ti to nije znak da je neke stvari trebalo napraviti drugačije, onda u kurac. A ti ovdje ulijećeš ničim izazvan i nakon što je već odgovoreno na pitanje korisniku govoriš da je davež. Helou, 'Ekaton're. Nećemo tako raditi.
ombia

Post 29 Jan 2012, 20:35

Hekatonhir » wrote:Onakav kakav zaslužuješ. Davež si.
:facepalm: sta je tebi? Jesam ikad otvorila temu na rad foruma?
Pisala plahte o tome sto bi i kako trebalo? Cak i na od drugih otvorenim temama sam sudjelovala malo, ajmo reci umjereno. Pozvala neke ljude da se ovdje s nama druze, neki su se i pridruzili.

Cime tocno zasluzujem ovakav ruzan nacin komunikacije od tebe? Pitala sam te ono sto bi i neki drugi pitali da su imali gdje.
Po cemu se sad razlikujes od onog foruma i vrhuske tamo?
Stitch
Head Honcho
Post 29 Jan 2012, 20:41

Zekoslawa wrote:Daj se sredi, čovječe božji. Koji ti je bog? Žena postavlja legitimno pitanje, isto ono koje su ti postavili pojedini tvoji moderatori, pa i jedna administratorica. Ako ti to nije znak da je neke stvari trebalo napraviti drugačije, onda u kurac. A ti ovdje ulijećeš ničim izazvan i nakon što je već odgovoreno na pitanje korisniku govoriš da je davež. Helou, 'Ekaton're. Nećemo tako raditi.
To nije legitimno pitanje. Nego trolanje. Legitimna pitanja postavljaju se bez nepotrebnih atributa. Vrijeđanja, ako baš hoćeš.
ombia wrote:
:facepalm: sta je tebi? Jesam ikad otvorila temu na rad foruma?
Pisala plahte o tome sto bi i kako trebalo? Cak i na od drugih otvorenim temama sam sudjelovala malo, ajmo reci umjereno. Pozvala neke ljude da se ovdje s nama druze, neki su se i pridruzili.

Cime tocno zasluzujem ovakav ruzan nacin komunikacije od tebe? Pitala sam te ono sto bi i nekid rugi pitali da su imali gdje.
Jesi li baš morala, izravno ili neizravno, počastiti me pridjevom? Ti "drugi" koji su me pitali bili su mnogi ljubazniji. A nisu se slagali sa mnom, baš poput tebe.
Potpisi su za budale.
ombia

Post 29 Jan 2012, 20:44

Joj joj. Pa sjecam se ja onoga sto si ti nama forumasima pisao i kako nas nazivao i opisivao u nekim trenucima svog bijesa.
To na stranu, napisala sam jadna politika (politika foruma), jesam nazvala tebe osobno jadnim? Tebe izvrijedjala?
Valjda politiku vrsite utroje?
A bas ti se nadjes prozvan?
Stitch
Head Honcho
Post 29 Jan 2012, 20:48

ombia » wrote:Joj joj. Pa sjecam se ja onoga sto si ti nama forumasima pisao i kako nas nazivao i opisivao u nekim trenucima svog bijesa.
To na stranu, napisala sam jadna politika (politika foruma), jesam nazvala tebe osobno jadnim? Tebe izvrijedjala?
Valjda politiku vrsite utroje?
A bas ti se nadjes prozvan?
Nisi bila na Moderatorskom? Nisi čitala što je jučer napisano? Ovo danas nije dakle dolijevanje ulja na vatru?

Hm...
Potpisi su za budale.
Zekoslawa

Post 29 Jan 2012, 20:49

Hekatonhir » wrote:
To nije legitimno pitanje. Nego trolanje. Legitimna pitanja postavljaju se bez nepotrebnih atributa. Vrijeđanja, ako baš hoćeš.
Koji "atribut"? "Jadna" politika? E pa šta? Ti si ovdje nekakva jebena vlast, navikni se na to da će se tvoji postupci nazivati jadnima, mizernima, glupima, debilnima, nekorektnima i kakvima god. Da će se ponekad netko na njih posrati i popišati i to poželjeti javno izreći. Ja s tim nemam problema i dokle god se radi o mojim postupcima, ne i o mojoj osobi, smatram to legitimnim pravom svakoga korisnika. Kao što je i pravo svakoga korisnika da bude davež i naporan i dosadan, a nije tvoje da propituješ njegove motive. Dokle god ne čini nešto što podliježe sankcijama. Kakva je to jebena paranoja da se trolanjem smatra to što se nekome ne sviđa tvoja politika?

Druga stvar, ti kao "vlast" moraš itekako razmišljati kako ćeš se prema korisniku postaviti jer tvoje ponašanje daje legitimitet i drugima da čine isto što i ti. Taj detalj trebao bi uvijek imati na umu. Mene feedback zanima, pa makar i s pokojim atributom. I ne želim da se netko suzdržava kako ga se ne bi zbog duga jezika prozivalo i nazivalo nekakvim protudržavnim elementom. Kad korisnika označiš kao "davež" ti sa svoje pozicije u ovoj priči, nije to baš isto kao kad mu tkogod drugi to dobaci u neobaveznom razgovoru. Tim više što se nalazimo na temi predviđenoj za komentiranje rada foruma.
ombia

Post 29 Jan 2012, 20:58

Hvala Hek na razgovoru. Ja tebi osobno nisam nikakvu uvredu uputila. Ti meni jesi. Meni direktno.
Budem dvaput razmislila prije nego ista vise pitam. :facepalm:
Na predvidjenoj temi, jer druge nema a zeljela sam tam pitati i nije da nisam trazila, pitam nesto i na kraju ispadne da davim, trolam i sta sve ne.
Ovakav nacin komunikacije ce ti se obiti o glavu.
Stitch
Head Honcho
Post 29 Jan 2012, 21:01

Zekoslawa » wrote: Koji "atribut"? "Jadna" politika? E pa šta? Ti si ovdje nekakva jebena vlast, navikni se na to da će se tvoji postupci nazivati jadnima, mizernima, glupima, debilnima, nekorektnima i kakvima god. Da će se ponekad netko na njih posrati i popišati i to poželjeti javno izreći. Ja s tim nemam problema i dokle god se radi o mojim postupcima, ne i o mojoj osobi, smatram to legitimnim pravom svakoga korisnika. Kao što je i pravo svakoga korisnika da bude davež i naporan i dosadan, a nije tvoje da propituješ njegove motive. Dokle god ne čini nešto što podliježe sankcijama. Kakva je to jebena paranoja da se trolanjem smatra to što se nekome ne sviđa tvoja politika?
Mah, ostavi se toga, u krivu si. Otišla si nakon dva tjedna supermoderiranja. I, što se mene tiče, super moderiranja. Ne govori mi o reakcijama na uvrede i emocijama, nemaš na to pravo.
Zekoslawa » wrote:Druga stvar, ti kao "vlast" moraš itekako razmišljati kako ćeš se prema korisniku postaviti jer tvoje ponašanje daje legitimitet i drugima da čine isto što i ti. Taj detalj trebao bi uvijek imati na umu. Mene feedback zanima, pa makar i s pokojim atributom. I ne želim da se netko suzdržava kako ga se ne bi zbog duga jezika prozivalo i nazivalo nekakvim protudržavnim elementom. Kad korisnika označiš kao "davež" ti sa svoje pozicije u ovoj priči, nije to baš isto kao kad mu tkogod drugi to dobaci u neobaveznom razgovoru. Tim više što se nalazimo na temi predviđenoj za komentiranje rada foruma.
Ja sam toga korisnika, provjerljivo, štitio. Nisam dopuštao da je nazivaju trolom, nisam bio za to da je prozivaju, zajebavaju - ukratko, da joj na bilo koji način štete. Bio sam vrlo korektan. Jer je, u krajnjoj liniji, i ona bila korektna. Uostalom, neka ti sama kaže koliko smo PM-ova izmijenili.

Iz te perspektive, malo mi je njezina današnja retorika... čudna.
Potpisi su za budale.
nina williams
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Post 29 Jan 2012, 21:05

Hekatonhire, ti si jedan od troje 'glavnih i odgovornih'. Naravno da je na vama teret najvećih kritika i da se ne možete frnjit na to.
Jebate, ja sam samo mod, a posve mi je jasno da se trebam nagu*it kad je kritika u pitanju.
Ti si vlasnik, ti ne da se trebaš nagu*it, ti trebaš još i skinut hlače. Ponekad se i još zafalit što su te jebli.
A ovdje čak niko nije tražio da lače skineš. :ne zna:
Oprosti, al drugo dvoje nemaju s tim problema.

A eve nam ga na-još jedna rasprava o vlasnicima. Jupi-je, nije dugo. :rolleyes:
Stitch
Head Honcho
Post 29 Jan 2012, 21:06

ombia » wrote:Hvala Hek na razgovoru. Ja tebi osobno nisam nikakvu uvredu uputila. Ti meni jesi. Meni direktno.
Budem dvaput razmislila prije nego ista vise pitam. :facepalm:
Na predvidjenoj temi, jer druge nema a zeljela sam tam pitati i nije da nisam trazila, pitam nesto i na kraju ispadne da davim, trolam i sta sve ne.
Ovakav nacin komunikacije ce ti se obiti o glavu.
Ombia, oprosti što te nazvah davežom. Ali demantirala me nisi - pročitala si sve što je sinoć napisano. Sve ti je, znači, bilo jasno. No morala si negdje napisati što o tome misliš. I to je okej. Ništa nemam protiv toga. Zasmetao mi je samo dio koji, iz moje perspektive, nije korektan.
Potpisi su za budale.
Stitch
Head Honcho
Post 29 Jan 2012, 21:09

nina williams » wrote:Hekatonhire, ti si jedan od troje 'glavnih i odgovornih'. Naravno da je na vama teret najvećih kritika i da se ne možete frnjit na to.
Jebate, ja sam samo mod, a posve mi je jasno da se trebam nagu*it kad je kritika u pitanju.
Ti si vlasnik, ti ne da se trebaš nagu*it, ti trebaš još i skinut hlače. Ponekad se i još zafalit što su te jebli.
A ne. To zaboravi. Korisnici koji me žele jebati slobodno neka potraže drugi forum.

Možeš me citirati.
Potpisi su za budale.
nina williams
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Post 29 Jan 2012, 21:14

Hekatonhir » wrote:
A ne. To zaboravi. Korisnici koji me žele jebati slobodno neka potraže drugi forum.

Možeš me citirati.
Eve te citiram. :zubo:
Govorila sam o kritici. Jebanje se odnosilo na kritiku. (Mislila sam da se viđi. :zubo: )

Ustvari...hm...pa viđi se.

:confused:
Uvražjumater, reci da si to previdio. Molim te, reci da si to previdio i da te ne možemo citirat u kontekstu mog posta.
Stitch
Head Honcho
Post 29 Jan 2012, 21:16

Zabavljam se, oprosti. Nastojim se opustiti. Jer je posve moguće da temu čitam u krivom raspoloženju. :D
Potpisi su za budale.
  • Information