nina williams » wrote:
Kako 'tako'?
Gdje je tu završetak?
Đe se taj kukavičluk očitovao?
Ma ne znam više, otrijeznio sam se pa mi fali filma.
Sori, Nina, kaj sam se tak obrušil na tebe.
Međutim, nismo se izgleda razumjeli. Moj način ne mora biti najbolji, ali ne želim biti pasivan, već djelovati.
Naše društvo u globalu ubija pasivnost. Ne možeš debilu objasniti nešto lijepim riječima. Treba ga opalit u blesavu glavurdu i shvatit će u trenu.
Ovaj tip iz tvoje anegdote je pravi frajer, ali ti si nešto pogrešno zaključila. I ja sam, poput njega, najprije pokušao riješiti stvari na finjaka, ali nije išlo - a ja nisam odustao.
Vjerovala ili ne, izrazito sam miroljubiv čovjek, samo što ne pušim te crkvene laži o okretanju drugog obraza.
Imao sam dvadeset godina (a tko može reći da to nije predivna dob) kad sam obukao uniformu i krenuo ubiti nekoga. Ne braniti nekakv apstraktni koncept "domovine", nego konkretno ubijati idiote koji pucaju na moj grad.
Vjerujem u finoću i lijepo ponašanje, ali samo do određene granice. Kad vidim da me netko jebe na finjaka, ja onda okrećem na svoju stranu: staro, dobro, muško i grubo siledžijstvo.
Ako netko misli da ima pravo reći mi da sam manje vrijedan od njega zato što je on katolik/peder/larpurlartist/kozmonaut/mistermusukulo/replikant itd, e onda i ja mislim da imam pravo uzvratiti mu na verbalno nasilje fizičkim. Naravno, ako nemilu scenu ne uspijem riješiti svojim otrovnim jezikom, a to mi polazi za rukom u nekih 99% slučajeva.
Još jednom, ispričavam se što sam bio neugodan, ne želim biti u lošim odnosima s tobom. Nisam razmislio o tvom postiu i ishitreno sam donio pogrešan i glup zaključak.