Svi su glupi - društvena pojava pomodarskog vrijeđanja

Mjesto za mrvu ozbiljnije rasprave
nina williams
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Post 27 Jan 2012, 18:34

Sve to gordo-nostalgično-super zvuči, al...nije uopće fora jebat matere ljudima kad ti se ne sviđaju. Izgovor 'jebo sam im sve po spisku, ne mogu ja na to šutit', je, sori bat jebiga, siledžijstvo na siledžijstvo. Jer i pukovnik sebi i svojima gordo-nostalgično-super zvuči.

Glupa opaska...čitala sam nešto ima bar godinu, vjerojatno i više...situacija slična tvojoj, seljo gnjavi konobaricu i postaje sve drskiji...ustane se car sa drugog stola i veli selji da mu je jadan način i da mu se konobarica vjerojatno sviđa, al da damu nikad neće tako obrlatit. Jebga, car je bio uvjerljiv i smiren, a i zove se Clint, pa se seljo čak ispričo i konobarici i cijeloj birtiji.
Ovaj tvoj se vjerojatno ošo iskalit na nekoj drugoj žemskoj.

judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 27 Jan 2012, 19:32

nina williams » wrote:
Sve to gordo-nostalgično-super zvuči, al...nije uopće fora jebat matere ljudima kad ti se ne sviđaju. Izgovor 'jebo sam im sve po spisku, ne mogu ja na to šutit', je, sori bat jebiga, siledžijstvo na siledžijstvo. Jer i pukovnik sebi i svojima gordo-nostalgično-super zvuči.

Glupa opaska...čitala sam nešto ima bar godinu, vjerojatno i više...situacija slična tvojoj, seljo gnjavi konobaricu i postaje sve drskiji...ustane se car sa drugog stola i veli selji da mu je jadan način i da mu se konobarica vjerojatno sviđa, al da damu nikad neće tako obrlatit. Jebga, car je bio uvjerljiv i smiren, a i zove se Clint, pa se seljo čak ispričo i konobarici i cijeloj birtiji.
Ovaj tvoj se vjerojatno ošo iskalit na nekoj drugoj žemskoj.
Nevjerojatno.
I ti misliš da se konfrontacije s nekim tako smirenim, inteligentnim, i nadasve prosvijetljenim stvorom kao što sam ja tako završavaju?
Djevojčice, ti si u kurcu. Ne znam jesi li frigidna ili predebela - ali jednostavno crkni kad već ne umeš

da živiš...
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 27 Jan 2012, 19:34

i, baj d vej, Nina, ti su jedna najobičnija kukavica.
Obožavaj me ili crkni.
nina williams

Post 27 Jan 2012, 19:39

judolino » wrote: Nevjerojatno.
I ti misliš da se konfrontacije s nekim tako smirenim, inteligentnim, i nadasve prosvijetljenim stvorom kao što sam ja tako završavaju?
Djevojčice, ti si u kurcu. Ne znam jesi li frigidna ili predebela - ali jednostavno crkni kad već ne umeš

da živiš...
Kako 'tako'?
Gdje je tu završetak?
judolino wrote:i, baj d vej, Nina, ti su jedna najobičnija kukavica.
Obožavaj me ili crkni.
Đe se taj kukavičluk očitovao?
ombia

Post 27 Jan 2012, 21:55

baja » wrote: pa i glup može biti pakostan i zloban :ne zna:
pogotovu ako je na kakvoj poziciji, ima moć
Nisam to ni iskljucila. Glupost lako oprastam, zlobu i pakost ne.
Naravno najgore je upoakirano 3u1.
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 28 Jan 2012, 10:14

vrrrlet » wrote:
Podsjetio si me na ovu genijalnu scenu:

Nismo isti... i nikada nećemo biti isti. Jer ja tebi ne trebam nizašta i mene je lako oterati. A ti meni trebaš k'o lebac. Ali ja sam tebe ipak oterao. A to dragi moj nije isto.

A i tis' bija panker? :rofl:
Fala, prika, dao si mi najljepši komplimenat.
Ma ja sam više bio panker po duši i dejstvovanju nego po zihericama. Evo jedan moj spot: http://www.youtube.com/watch?v=m_PJHceEKyk
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 28 Jan 2012, 10:36

nina williams » wrote:
Kako 'tako'?
Gdje je tu završetak?

Đe se taj kukavičluk očitovao?
Ma ne znam više, otrijeznio sam se pa mi fali filma.

Sori, Nina, kaj sam se tak obrušil na tebe.

Međutim, nismo se izgleda razumjeli. Moj način ne mora biti najbolji, ali ne želim biti pasivan, već djelovati.
Naše društvo u globalu ubija pasivnost. Ne možeš debilu objasniti nešto lijepim riječima. Treba ga opalit u blesavu glavurdu i shvatit će u trenu.
Ovaj tip iz tvoje anegdote je pravi frajer, ali ti si nešto pogrešno zaključila. I ja sam, poput njega, najprije pokušao riješiti stvari na finjaka, ali nije išlo - a ja nisam odustao.
Vjerovala ili ne, izrazito sam miroljubiv čovjek, samo što ne pušim te crkvene laži o okretanju drugog obraza.
Imao sam dvadeset godina (a tko može reći da to nije predivna dob) kad sam obukao uniformu i krenuo ubiti nekoga. Ne braniti nekakv apstraktni koncept "domovine", nego konkretno ubijati idiote koji pucaju na moj grad.
Vjerujem u finoću i lijepo ponašanje, ali samo do određene granice. Kad vidim da me netko jebe na finjaka, ja onda okrećem na svoju stranu: staro, dobro, muško i grubo siledžijstvo.
Ako netko misli da ima pravo reći mi da sam manje vrijedan od njega zato što je on katolik/peder/larpurlartist/kozmonaut/mistermusukulo/replikant itd, e onda i ja mislim da imam pravo uzvratiti mu na verbalno nasilje fizičkim. Naravno, ako nemilu scenu ne uspijem riješiti svojim otrovnim jezikom, a to mi polazi za rukom u nekih 99% slučajeva.

Još jednom, ispričavam se što sam bio neugodan, ne želim biti u lošim odnosima s tobom. Nisam razmislio o tvom postiu i ishitreno sam donio pogrešan i glup zaključak.
Beta ženka

Post 28 Jan 2012, 12:08

karambol » wrote:judolino...ti si jedan od posljednjih vitezova... :s sad ce te zene zatrpati porukama u inboxu,jebemti... Kako se ja nisam sjetio? :misli: :bonk:
O,morisone djime...
Ja neću. Ionako bi mu uvijek u glavi bila ova frigidnjača koja mu je svršavala na kurcu. A ja sam ljubomorna. :o :D

A na temu nemam šta reć.
Mislim da smo mi ljudi u globalu glupi.
Samo ponekad nekoga zabljesne kratkotrajna mudrost.
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
ombia

Post 28 Jan 2012, 13:59

[url=viewtopic.php?p=102300#p102300]judolino » , e onda i ja mislim da imam pravo uzvratiti mu na verbalno nasilje fizičkim. k.
:misli:
djelujes mi da i verbalno mozes dosta opaliti
nina williams

Post 28 Jan 2012, 14:02

judolino » wrote: Ma ne znam više, otrijeznio sam se pa mi fali filma.

Sori, Nina, kaj sam se tak obrušil na tebe.
Ma pusti to, nije nikakav problem. Stvarno.
judolino » wrote:Međutim, nismo se izgleda razumjeli. Moj način ne mora biti najbolji, ali ne želim biti pasivan, već djelovati.
Naše društvo u globalu ubija pasivnost. Ne možeš debilu objasniti nešto lijepim riječima. Treba ga opalit u blesavu glavurdu i shvatit će u trenu.
Ovaj tip iz tvoje anegdote je pravi frajer, ali ti si nešto pogrešno zaključila. I ja sam, poput njega, najprije pokušao riješiti stvari na finjaka, ali nije išlo - a ja nisam odustao.
Vjerovala ili ne, izrazito sam miroljubiv čovjek, samo što ne pušim te crkvene laži o okretanju drugog obraza.
Imao sam dvadeset godina (a tko može reći da to nije predivna dob) kad sam obukao uniformu i krenuo ubiti nekoga. Ne braniti nekakv apstraktni koncept "domovine", nego konkretno ubijati idiote koji pucaju na moj grad.
Vjerujem u finoću i lijepo ponašanje, ali samo do određene granice. Kad vidim da me netko jebe na finjaka, ja onda okrećem na svoju stranu: staro, dobro, muško i grubo siledžijstvo.
Ako netko misli da ima pravo reći mi da sam manje vrijedan od njega zato što je on katolik/peder/larpurlartist/kozmonaut/mistermusukulo/replikant itd, e onda i ja mislim da imam pravo uzvratiti mu na verbalno nasilje fizičkim. Naravno, ako nemilu scenu ne uspijem riješiti svojim otrovnim jezikom, a to mi polazi za rukom u nekih 99% slučajeva.
Ovo sad više nije zabavno, mislim to kad se slažemo. :rofl:
A narafski da je lakše Clintu Eastwoodu postić efekt nego...većini drugih. :zubo:
Ma samo sam htjela reć da treba mislit i na reakcije nakon vlastite. Kad siledžiji pokažeš 'gdje mu je mjesto', velike su šanse da će on samo potražit nekog drugog koga će maltretirat.
Al daleko od tog da mislim kako treba bit pasivan.
judolino » wrote:Još jednom, ispričavam se što sam bio neugodan, ne želim biti u lošim odnosima s tobom. Nisam razmislio o tvom postiu i ishitreno sam donio pogrešan i glup zaključak.
Isprika prihvaćena i sad ko da se nije ni desilo, vjeruj.
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 28 Jan 2012, 22:54

ombia » wrote:
:misli:
djelujes mi da i verbalno mozes dosta opaliti
O, boktejebodatenejebo...
Pa zato i jesam tak nadrkan kad uglavnom opaljujem verbalno... :zubo:
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 28 Jan 2012, 22:59

nina williams » wrote:
Ma pusti to, nije nikakav problem. Stvarno.

Ovo sad više nije zabavno, mislim to kad se slažemo. :rofl:
A narafski da je lakše Clintu Eastwoodu postić efekt nego...većini drugih. :zubo:
Ma samo sam htjela reć da treba mislit i na reakcije nakon vlastite. Kad siledžiji pokažeš 'gdje mu je mjesto', velike su šanse da će on samo potražit nekog drugog koga će maltretirat.
Al daleko od tog da mislim kako treba bit pasivan.

Isprika prihvaćena i sad ko da se nije ni desilo, vjeruj.
Ajde, drago mi je da se nismo posvađali.
A kaj se tiče Eastwooda, ak mislimo na onog forumskog - to je običan metroseksualac.
U pravu si kad kažeš da će idiot nakon noge u guzicu potražiti drugu žrtvu. Zato ga treba prebiti ko vola u kupusu! :nijedne nema bolje od dobre policije:
No dobro, budimo ozbiljni. Ako sileddžiju pustimo na miru i pravimo se da ga ne vidimo, on će maltretirati ljude. Ako mu opalimo vritnjak, i dalje postoji šansa da će maltretirati ljude. Ali bar će ga boljeti guzica, jebo on mater svoju. :D
ombia

Post 28 Jan 2012, 23:18

judolino » wrote: te jebo da te jebo...
Pa zato i jesam tak nadrkan kad uglavnom opaljujem verbalno... :zubo:
Malo sam prepravila. Fala fala. :zubo: Ovako mi se vise svidza. :raspa:

E sad onaj dio o pasivnosti. Ajd da i o tome, kad sam vec zbog foruma zajebala napraviti strudlu.
Vidis to i mene smeta. To okretanje glave i pravljenje da se seronju/cipelarenje/whatever nije vidjelo.
Neki dan u podzemnoj hrpa klinaca zajebava jednog. Uzeli mu mobitel, tipkaju po njemu, uzeli mu ruksak, kapu. On trci da si to dohvati a oni se rasporedili po kolima i dobacuju se time iznad njegove glave.
Gledam okolo i ne vjerujem. Muskarci. Odrasli. Gledaju kroz prozor. :facepalm: Nemaju slusalice na usima i prave se da ne cuju. Strasno.
Doslo mi je da im pljunem u te letargicne face. Valjda i seve tako letargicno.
Uz rizik da ja dobijem batina :zubo: uzmem silom ruksak, dodjem do onog sa mobitelom i trazim da ga vrati. Nece, ceri mi se u facu i naziva me kurvom. Ajd u mojim godinama to i nije uvreda al ne dajem mu to do znanja.
Mali kojeg su zajebavali treba izaci van, dakle lovim za uho ovog s mobitelom i vucem ga van. Cijuce da ga boli. Melodija za moje usi. Jer mobitel ne da. Na kraju je dosla i policija, zvao vozac podzemne, ma cijeli cirkus.
I na to sve veli meni poznanica i sama mama male djece da se ona ne bi petljala da ce me sad docekati kad idem s posla i da sam najebala.
Nisam mogla vjerovati.
Rekoh moze, ak ti dijete premlate na cesti, ja cu se praviti da gledam izlog s cipelama.
Strasno me zivcira taj kukavicluk.
To su ljudi kad se njima dogodi neka banalna mizerija koji najjace kukakju kako je nesto nepravedno.
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 28 Jan 2012, 23:25

ombia » wrote:
Malo sam prepravila. Fala fala. :zubo: Ovako mi se vise svidza. :raspa:

E sad onaj dio o pasivnosti. Ajd da i o tome, kad sam vec zbog foruma zajebala napraviti strudlu.
Vidis to i mene smeta. To okretanje glave i pravljenje da se seronju/cipelarenje/whatever nije vidjelo.
Neki dan u podzemnoj hrpa klinaca zajebava jednog. Uzeli mu mobitel, tipkaju po njemu, uzeli mu ruksak, kapu. On trci da si to dohvati a oni se rasporedili po kolima i dobacuju se time iznad njegove glave.
Gledam okolo i ne vjerujem. Muskarci. Odrasli. Gledaju kroz prozor. :facepalm: Nemaju slusalice na usima i prave se da ne cuju. Strasno.
Doslo mi je da im pljunem u te letargicne face. Valjda i seve tako letargicno.
Uz rizik da ja dobijem batina :zubo: uzmem silom ruksak, dodjem do onog sa mobitelom i trazim da ga vrati. Nece, ceri mi se u facu i naziva me kurvom. Ajd u mojim godinama to i nije uvreda al ne dajem mu to do znanja.
Mali kojeg su zajebavali treba izaci van, dakle lovim za uho ovog s mobitelom i vucem ga van. Cijuce da ga boli. Melodija za moje usi. Jer mobitel ne da. Na kraju je dosla i policija, zvao vozac podzemne, ma cijeli cirkus.
I na to sve veli meni poznanica i sama mama male djece da se ona ne bi petljala da ce me sad docekati kad idem s posla i da sam najebala.
Nisam mogla vjerovati.
Rekoh moze, ak ti dijete premlate na cesti, ja cu se praviti da gledam izlog s cipelama.
Strasno me zivcira taj kukavicluk.
To su ljudi kad se njima dogodi neka banalna mizerija koji najjace kukakju kako je nesto nepravedno.
Jebote, sad se sramim.
ja sam mislio da si ti nekakva banalna pičketina koja kosi travu vegeterijancima, a ti si, brate, komadina i po!
Polizo bi te ko poštansku marku!
Prava si drugarica i divim ti se do imbecilnosti :S :S :S
Bez zajebancije, svaka ti čast! :five:
ombia

Post 28 Jan 2012, 23:37

Znaci ak me ovi huligani dodju istuc, ces me braniti? :zubo:
On ce meni kurva ha? Naucili ga doma da je kurva svaka koja nosi stikle. :zubo:
Iako da budem iskrena i te mushkice koji su gledali kroz prozor i pravili se da nista ne vide i njih treba nalemati ko volove u kupusu. Ono peder je veci muskarac od toga.
A banalna picketina sam tak i tak. Tako mi je pao grah.
Ovo su samo neki blistaviji trenuci. :zubo:
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 28 Jan 2012, 23:44

ombia » wrote:Znaci ak me ovi huligani dodju istuc, ces me braniti? :zubo:
On ce meni kurva ha? Naucili ga doma da je kurva svaka koja nosi stikle. :zubo:
Iako da budem iskrena i te mushkice koji su gledali kroz prozor i pravili se da nista ne vide i njih treba nalemati ko volove u kupusu. Ono peder je veci muskarac od toga.
A banalna picketina sam tak i tak. Tako mi je pao grah.
Ovo su samo neki blistaviji trenuci. :zubo:
Branit ću te, bejbi, do posljednjeg daha!
Nitko nema pravo potpisati kapitulaciju i najmanjeg dijela našeg teritorija.
A ako mi dopustiš, pogledat ću te duboko u oči i reći ti da si kurva... mislim, čisto da vidiš da to i ne zvuči uvijek tako loše...
Jebiga, ja volim banalne pičketine. Lako jebat misice i nobelovke, netko mora voljeti i radničku klasu, pogotovo sad kad je Marx umro...
Tea Tree

Post 28 Jan 2012, 23:47

Ja mislim da bi naslov trebalo prepraviti tako da glasi: Svi su glupi i ružni.
Mislim, meni su pa valjda su i ostalima. :ne zna:
ombia

Post 28 Jan 2012, 23:50

judolino » wrote: Branit ću te, bejbi, do posljednjeg daha!
Nitko nema pravo potpisati kapitulaciju i najmanjeg dijela našeg teritorija.
A ako mi dopustiš, pogledat ću te duboko u oči i reći ti da si kurva... mislim, čisto da vidiš da to i ne zvuči uvijek tako loše...
Jebiga, ja volim banalne pičketine. Lako jebat misice i nobelovke, netko mora voljeti i radničku klasu, pogotovo sad kad je Marx umro...
:rofl: za ovo zadnje, a za ono kurva, napisah vec, nije to vise u mojim godinama uvreda, vise kompliment, al sta da djetetu idem objasnjavati. :o

TT lako se tebi bahatiti sa onako ter lijepim ter pametnim muzem :zubo:
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 29 Jan 2012, 01:54

ombia » wrote:
:rofl: za ovo zadnje, a za ono kurva, napisah vec, nije to vise u mojim godinama uvreda, vise kompliment, al sta da djetetu idem objasnjavati. :o

TT lako se tebi bahatiti sa onako ter lijepim ter pametnim muzem :zubo:
Alo sestro, nemam ja muža, šta ti pada na pamet? A da ga i imam bio bi ružan i glup.
ombia

Post 29 Jan 2012, 02:45

judolino » wrote: Alo sestro, nemam ja muža, šta ti pada na pamet? A da ga i imam bio bi ružan i glup.
:zubo: TT je islo Tea Tree i njenog forumskog muza
Ipak sam ispekla onu strudlu, bez margarina molit cu lijepo. :zubo:
faktotum

Post 29 Jan 2012, 04:12

Da, svi su glupi. I kakva je to 'društvena pojava' pomodarskog vrijeđanja? Većina članova društva, i ovog foruma su obični glupani. I meni je to totalno cool, jer čini da se bolje osjećam u svojoj koži. Hvala glupanima na mojoj vlastitoj sreći. Bez vas ja ne bih bio toliko pametan. Očekujem da mi sad neka pička popuši kurac. Grubo. (Volim nimfomanke.)
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 29 Jan 2012, 09:35

ombia » wrote:
:zubo: TT je islo Tea Tree i njenog forumskog muza
Ipak sam ispekla onu strudlu, bez margarina molit cu lijepo. :zubo:
Tak se to dela, jebo margarin!
Nego kaj se to u zadnje vrijeme zbiva s junacima crtanih romana? Kad sam ja bio mali, bili su znatno pristojniji.
ombia

Post 29 Jan 2012, 10:37

judolino » wrote: Tak se to dela, jebo margarin!
Nego kaj se to u zadnje vrijeme zbiva s junacima crtanih romana? Kad sam ja bio mali, bili su znatno pristojniji.
Emancipirali se i oni sta's :zubo: .
Aurora

Post 29 Jan 2012, 17:54

Ovom usranom konzumerističkom društvu fali ljubav, čast, srčanost, suosjećajnost i poštenje, a ne nikakav patriotizam, bogobojaznost, marljivost, spremnost na odricanje i prihvaćanje besmislenih kazni
Ovo je moj potpis.
Ovom usranom konzumerističkom društvu fali ljubav, čast, srčanost, suosjećajnost i poštenje, a ne nikakav patriotizam, bogobojaznost, marljivost, spremnost na odricanje i prihvaćanje besmislenih kazni...
nina williams

Post 29 Jan 2012, 19:19

judolino » wrote: A kaj se tiče Eastwooda, ak mislimo na onog forumskog - to je običan metroseksualac.
Ne znam ti ja ko je forumski Clint Eastwood. :misli:
Mislila sam na onog filmskog. Pravog.

Ajebemgasad, uopće ne pratim zvjezdana zbivanja i kad jednom nešto napišem o tim personama ni ondak me ne shvate.
Ma znaš za njega ziher, pa nemoj mi reć da za Clinta Eastwooda nisi čuo? :confused:
  • Information