Birtija do faksa
Ma napisala ja. Ali fala ko da jesi.Tea Tree » wrote:Sad sam se sjetila da sam ja nedavno pisala seminarski sinu od frendice. On ga nije ni pročitao. Navodno je dobio 5.O'š da ti taj pošaljem. Mislim, valjda nema veze ako nije ta tema koja tebi treba?
Samo treba skriptu doučit. Doučit, jer sam već dio savladala, ali ne dovoljno.
Isuse, ovo mi je točno 5999. post.
Eto i ja se razbolim pred vazan termin, deadline i slicno. Kad prodje, cila sam i zdrava.ex anais » wrote:
Imam i drugi rok.![]()
Ali nije mi to pametno. Prije dvije godine sam ko sumanuta učila pred taj drugi i onda dobila 38, 5 temperature jutro prije.Ovo je već za doktora.
![]()
Tak da ignoriraj drugi rok, stres ce biti isti, a bolje se rijesiti prije.
-
Almost Rosey
Ja jednom nekome pisala esej iz hrvatskog za maturuTea Tree » wrote:Sad sam se sjetila da sam ja nedavno pisala seminarski sinu od frendice. On ga nije ni pročitao. Navodno je dobio 5.O'š da ti taj pošaljem. Mislim, valjda nema veze ako nije ta tema koja tebi treba?
Poslao teme sms-om, ja napisala (bilo nešto o Kafki
Da se razumijemo, ovdje se radilo o odraslom čovjeku, ne o srednjoškolcu.
Prešla sam limit za net pa sad kao samo provjeravam mail (kao što se vidi iz priloženog
Almost Rosey » wrote: Ja jednom nekome pisala esej iz hrvatskog za maturu![]()
Poslao teme sms-om, ja napisala (bilo nešto o Kafki), zovem ga, diktiram, onda mu je ušla profa koja ih je čuvala a ja ostatak tipkala mobitelom. Karticu i pol teksta. Dobio je pet i posebnu pohvalu
![]()
Da se razumijemo, ovdje se radilo o odraslom čovjeku, ne o srednjoškolcu.
Prešla sam limit za net pa sad kao samo provjeravam mail (kao što se vidi iz priloženog) i kobajage učim.
Limit za net, opa toga ima?
Nemam ni za telefon pa me cijelo kisno ljeto roditeljica obavjestavala jel cujem galebove, valove i slicno dok smo cakulale ujutro uz kavu. Ja sam cula samo kisu.
-
Almost Rosey
A ono, krv nije voda i tako to
čak se ne radi ni o krvnom srodstvu al božemoj
Mda, mobilni internet, najizvedivije rješenje u trenutnoj situaciji. Zove se unlimited ali to se odnosi na 10GB mjesečno
Mda, mobilni internet, najizvedivije rješenje u trenutnoj situaciji. Zove se unlimited ali to se odnosi na 10GB mjesečno
-
Almost Rosey
Mentorica me zaboravila 
Što bi svakako bilo bolje toga da me mrzi i ne želi mi se javit u vezi onakve isprike od nacrta za diplomski
edit: a sutra imam kolokvij, isukrste kako mi se ne da
Što bi svakako bilo bolje toga da me mrzi i ne želi mi se javit u vezi onakve isprike od nacrta za diplomski
edit: a sutra imam kolokvij, isukrste kako mi se ne da
Kakav nacrt, samo napišeš sve u šusu i dostaviš im, te kažeš "evo ja napisala diplomski" 
Nakon toga se njima ne da (većinom) to sve mijenjat ni gledati pa će ti sugerirat promjenu naslova ako ovaj ne paše ili neku još literaturu od koje ubaci dvije-tri rečenice unutra jer je zapravo uglavnom bespotrebno, a oni to predlažu samo da se osjete kao mentori.
True story
p.s. Postoji mogućnost da će se izdrkavati s citiranjem, navodnicima, bibliografijom i sličnim tričarijama, ali to je nebitna sitnica u usporedbi s (ubaci pridjeve) pisanjem diplomskog tak da za svaku rečenicu tražiš odobrenje mentora.
Nakon toga se njima ne da (većinom) to sve mijenjat ni gledati pa će ti sugerirat promjenu naslova ako ovaj ne paše ili neku još literaturu od koje ubaci dvije-tri rečenice unutra jer je zapravo uglavnom bespotrebno, a oni to predlažu samo da se osjete kao mentori.
True story
p.s. Postoji mogućnost da će se izdrkavati s citiranjem, navodnicima, bibliografijom i sličnim tričarijama, ali to je nebitna sitnica u usporedbi s (ubaci pridjeve) pisanjem diplomskog tak da za svaku rečenicu tražiš odobrenje mentora.
But don't wait up
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Just leave the light on
-
Almost Rosey
Nacrt istraživanja. Koje ću provodit za svoj diplomski. Ono, s ispitanicima i sve, statistika, burki 
Morat ću tražit odobrenje od Etičkog povjerenstva
Ne rješavam ja to sad zato što sam nadobudna nego zato što neću imat cajta.
Morat ću tražit odobrenje od Etičkog povjerenstva
Ne rješavam ja to sad zato što sam nadobudna nego zato što neću imat cajta.
Prošla. 
I želim joj jebati mater. Namučila me bez da me pitala dva pitanja iz gradiva. Ono, dijalog apsurda.
Tko ste vi?
Ta i ta.
Ali tko ste vi?
Stari student
Ali tko, ja vas ne poznajem!
Ali ja sam prijavila ispit, ta sam i ta.
Ali to nema veze, ja vas ne poznajem.
Koja ste generacija?
TA i ta.
Ali ja vas ne poznajem, ne znam tko ste.
Ali......bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz jebote glupačo (šutim sad već)
Ali nemam vas na papirima.
Onda pogleda u papir i skuži. Aaa, a tko bi se snašao među svim tim papirima (ima ih tri na stolu).
Dalje mi se ne da, ali dijalog nije bio ništa pametniji. Davno me netko nije ovako izmaltretirao.
I želim joj jebati mater. Namučila me bez da me pitala dva pitanja iz gradiva. Ono, dijalog apsurda.
Tko ste vi?
Ta i ta.
Ali tko ste vi?
Stari student
Koja ste generacija?
TA i ta.
Onda pogleda u papir i skuži. Aaa, a tko bi se snašao među svim tim papirima (ima ih tri na stolu).
Dalje mi se ne da, ali dijalog nije bio ništa pametniji. Davno me netko nije ovako izmaltretirao.
A jest, mada osjećam se kao da sam pala.ElliQuinn » wrote:Bitno je da si prošla! Čestitam!!: mulica, općenito :
Ovo mi je danas uljepšalo dan jer je tako istinito da sam malo roktala pred kompom jutros, ali prikladnije je ovdje nego na murphy temi.
Lazy college senior meme

Oprostite, ne mogu prestat.

la la la
Lazy college senior meme

Oprostite, ne mogu prestat.

la la la
But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
Zvuči kao da je htjela reć 'niste bili na predavanjima, što sad hoćete od mene'.ex anais » wrote:Prošla.
Tko ste vi?
Ta i ta.
Ali tko ste vi?
Stari student
Koja ste generacija?
TA i ta.
Doduše, možda nije to, nego je samo blentava kokoš.
Davno sam ja završila predavanja, a ona zna da nisam bolonjac, stoga me čudi što se čudi što stari studenti postoje.nodens » wrote:
Zvuči kao da je htjela reć 'niste bili na predavanjima, što sad hoćete od mene'.
Doduše, možda nije to, nego je samo blentava kokoš.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
I ovaj drugi dio te veseli više od danog ispita, priznaj.ex anais » wrote: Mah, bilo pa prošlo, neću je nikad više vidjeti i bok.
ElliQuinn » wrote: I ovaj drugi dio te veseli više od danog ispita, priznaj.
Naučila si sigurno. A malo treme je zdravo.dejzi wrote:
Sutra.![]()
Još 13h.![]()
Afrika.![]()
![]()
-
- Information
-