koju ajpi aferu sa ŽK?dimnjak » wrote: gle, ja sam prvi put cula za ajpi aferu sa ZK danas.
i nekak sam uspijela poloviti dovoljno da nastavim dalje bez suvisnih pitanja.
.
Bojkot je. Što da radim, što?!
prije par stranica spomenutu. nisam se previse zamarala s time. ne znam detalje.kukuriku » wrote:
koju ajpi aferu sa ŽK?
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
i meni je drago dimnjače
Ja ti inače imam problem sa pamćenjem....nedavno sam jako udarila glavu, živa istina, a nisam bogznašto pamtila nit prije, zato se unaprijed ispričavam ako nekog ili nešto nisam zapamtila.
I zato moram uvijek pisati iskreno jer zaboravim da sam slagala.
Ja ti inače imam problem sa pamćenjem....nedavno sam jako udarila glavu, živa istina, a nisam bogznašto pamtila nit prije, zato se unaprijed ispričavam ako nekog ili nešto nisam zapamtila.
I zato moram uvijek pisati iskreno jer zaboravim da sam slagala.
ja sam mislila da je dilanje Ajpija bilo samo na traču :naivna:m.za » wrote:
Vi znate nešto što ja ne znam? U vezi Aj pi pi afere sa ŽK?
Mislim, mene stvarno zanima odgovor. Ne kužim zašto sam, izgleda, jedina![]()
a zapravo me i zabole koji su stimulansi kome potrebni za drkanje
dočim bi i na slutnju da se moji podaci zloupotrebljavaju skočila nekom za vrat
mene osobno ne zanima ničiji ip, nit je to podatak koji bi meni nešto značio...al kad te netko progoni sa one strane i dođe za tobom ovdje onda me zanima...ne ip, nego nick s one strane...eto samo to, da ne bi sad ispala neuračunljiva znatiželjna baba. 
:hug:Vodena » wrote:mene osobno ne zanima ničiji ip, nit je to podatak koji bi meni nešto značio...al kad te netko progoni sa one strane i dođe za tobom ovdje onda me zanima...ne ip, nego nick s one strane...eto samo to, da ne bi sad ispala neuračunljiva znatiželjna baba.
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
..dapace, ne misli da je iznimka, ali zeli da ti to znas.Lord Byron » wrote: O, Bože, pa zašto bi ti bila iznimka : pavlov:
mislim, super ti je klonka. ne znam kako se to danasnjim rjecnikom i jezikom opisuje, ali mislim da se kaze ovako.. awww
Kakvo prijavljivanje, kakav ignor? Pa jedva dočekam da me tak krenu vrijeđati, osmijeh mi se razvlači, srce mi je puno i uzbuđeno kuca, odlazim po čašu vode (ili vina, ako kojim slučajem nisam na poslu), palim cigaretu i krećem u guštanje.kukuriku » wrote:
vi ste svi prevrijedni ljudi. meni se to ne bi dalo.
nije mi se dalo čak ni "jebem ti mater četničku" peemove prijavit. ja to samo na ignor.
Eh, koliko me dugo nisu zvali četnikom...
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
- schmokljan
Meni je bilo malo drugačije, vrijeđali su me na raspravama, a u PM-ovim da ne misle tako, da je u žaru borbe, da me cijene... Blago vama.
Mislim da nisam nikad dobio uvredljiv PM. Ali bilo je: "Joj super si pametan, hoćemo li se družiti?"
Sve u svemu, malo je tu bilo prave zabave.
Mislim da nisam nikad dobio uvredljiv PM. Ali bilo je: "Joj super si pametan, hoćemo li se družiti?"
mene je jedna uberturažno antipatična gospoša zvala smradom, truležom, močvarom, a ja ne smrdim
mirišim ko ljubičica, čak me ljudi na placu zaustavljaju da im krasno mirišim, a tete u pekari me pozdravljaju sa: Dođite nam uskoro da vas opet šnjofamo! 
Čak se i rimuje.
Konačno se udostojim stavljati ovaj facepalm smajlić, sad sam odrasla, prije mi izgledao ko drkpalm smajlić.
Čak se i rimuje.
Konačno se udostojim stavljati ovaj facepalm smajlić, sad sam odrasla, prije mi izgledao ko drkpalm smajlić.
nista ss? jebiga, dzabe farbao..schmokljan » wrote:Meni je bilo malo drugačije, vrijeđali su me na raspravama, a u PM-ovim da ne misle tako, da je u žaru borbe, da me cijene... Blago vama.
cuj, ti si cesto pogadjao, ono..u bit. i to si vrlo precizno i koncizno iznosio, bez okolisanja, ne ostavljajuci bas puno prostora za kvalitetne kontraargumente. a nije to dobro, nije to bas nesto sto bi se trebalo dopustiti da se razmase.
- Lord Byron
- Lord Byron
Ono, "jedno dijete ne smeta"?Vodena » wrote:istina je, baš si onak..če če.... slatka, i žena i djevojčica u jednom
opa. ovo nisam vidio. ovo zaista nisam vidio.kukuriku » wrote:
i ja.
lord, ok si ti i to, ali moj idol je šmokljan. zato što me kompletno ignorira i uglavnom nemam pojma o čemu priča. onda mi dođe mislit da je sigurno jako pametan. i ima velikog pišu.i tako.
pa ovako nije ni ruska, a ni poljska konjica uletala..
-
- Information
-