Taj je za Laibach pravi. Hvala!
Drugi summit Nesvrstanih
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Ne izmišljam.Tea Tree » wrote: Ma daj, sklekove s 39.![]()
Baš me to zainteresiralo, jer mi se *činilo* da sam malaksao - pa rekoh, aj da provjerim koliko sam zbilja bez energije. I ispostavilo se da je to više psihološki osjećaj, nego fizički; premda to vjerojatno nije 'zdravo' na taj način naprezat tijelo ako ti 'osjećaj' govori da si malaksao.
Pa znam; moj brat se hoće prodat pod 'bolestan' čim prijeđe 37.Tea Tree » wrote: Ovo ti je normalnim ljudima već na 38.5-39![]()
Probaj jednom čisto kao scientific curiosity, vidjet ćeš da je to više u glavi nego u tijelu. Glava baš tako i 'sugerira' tebi - da se preporuča mirovanje. Ali nije da nemaš energije, ako ti baš zatreba. Npr. da te ganja gladni lav, itekako bi trčala k'o Carl Lewis i sa 39.Tea Tree » wrote:Ja popizdim, potpuno. Ne mogu ništa
Onda si od onih koji "dobro" podnose temperaturu. I sad tu nama vadiš mast.
A, bi li to mogao s onih 40.5? E, tako ti se ostali osjećaju s 39.Baš me to zainteresiralo, jer mi se *činilo* da sam malaksao - pa rekoh, aj da provjerim koliko sam zbilja bez energije. I ispostavilo se da je to više psihološki osjećaj, nego fizički; premda to vjerojatno nije 'zdravo' na taj način naprezat tijelo ako ti 'osjećaj' govori da si malaksao.
Moram spustiti bar na 38 da uopće mogu izvesti psa. Onda glavinjam po parku, nisam čak sigurna ni gdje sam.
Ma laže. Udari ga drugi put kad to kaže.Pa znam; moj brat se hoće prodat pod 'bolestan' čim prijeđe 37.![]()
A, ne znam, nije bilo lavova, ali inače ne mogu rukom do stola po čašu. Nema adrenalina od lava da me časkom izliječi.Probaj jednom čisto kao scientific curiosity, vidjet ćeš da je to više u glavi nego u tijelu. Glava baš tako i 'sugerira' tebi - da se preporuča mirovanje. Ali nije da nemaš energije, ako ti baš zatreba. Npr. da te ganja gladni lav, itekako bi trčala k'o Carl Lewis i sa 39.
- nina williams
Ajmeee, jel to ljamica?ex anais » wrote:Našla sam gay smiley.
Za Teu:
![]()
Za Ninu:
Za Nodensa:
Sad kad sam službeno otišla na kvasinu mogu ić leć.
Ajoooj!
Nije se ni javio.
Odoh.
- nina williams
Pa ništa ne bih još, oduševita sam s ovim.Tea Tree » wrote:Gle nju sad s nijansama!![]()
Ima li dugi vrat - ima.
Jel neke šućmuraste boje - jest.
E, što bi još?![]()
Aj, laku noć.Tea Tree » wrote: Odoh spavati, mrtva sam.
Mogu li ja ikada ići spavati da pomislim da mi se samo spava? Ne ono da sam totalno mrtva, samo ovlaš pospana.
Ja iđem Bele kartat. Ne spava mi se, opet sam 'malkice' popodne odspavala.
- nina williams
Ex, kad si već razbudita...kartaš ti možda?
Prije sam kartala briškulu, to je sve što znam.nina williams » wrote:Ex, kad si već razbudita...kartaš ti možda?
- nina williams
Klokan, delfin, ljama na putu u devu...i jaje.
Opet smo zoo i pedo.

Opet smo zoo i pedo.
- nina williams
To onlajn il u RL?
Oš ić kartat il ipak u krpe?
Na kraju ćemo zaista privući prave zoofile i pedofile.
Idem sad, moram.
edit: u RL
- nina williams
Jebo onog ko to ozbiljno shvati.
Laku noć.Idem sad, moram.
edit: u RL
Ajde ajde nije bas da cudi? Id ce nam svasta podvaliti pod noge kao ispriku.ex anais » wrote:
Ja još osjećam i prehladu da me hvata i jedno mi nije nikako jasno- zašto se ja uvijek neposredno pred ispite razbolim? Ali doslovce uvijek i mogu samo boga molit da temperature ne bude.
Pocinjem buncati iznad 40. Onda se ni ne sjecam da je hitna upravo bila kod nas i pregledavala me pola sata.
Zadnja upala pluca, danima se vucem ko crkotina po svijetu, ono dodjem na posao i od toga sam umorna da bih legla na pod ureda i zaspala. Samo bih spavala. I zaspim za stolom. Imam jos i goste za vikend. O.k. kazem kad oni odu idem doktoru odma u ponedjeljak.
Vide da sam stalno umorna, vucem se kroz grad, kuhinju...sram me.
U ponedjeljak dijagnoza upala pluca i mjesec dana antibiotika i raznih kura i pizdarija.
Upala pluca bivseg muza, odavno rastavljeni, zove me i kaze jel moze do mene da se nije u stanju sam ni otusirati i da je pao u wc-u. Dolazi, danima nije svjestan icega. Mace se vesele i hopsaju po njemu.
-
- Information
-