Glo » wrote:
šta te briga, neka je perverzno. kosu si oprala, tako da sigurno ne izgledaš kao da te poplava izbacila
Sreća pa jesam, taman sam mislila hoću li se samo otuširati.
kad ode, javi nam kako je bilo
Sutra.ex anais » wrote:Kad će ovaj dan više završit?
Kakvo smetanje? Delfine i klokane!nina williams wrote:Dobro, fino ste se zatrkeljali, nećem više smetat. Ponekad i ja pustim.
Jebimo delfine u miru.
![]()
Ja sam isto otišao spavat u 6 popodne. I probudio se jutros u 5.ex anais » wrote:Tea Tree je jedina registrirana.![]()
Jel ovo ponoć stvarno?
I Gugl bot.![]()
Trkeljanje slijedi moj bioritam.
I krepana sam. Stres me pojeo jučer. Iako sam kao visjela na netu. Čekala sam neke vijesti i ižderala se. Na kraju je sve bilo ok, bar zasad. Ali mi je organizam u kurcu danas.
Stres zbog vijesti... ono, rezultati papa testa ili tako nečeg?ex anais » wrote:I krepana sam. Stres me pojeo jučer. Iako sam kao visjela na netu. Čekala sam neke vijesti i ižderala se. Na kraju je sve bilo ok, bar zasad. Ali mi je organizam u kurcu danas.
Dvoumim se hoću li izaći večeras, nisam dugo vidjela neke ljude. Nešto učim. I tako. Oblačno je i gadno vrijeme.
Ulogirala se na kratko s posla, ali nisam baš uspijevala trkeljat. Kao da mi nije bilo dovoljno što sam istrkeljala gomilu budalaština prethodnu noć i zahvaljujući tome imala pijesak u očima od neispavanosti jučer cijeli dan.ex anais » wrote:Tea Tree je jedina registrirana.![]()
Jel ovo ponoć stvarno?
I Gugl bot.![]()
Trkeljanje slijedi moj bioritam.
Odi van, vidimo se iza ponoći.ex anais wrote: Dvoumim se hoću li izaći večeras, nisam dugo vidjela neke ljude. Nešto učim. I tako. Oblačno je i gadno vrijeme.
Nisam već dugo bila u mogućnosti hvatat krivine na poslu, zagužvalo se. A i uzbudljivije je iza ponoći.ex anais » wrote:Jao, otkad se nismo vidjele po danu.![]()
Nije, došla je struja za minutu. Nemam više izgovor. Moram još skuhat nes i to je to.
Nemoj samo da ti izleti. Možda nisu nikad čuli za to.ex anais » wrote:Jesam.I krepana sam neviđeno. Još nešto popravljam seminar. : perfekcionist: Nadam se da neće skužit copy paste tehniku.
Sumnjam.Tea Tree » wrote: Nemoj samo da ti izleti. Možda nisu nikad čuli za to.
Users browsing this forum: Bing [Bot], ClaudeBot and 0 guests