Tehnikalije foruma - tekuća pitanja
- Nikolajevna
Zašto kad napišem post me ne vrati automatski na topic već moram sama kliknuti view your submitted message?
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Možda je u pitanju postavka u tvome browseru? Ima li još tko slične probleme?Nikolajevna » wrote:Zašto kad napišem post me ne vrati automatski na topic već moram sama kliknuti view your submitted message?
Inače, povećan je kapacitet sandučića za privatne poruke, s 50 na 75 poruka.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Kako da pričam o zanimljivostima ako moram raditi? Nemoguće.Morticia » wrote:To sam i ja primjetila, a slucajno imam informaciju da njemu bas i nije do moderature.
Ček malo, i nakon vikenda ti i dalje moraš raditi?ElliQuinn » wrote: Kako da pričam o zanimljivostima ako moram raditi? Nemoguće.
Fali nam ŽUD.
Happy Easter!
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 856 times
- Been thanked: 1643 times
Elli, moderiraj ti taj tehnički dio, tako je najpraktičnije.
Potpisi su za budale.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Hmf. Nisam uvjerena da je tako najbolje.Hekatonhir » wrote:Elli, moderiraj ti taj tehnički dio, tako je najpraktičnije.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 856 times
- Been thanked: 1643 times
Potpisi su za budale.
Ne znam gdje da ovo pitam, slobodno selite gdje je zgodnije.
Vidim trazi se ko-mod za Modu. Javio se jedan moderator. To je to? Ne kandidiram sebe niti mi je to namjera al ima dosta cura koje se za temu zanimaju i koje bih rado vidjela na toj poziciji.
Jer su aktivne na tom podforumu.
Ili se to dijeli samo medju vec postojecim modovima?
Ili se ide pitati sve zainteresirane? Hvala.
Vidim trazi se ko-mod za Modu. Javio se jedan moderator. To je to? Ne kandidiram sebe niti mi je to namjera al ima dosta cura koje se za temu zanimaju i koje bih rado vidjela na toj poziciji.
Jer su aktivne na tom podforumu.
Ili se to dijeli samo medju vec postojecim modovima?
Ili se ide pitati sve zainteresirane? Hvala.
E, da, ja sam isto protiv takvih javnih natječaja za koje znamo da se nitko neće sam javiti. Jest, volim i ja demokraciju, ali budimo realni, čak i ako tkogod ima volje, nema šanse da će reći "evo, ja ću". A pitati postojeće modove koji na pdf-u ne pišu, poglavito ako bi ga preuzeli iz sprdnje, to mi je van pameti. Nije mi ni neko rješenje davati postojećim supermodovima dodatni posao. Dakle, moderator mora biti iz redova ljudi koji pišu na podforumu i koji bi se njime koliko-toliko ozbiljno pozabavili. A onda se to radi tako da se procijeni tko bi bio dobar izbor, pa ga se i pita privatno. Onda se na početku malo nećka, ali kad mu se utuvi u glavu da je potreban i pravi izbor, pristat će.
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Ja, smislite koga oćete i pustite Zekoslawu na njega.
Nema da omane.
Nema da omane.
- Nikolajevna
Sve je u redu sad, hvala.ElliQuinn » wrote: Možda je u pitanju postavka u tvome browseru? Ima li još tko slične probleme?
Baš me briga.
Inače, povećan je kapacitet sandučića za privatne poruke, s 50 na 75 poruka.
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Jes i meni je tijekom prijepodneva odbijo suradnju.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Ja je sad vidim zelenom. Problem je prošao ili još uvijek traje?Tea Tree » wrote:Roza mi je ova ikonica kao da sam offline ili hidden iako sam normalno ulogirana i dole sam na popisu.
Kako to?
-
- Information
-